Първо, по нея има толкова тунинг, че отдавна не е "хубаво момиче".
Освен това, Андреа точно ще затвърди имиджа на България като страна на тотална ориентализация и проституиращи млади момичета. Визията й е толкова перверзна и противна, че ако тя ще изгражда имиджа ни, по-добре наистина да не ни знаят.
Аз също приветствам млади български изпълнители (и нека наблегнем на тази дума), но Андреа освен една визия на лека жена, не притежава нито гласови данни, нито нищо.
Проектът на Лилана със Снуп Дог, например (макар че Лилана също не е реален пример за добър български изпълнител), беше много по-добро представяне на България на външната сцена, отколкото Андреа би била.
LadyDi, виждам, че отново имаш желание да влезеш в тотален словесен конфликт с мен. Но този път няма да ти се получи - пуснах темата само и единствено от патриотични подбуди, върнах се във форума закратко с благородна цел, а иначе отдавна съм го намразил по различни причини, и не мисля да водя безмислени дебати с виртуални стени.
Не знам на какво се дължи тази злоба към Андреа, не знам какво толкова перверзно откривате във визията й. Явно сте големи моралисти, а аз - простак и профан .. да бе, всъщност просто и завиждате, още Иречек е казал, че ако някога в България се роди гений, това ще бъде геният на завистта ;]
А и btw аз не говоря за цялото "творчество" на Андреа, а за една конкретна песен с нейно участие. Въпрос: изобщо дадохте ли си труда да чуете песента?
И как ще ми сравнявате залязващия чичка Снууп Дог, молещ се за съвместни изяви със знайни и незнайни източноевропейски изпълнители, с актуалния автор на едни от най-големите хитове от последните 4-5 лета Боб Синклер? Или пък с Шаги, избран от УЕФА за създател и изпълнител на официалната песен на последното европейско по футбол ..
В крайна сметка дори само един човек от форума да хареса песента, независимо от това дали ще остави мнение по темата или не, аз ще се чувствам удоволетворен, защото припознавам тази кауза като патриотична.