Цитирай Първоначално написано от beautifulstrangerfan
Не виждам какво лошо има в това едно младо хубаво българско момиче да участва в международен музикален проект с модерно хитово звучене, в който при това да не се справя никак зле. "Изкуствена гръд" ... посочете ми световна звезда, която да не се е подлагала на пластични корекции. А какъв според вас трябва да бъде имиджът на България в музикално отношение? Азис по прашки или някой друг "минал на другия бряг" изпълнител? Или може би нещо по-ориенталско, нещо турско, Мехмед и Инджи?!...

Лично аз съм доволен, че има български изпълнители, които се опитват да изчистят имиджа на България като страна на хомосексуалисти, на тотална ориентализация и турцизация и на глупави предразсъдъци ;]
Първо, по нея има толкова тунинг, че отдавна не е "хубаво момиче".
Освен това, Андреа точно ще затвърди имиджа на България като страна на тотална ориентализация и проституиращи млади момичета. Визията й е толкова перверзна и противна, че ако тя ще изгражда имиджа ни, по-добре наистина да не ни знаят.
Аз също приветствам млади български изпълнители (и нека наблегнем на тази дума), но Андреа освен една визия на лека жена, не притежава нито гласови данни, нито нищо.
Проектът на Лилана със Снуп Дог, например (макар че Лилана също не е реален пример за добър български изпълнител), беше много по-добро представяне на България на външната сцена, отколкото Андреа би била.