Какво мислите за тази порода и имате ли пинчер вкъщи ? ... Скъпо ли ви излиза отглеждането му и какви ваксини за необходими ... а храната ? ... навита съм да си взема, но май са доста скъпички и то не самото куче, а ваксините ... така ли е ?
тази снимка е супер сладка --- > http://www.maksoft.net/web/images/up...5052008227.jpg
Имах мини пинчер 8 години в нас... Ужасно мили същества, но само към стопаните си хах... иначе навън когато го изкараш е супер злобното животинче. Дребно, ама вредно хаха![]()
Кученцата са скъпи, но пък няма да съжаляваш ако си вземеш. Големи са сладури, пълни с енергия и можеш да си играеш с тях часове.
Отглеждането му не е чак толкова скъпо... каквото и куче да гледаш се изискват финанси, но внимавай, че имунната им система е малко слаба и лесно може да се разболее, но ако има нужните ваксини всичко ще е наред. Ако решиш да си вземеш отиди във ветеринарната клиника и там ще ти обеснят всичко.
Колкото до храната... ми моето ядеше всичко хаха... предимно го храних с гранули, но от тези малките. В никакъв случай не му давай цели кокали, независимо колко малки са те.
Ами това е което мога да ти кажа... успех с кученцето ако решиш да си вземеш.![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Куче, което се плаши от падащи есенни листа - не е куче!![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
А ти за колко си го взе и как стоят нещата с ваксините - много ли са скъпи ?Първоначално написано от stefity
![]()
Има толкова кученца, на които можеш да спасиш живота, като ги спасиш от улицата и то без пари...
Породата не е най-важна...![]()
как може да искаш пинчер???
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
Аз имам на почти 4 години е.
около 400 лева вървят..
не е трудно за гледане..нормално домашно куче..
яде най-вече гранули и луканка хах
а ваксините едва ли ще ти излязат повече от 30-40 лева..
от кучетата за домашно гледане е май най-добрия избор..![]()
![]()
лесно ...Първоначално написано от onqtam
BioX мерси за отговора![]()
Тфа и да ми го подаряват няма да ги взема ....![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
На тези кученца, както и на ония прилепи, по-дребните чихуахуата, баща ми им викаше "мишка на каишка"...
Иначе знам, че пинчерите лесно се гледат. Ама злобнички стават. А то като лае, все едно цвърка, много досадно едно такова.
Аман с това, че еди си коя порода била злобна
Когато стопанина е кретен, кучето ще е злобно
когато родителите са "злобни" и то ще е...
Еми не знам. Леля ми два пинчера гледа до сега. Единият беше отвратителен, направо ти идеше да му бръкнеш в гърлото и да го обърнеш наопаки.Първоначално написано от PiruBloodz
А другия е игрив като котка и само ходи и ближе пръстите на краката на гостите.
Тей че не е съвсем от стопанина.
А останалите пинчери дето съм срещала са все едни такива... хапливи.
ако му бръкнеш в устата да го обръщаш не съм сигурен дали няма да си с наранена ръка после....хах
По-важно е дали родителите са
Може кучето да стане агресивно ако го нападат другите кучета
например моето куче всеки ден го напада един адски агресивен голдън ретривър (със стопанин кретен), и моят е започнал да става агресивен![]()
Не харесвам малки кучета. Обичам големите породи, дето спокойно можеш да ги потупаш, без да отхвърчат нанякъде. ;р
Иначе единственото пинчерче, което ми е харесвало, беше това на една съседка, беше цялото светло кафяво, не съм жиждала друг такъв пинчер и не беше от тези минитата, а от по-големичките. : )
Важно е да те радва кученцето и да го гледаш добре, а не да ти писне и да го за***ш, нищо, че е мъничко.![]()
А моето куче също го нападаха непрекъснато. Даже се опитаха да го направят гей. Но не стана агресивен. До последно бягаше да се крие. Което за такава едра порода е малко смешно.Първоначално написано от PiruBloodz