- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- къдрене с лак
как се прави ? в смисъл .. знам че се пръска с лак и се навива косата и се връзва.. но как точно се навива? и ако може да пуснете малко снимчици накъдрено..![]()
![]()
пусни някви снимки плс ;д![]()
не ! лак имам в предвид.. е така както го описах в първия пост![]()
Добре, не се сопай, баааах, ние се опитваме да помогнем (понеже явно никои не ти знае метода с лака икъдренето), ти се дървиш, аааае у лево, такива най ви мразя!
Мирвай, пикло, бацилите нямат глас!Първоначално написано от sladkoff
Сигурно пръскаш кичура с лак и после навиваш на нещо /маша, ролка, молив, ала-бала/, за да иззъжри по-дълго.
наистина нищо не ти е направила май ти си тази ,който й се сопвашПървоначално написано от magicfairy
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Явно е така..Първоначално написано от Shadowsogirl
Друг метод за къдрене с лак не знам
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
каква е разликата мевду къдренето с бира и пянаПървоначално написано от heiress
.. на някои хора им капе косата от пяната .. а бира става ли какво със пяната ?
smile-it's the second best thing you do with your lips
Аз май знам какво имаш в предвид.. ако е за същото.. 1. пръскаш лак по косата която искаш да хванеш (накъдриш) 2. увиваш я (завърташ) 3.прачиш я на един голям кок и я връзваш ..СЪВЕТ! Стягай я и я вързвай по-нагоре за да не се развали докато спиш!Може да се направят няколко кокчета ако искаш да бъде на по-малки къдрички
![]()
* ~УсМиХнИ Се нА жИвОтА,За дА тИ сЕ УсМиХнЕ И ТоЙ~ *
... =)=)
Ами някъде из теми четох, че след къпане взимаш бира, сипваш си малко в ръката и мачкаш косата и така колкото пъти прецениш, после я сушиш и готово.Първоначално написано от sunshine955
![]()
И готино ли става?? А става ли като не си се къпал с бира само после да я намачкаш с бира?Първоначално написано от magicfairy
... =)=)
Ами аз лично не съм пробвала, защото ненавиждам миризмата на бира, но някоя беше казала, че като и се развалят къдриците на следващия ден пак мачка малко с бира и суши.![]()
Ще я видим тая работа.. Заитрингува ме![]()
... =)=)