.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

брейк танци

Аз съм брейк танциор от 5 години ако в този сайт и някой друг се занимава с брейк некапише да обмениме малко опит, да си свериме часовниците или просто така това ще е темата на всички B BOY

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    чудно че още има брейкъри в бг. помним добрите стари времена на брейк вълната.

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Брейк танците вече не са актуални ....
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    но са яки. и музиката на която се денси е супер

no n o

Цитирай Първоначално написано от Valento
    Брейк танците вече не са актуални ....
    Брато яко се лъжеш не само, че са си актуални ами аз не мога да се сетя за град в България, в който да няма брейк група. Замисли се

Фен
    Град
    Костинброд
    Аз тренирах брейк почти 1 година, но не се научих на кой знае какво, но мисля да почна пак да тренирам..........
    BREAK DANCE (H) BEATBOX (H) GRAFFITI (H)

Re: брейк танци

Цитирай Първоначално написано от spawnzzzz
    Аз съм брейк танциор от 5 години ако в този сайт и някой друг се занимава с брейк некапише да обмениме малко опит, да си свериме часовниците или просто така това ще е темата на всички B BOY
    Здравей, а възможно ли е човек да се научи сам, ако гледа уроци или някакви схеми? Относно, това колко е популярно - ако вършите нещо, защото е модерно, сте поредните позьорчета.

Re: брейк танци

Цитирай Първоначално написано от bratignat
    Цитирай Първоначално написано от spawnzzzz
    Здравей, а възможно ли е човек да се научи сам, ако гледа уроци или някакви схеми? Относно, това колко е популярно - ако вършите нещо, защото е модерно, сте поредните позьорчета.
    Можеш да се научиш сам..Стига да не си тромав и да имаш желание..
    Only God Can Judge Me !

Абе подозирам, че природно съм вдървен, за това пък, съм имал случаи, когато пия д аправя невероятни хватки...обаче това е неволево. интересувам се от някакви начални, прости движения, нещо като основа, на което всеки новак може да се научи с практика. Знаеш ли някакви подобни "уроци"?

Абе подозирам, че природно съм вдървен, за това пък, съм имал случаи, когато пия д аправя невероятни хватки...обаче това е неволево. интересувам се от някакви начални, прости движения, нещо като основа, на което всеки новак може да се научи с практика. Знаеш ли някакви подобни "уроци"?
    Гледай тези пичове http://vbox7.com/play:626bcf4bd8 . Не е брейк, но са по - брутални от брейк танците..Пробвай да се научим на някой движения гледайки от различни клипове..Ако можеш ги запомни и се гледай пред огледалото.
    Only God Can Judge Me !

Ако ставаше просто със зяпане на филми, щеше да има доста брейкаджи. Нали танцуваш - значи би трябвало да знаеш,че много от движенията създават илюзия за друго движение, на мен ми трябва know how как се правят те. Иначе благодаря, гледал съм Breakin, step up и още бая филми с брейк танци, това обаче изобщо не е достатъчно

Ако ставаше просто със зяпане на филми, щеше да има доста брейкаджи. Нали танцуваш - значи би трябвало да знаеш,че много от движенията създават илюзия за друго движение, на мен ми трябва know how как се правят те. Иначе благодаря, гледал съм Breakin, step up и още бая филми с брейк танци, това обаче изобщо не е достатъчно
    Много движения си измислям сам.. !! Иначе преди няколко години ходих на Хип - Хоп
    Only God Can Judge Me !

Човек, питам те за 2 ри път знаеш ли уроци за основни движения. Това, че си се научил сам е супер, но кажи нещо най-после по темата.

http://www.youtube.com/watch?v=HwZRJnSlqUs http://www.youtube.com/watch?v=Ti86t0Aei2c Мисля, че второто е трудно, но гледай това като за начало.. Иначе разгледай канала за други движения http://www.youtube.com/user/dancing
    Only God Can Judge Me !

Много ти благодаря, ще изгледам с интерес!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си