- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- дали го възбужда..
Излизам с едно момче(не ходим а само сме излизали няколко пъти)..таа последните пъти се натискахме на едно закрито местенце..беше страхотно и страшно се възбудихме..утре ще излизаме пак и предполагам ще се случи същото..имах едно хрумване..фантазия го наречете ако искате..както се натискаме да го помачкам..
дали ще му хареса..ии как да постъпя..нежно или пооо-грубо.. или да у бръкна вв джоба..иска нещо да му подкоси краката!
![]()
ии ако имате др идеи казвайте
![]()
P.S.момчето е на 16
I didn't lose my mind.I sold it on eBay..
Направи това, което ти се прииска на момента. Действай според ситуацията, ако го хванеш отдолу, няма да ти откаже, дали грубо или нежно зависи от вкуса му, но във всеки случай ще му хареса. той може би това и чака, но го е срам да си поиска...
Успех !![]()
Ако му бръкнеш и в гащите ще е най - доволен ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
даваййбъркай само гледай да не извадиш нещо!!
![]()
I don`t care .. ;] ..
Първоначално написано от sunshinepp
![]()
е ако го извади лошо няма
![]()
![]()
давай![]()
Ти каквото и да направиш той е на 16 и ще му омекнат коленете![]()
Карай я по-леко, че както си се засилила да не го скопиш..
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Бъркай смело, кво се притеснявашЩе се накефи 100 на 100, и един съвет - гледай го в очите, така наистина ще му се подкосят краката. Очният контакт със стимулация винаги докарва възбудата на едно по-високо ниво. Особено ако той/ти сте девствени.
![]()
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
СъгласнаПървоначално написано от hoooodyhoooooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Дамм. Смело напред - той едва ли има много опит туй че няма защо да се притесняваш от "гафове".И най-вече прави това, което и на теб ти харесва и те възбужда
![]()
Абе каквото и да направиш ще му хареса..особено ако свързано с ''бъркане в гащите''![]()
![]()
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
Гледай само да не му потрошиш топките![]()
хахах само гледай да несвърши в панталоните сиПървоначално написано от DevlLady666
![]()
![]()
Sleda ot liubovta
От началото почни по-леко, после малко по настоятелно и следи реакциите му. Само така ще разбереш, ние няма как да знаем.
Амии, момиче не знам на колко си, знам само че ако момчето си е на място, не само че няма да се притесни, ами направо ще ти скочи ако му направиш нещо такова ;]]
I look up to the sky
And now the World is mine
I've known it all my life
I made it, I made it!!!
http://www.youtube.com/watch?v=F_7baOCYg-Q
Тя го каза !Първоначално написано от Hilary_
![]()
Хвани го за патока тва е :д
Не мисли! Прави това, което на момента ти хрумне![]()
When you dream anything can happen.
Първоначално написано от MakeMeLaugh
Лош човек
![]()
Иначе,момиче,бъркай в гащите смело! А колко грубо или нежно-той ще ти каже сам (:
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
А ти на колко си?
Ако трябва да дам личното си мнение... тъпо е да бъркаш в гащите на някакъв с който дори не ходите а само сте се виждали няколко пъти...
А иначе 100% ще се изкефи ако започнеш да го обарваш...
+1Първоначално написано от Hilary_
![]()
ееми от едно даскало сме..вс ден се виждаме и се зарибяваме от край време..тва че сме излизали няколко пъти не значи че не можем да се забавляваме..Първоначално написано от GreenFairy
ии на 14 съм
![]()
I didn't lose my mind.I sold it on eBay..
Аз на 14 не правих таквиз' мръсотии.![]()
И все пак.. повечето тук са прави, действай според инстинктите си, при всички случаи ще му хареса.. :P
Beware MFs!
I kill for cupcakes! x_x
ЛАПАЙ!
Това пък вече няма съмнения, че ще му хареса![]()
еми ако почнеш..трябва да завършиш или най-много момчето после да бяга при някое момиче да свърши това, което си започнала..щото е кофти само до половината да оставиш момчето..така че си реши :]