.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    Град
    София

Проблем със съученичка

Здравейте.
    Попринцип се оправям сама с нещата,но сега реших да споделя това с вас и съответно да ви помоля за помощ.

В училището ми не съм много популярна,но всички ме имат за добър човек. Помагам,когато мога и искам. Държа се добре с всички,никого не съм наранила и тн. Не влизам в конфликти и гледам да имам що-годе добър успех. Не съм от "богатите",но имам хубави дрехи и неща,обличам се добре,тоест.
    Въпреки това,имам една съученичка,която не спира да ме дразни,но зад гърба ми. Имам предвид,че ми прави разни шмекерий... не знам точно как да го обясня. Примерно ми драска по нещата(ние сме 9клас,не 5!),рита ме,уж без да иска когато съм с гръб.
    Когато говори с мен,обаче се прави на много добра,уж сме приятелки.
    Миналата година обаче,не издържах на напрежението и й казах,че не ми харесва нейното поведение.Тя каза,че не е нарочно,но аз знам,че това не е така. Не знам как да се справя с нея,а не искам да се карам с нея,поне не сега. Моля,дайте ми съвет. Мерси.
    fff faling .

оооо защо се сдържаш да не и казваш нищо? Боже,боже я й дай да се разбере ако трябва и крещи вместо да я траеш!

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    пробваи да говориш с нея и ако не разбира и продължава,тогава не и позволяваи,не си мъл4и,защитаваи се

Повече от фен Аватара на DeinStern
    Град
    City_Of_HaPpIness
    Виж, разбирам те, защото и аз съм човек, който се стреми да не влиза в някакви конфликти. Смятам че е редно да видиш дали просто няма да й омръзнат тези детинщини. Ако обаче не престане, тогава наистина вземи мерки. За съжаление понякога конфликтът е неизбежен....
    Успех!
    In the eye oft the storm but I ain't scared
    Cause after the storm There'll be calm somewhere

old nick: lori

От кога е това?
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Град
    София
    От 1 година. Благодаря на тези които писаха,приемам и още мнения разбира се. Много пъти съм пробвала да намеквам,но просто не искам да се карам с нея,разбирате ме. Не знам защо се държи така,прилага някакви глупави "триктчета",за да си повдигне самочувствието ли,не знам. Моля,помагайте още.Знам,че пак трябва да говоря с нея и ще го направя,но тя пак ще ми каже,"измисляш си" или "не правя нищо лошо спрямо теб" и така нататък,а ще продължи с мизерийте.
    fff faling .

Град
    around the world !
    Говори с нея в прав текст. Кажи 'и - Какъв ти е проблемът с мен ? Защо постоянно се заяждаш с мен и ми говориш зад гърба ? Ако не разбира от дума - прасни и 2 шамара.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Не се бий, не падай на нейното ниво Просто й кажи, че се държи просташки и точка.Ако не разбира от добро и ти се направи на дете и й надраскай всичко, осбоено важните неща да видим ще се усмелили повече

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    ееее бива ли такова нещо-да те рита зад гъррба ти,тва е мега гадно.Недей да търпиш,направи нещо и и покажи,кой командва,как ще те закачаА без причина,и както казваш-ако си добра,кфо аджеба прави при тебе да се заяжда ?

успеех
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Град
    plovidv
    Пфф не говори с нея на таа тема тя няма да разбере. Дръж се с нея както и тя с теб.

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Прави го, защото вижда, че си "добра душица"- кресни й малко.

Както казаха - направи го директно, публично... така че да разбере, че е смешно момиче на нейната възраст да се държи по този начин.
    Анализирай номерата й, някак... иронизирано. Няма начин да не й просветне.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Може би просто ти завижда? Например, че си по-красива, умна и добра. С такива хора не трябва да се отнасяш добре.

Град
    Ивагакуре
    Пфф...9 клас ? Най - добре й обясни ,че не ти харесва държанието ти към нея ,но бъди сероизна,за да не реши ,че се шегуваш.А и недей да си траеш, защото така само ще й покажеш,че си способна да си търпиш.
    Успех с твойта "приятелка"
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от Gretii95
    оооо защо се сдържаш да не и казваш нищо? Боже,боже я й дай да се разбере ако трябва и крещи вместо да я траеш!
    +++

Когато не може с добро става с лошо..в случай след като друго не помага направо й го кажи в лицето.
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    сега ще ти кажа какво да правиш!

начи, нейното поведение би следвало да се дължи или на някаква неприрязън към тебе(да знам че е очевидно) или на липса на уважение към тебе.

какво правиш-или ѝ правиш публично голяма услуга за която да ти е задължена много в очите на всички и нема повече да прави така или (по-лесно) следващия път като те ритне "случайно" и направи някакъв скандал "аре стига де сляпа ли си като кон само риташ как може да си толкова тъпа писна ми от малоумщината ти" и ако ти се извини и кажи "оф и аз съжалявам но наистина ВНИМАВАЙ повече само ме тъпчеш" или ѝ набий 2 юмрука в мутрата (уроци по некво женско бойно изкуство са полезни ВИНАГИ-и се пазиш от навлеци и от насилници и си по-красива физически и те уважават повече)
    но най-важно да стане публично, ако наистина имаш некво хубаво реноме пред другите тя ще се сконфузи че се държи тъпо, а ако ѝ потрошиш кухата глава ще види че не те е страх да защитаваш позицият и достойнството си.

аз съм имал доста такива случаи- един тъпанар го направих на сол и спря да се отваря, дру пък започнах да го избягвам и спря да играе неква роля в йивота ми просто яото беше далече от мен

толова е просто и не губи кураж ще намериш некъв друг начин ако съвети те ми не ти прилягат

Повече от фен Аватара на blue_ice
    Град
    Варна
    Бахти гадната ситуация... на мен ми се струва, че тя просто ти завижда, че знаеш как да се държиш с хората и си имаш добри приятели. И може би иска да те издразни до такава степен, че да й се разкрещиш или да я удариш и всички да си помислят, че само си измисляш и се заяждаш за нищо. И щом се прави, че нищо не ти е направила, като я помолиш да спре, значи няма голям смисъл да продължаваш да й го казваш.. явно вижда, че се дразниш и продължава. Що не почнеш и ти така да й правиш номерца понякога, ама без да се издаваш, че го прайш нарочно. Примерно докато минаваш покрай нея си гледай най-спокойно и я настъпи леко и ако ти каже нещо се засмей така на шега и кажи.. упс..сори без да искам нз поне за мен тва е някъв вид да си го върнеш от части

Голям фен Аватара на Stellsy
    Охх и аз съм същата като теб. С всички говоря на се заяждам с никой гледам да не влизам в конфликти, ноо просто и кажи да престане. Каквото и да и кажеш гледай да е публично, да чуят това, което ще й кажеш, ако има голямо самочувствие ще се засегне и може и да престане, ако не престане значи е трагичен случай, но не я търпи повече. Знам как се чувстваш и е гадно.. не само ти не обичаш да се караш с някой.
    `..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Бахти кухата шматка. Шибана празнярка е тя. 9-ти клас, това да риташ и да се драскаш... Лелеее, в 5 клас само момчетата го правеха това!
    Таз да не е няква мъжествена? Смисъл.. shemale.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    тцтц и такива хора ли имало .. това е тъпо и детско. Явно ти завижда или няма с кого да се дразни. Може би я е яд, че си обичана и уважавана. Ама ти неможеш да стоиш и да я търпиш ЯВно, искаш да не се скараш с хората и да почнат да се държат с теб не както преди, ама преди всичко ти си ЧОВЕК ! Неможе така да стоиш. Един път като си и казала следващия ще и кажеш в лицето, без намеци. Ако трябва се скарай с нея, а тези, които те обичат, ще продължат да го правят. Знам, че не искаш да се намесваш в спорове, ама това се отнася за твоето достойнство. Неможеш да я търпиш да те рита и да ти драска нещата ! Просто ако трябва се скарай с нея, ама си и кажи всичко в лицето.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Сигурно имаш желязни нерви,при положение,че търпиш това вече повече от година.Аз не бих я търпяла повече от ден-два,но теб какво те спира да и се развикаш или да и направиш забележка поне не можах да разбера?Според мен просто си прекалено добра и ти е неудобно да повдигнеш тон.

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Време е да се скараш с някой. Кви хора сте вие бе,тая да съм я направила вече на нищо.
    Брях,брях

Защо не поговориш с нея отново? Попитай я защо се държи така и защо те мрази.
    we are magic.

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Gretii95

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Повярвай ми ако я търпиш тя ще продължи Направи и ти номер на публично място.. щом с добро не става опитай по другия начин
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си