- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- защо се мразим
Не разбирам защо се мразим![]()
ако продължаваме в същия дух ще си имаме световна война жалко че хората не могат вярват в вярата и доброто
а Християните се мислят за добри те никак не са вярващи няма поне един човек да вярва даже и Папа не е вярващ. много лоша земя създадохме![]()
![]()
хах... Защо хората се мразят? Не може ли сам да си отговориш на въпроса. Аз примерно ако убия тфойте роднини ти кво ще ме обичаш ли.Не мисля.Ето ти 1 прчина - постъпките.Думите също са причина и т.н.
А иначе не разбрах в какво трява да са вярващи христианите и папата??????![]()
Мразим се защото сме различни. Ако всички средства за военни действия се насочат към подпомагане на гладните и образованието в бедните страни пак ще останат средства, с които ще можем заедно да изследваме космоса... Но е изгубена кауза. Позаинтересувай се малко повече за NWO и ще добиеш представа защо "войната е мир" днешно време и защо мир и свобода в истинския смисъл на думите едва ли някога ще има...
е не се мразим ами политиците си играят и затва ще има воини
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
Мразят се повечето хора, защото винаги е било по-лесно да вдигнеш ръка с/у някого, вместо да си задействаш главата, да седнете и да поговорите както си трябва. Защото повечето хора им харесва да задоволяват първосигналните си нужди и да се крепят на лафа "Пазя си територията със сила". А тъй с какво се различава повече от едно животно. Не е ли един от смисъла на живота именно да докажем, че сме по-разумни и възвишени от тях?
"И утре е ден" - казала еднодневката...
The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.
http://bg.christianreformation.net/forums/ <---- dig in.
За да си паснеш с един човек,трябва да си като него...пример:за да влезеш в гангстеркото общество,трябва да си гангстер...така няма да има омраза...![]()
Виж.. Както каза колегата по горе защото всички сме различни,а другия-за да няма омраза трябва всички да сме еднакви което е невъзможно (всички да сме еднакви) .Мразим се също защото непрекъснато еволюираме и спорим за това което сме сътворили.Прост пример.Има такива хора-Седиш на компа и разцъкваш цс -примерно.Идва майка ти и ти казва ставай веднага,че тряя да си обера градината в фейс бук.Човека казва стой още малко и майката почва да се ядосва и да крещи.Рано или късно ти ставаш и изпитваш гняв и омраза не се говори за теб в примераОмразата започва от спора между двама души зависи и от характера на тези двама души.
За това вярващите са по учтиви и по разбрани хора,но има и такива като мен.Аз не съм вярващ и се определям като нормален човек.Нормално мога да се държа с човека срещу мен ако и той се държи нормално със мен ако някакво същество със прекалено приповдигнато самочуствие започне да се държи със мен неучтиво и т.н и аз ще съм същия.А има и много други причини да се мразим![]()
Къде къде по-лесно е да мразиш и да бърчиш вежди, да проявиш агресия ( в повечето случаи, доказвайки колко си слаб психически, а не силен физически ), от колкото да се опиташ да приемеш различието, да се усмихнеш и да не си скептик към всяко нещо и към всеки. Ей за тва се мразим.
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
Значи..Тук ще цитирам ЛЮБИМАТА МИ УЧИТЕЛКА какво ми каза един път : ние хората се раждаме само с едничката любов към роднините си,след това с времето започваме да развиваме различни позитивни чувства в нас около мама и тати,но след известно време,когато започнем да кръжим около нашите така наречени ''добри и верни приятели'' се научаваме на омраза и страх.От там тръгва и всичко..
Мисля,че е мъдро,а и правилно.Човек се радва с малко сърце,което с годините нараства и се отваря все повече и повече място за любов,но живота ни научава и на омраза и на страх.Така де,както е казано : За да има мир,първо трябва да има война.![]()
Утре ти ще си на дъното и ще ме търсиш,но ще е късно,пожелавам ти го искрено и нека тъпкано да ти се връща.
Всичко се връща!
И как ще се раждаш с любов към роднините???Първоначално написано от pagoschee
Тфа е глупост.Ти се раждаш и търсиш храна и подслон, които са ти дадени от хора(майкати и бащати) за които не изпитваш чувства, а ги придобиваш в последствие.
![]()
Напълно прав си \Първоначално написано от HRaBr0TyYKeBaPcHe
/
Ако всеки се раждаше с чувствфа към ближния до сега да сме се избили.
Че ти какво очакваш? Папата да е вярващ лиПървоначално написано от stefan7202
Папата е по - скоро нещо като пъдар на овцете(в случая вярващите, които наистина бих опреличил с овце). Но той е само едно подставено лице, което да говори пред обществото, и да втълпява на хората нещата, които са му заръчали тези "над него".
Това, че си вярващ, не значи, че непремнно трябва да си добър. На теория е лесно, но не и на практика. Вярващите трябва да се учат и опитват да бъдат по-добри.Първоначално написано от JylAdIznAsilvaCh
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Мисля,че е точно така.Папата не е от най-вярващите.Но най-малкото придобива слава и известности и управлява до някаква степен "овцете"Първоначално написано от JylAdIznAsilvaCh
![]()
Ми как защо....ще дам пример,въря си по коридора,една група ЦИГАНИ се събрали на парното и единият ме спъва,видях че нарочно го направи,обърнах се и му казах,извинявай,не видях че си си протегнал крака (нарочно го казах да видя какво ще ми отговори) а той с цялата си наглост ми вика,ми другият път като вариш гледай къде вървиш бе гявур,е не издържаш....извиках го в кенефа си поговорим и с малко се размина ...![]()
Папата никой не управлява, той е едно нищо. Измислица на хората. Вярващите не слушат нито папата, нито други църковни лидери. Овцете са оная маса от християни, точно манипулирани от църковната институция.Първоначално написано от HRaBr0TyYKeBaPcHe
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
трябва да има война да се възстанови равновесието, иначе ставаме прекалено много...
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
+1Първоначално написано от Macallan
Много са маймунките на клона
Войната няма много общо с омразатаПървоначално написано от Rounder
Пък и точно войните не влият особено на равновесието, от чума примерно са умрели няколко пъти повече хора от първата и втора световна взети заедно![]()
Ами по-добре и 2те.Хората са двойно повече от колкото е максималното за Земята.Трябва да се избие малко народ за да се оравновеси.По скоро баяааааааааа народ.Първоначално написано от ZipFail
![]()
'Баяааааааааа' народ има да бъде затрит. Към коя част от половината ти се причисляваш? На тази земя няма излишен човек, а и има не малко пространство за живот. Дори до момента, териотирия с площта на континента Австралия е способна да приюти всичките 6 милиарда души, а на всяка глава да се падне грубо казано към 1 кв. км. (ако искаш си свери информацията Площ 7 741 220 км2). Знаеш кои имат интерес стадото да не е много разпръснато (да е съсредоточено нагъсто в нечовешки условия - най-вече големите градове с цветни молове предлагащи "всичко", от което уж се нуждаеш) и да е достатъчно малко на брой (идеалната цифра ще е 500 млн), но за сметка на това строго организирано, за да е по-удобно за контролиране.Първоначално написано от HRaBr0TyYKeBaPcHe
Ама ако толкова чакаш масовото изтребление, то вече е започнало... Но не ми се ще да пиша отново километри, за да обяснявам кой държи ресурсите, кой има изгода от непрекъсващите конфликти по между ни....
![]()
Само че ресурсите на земята не са достатъчни за да изхранват 7 мил. души, ако продължаваме да консумираме с това темпо(пък и постоянно нарастваме в геоментрична прогресия)
Пък и то горе-долу половината от населението на земята страда от недохранване, липса на вода, медицински грижи, свобода, образование и други неща абсолютно необходими за пълноценен живот неща, така че по скоро оцеляват, отколкото живеят...
Ако всички страни спрат да инвестират във воденето на войни, а парите за военни цели бъдат пренасочени към изхранването и образоването на жителите от третия свят един ден ще заживеем в едно много по-приятно бъдеще, а дори ще останат пари, които ще ни стигнат за изследване на космоса.Първоначално написано от ZipFail
Но за толкова хиляди години човешка история, видът ни изобщо не е помъдрял. Не виждам как тази утопия може поне да се опитаме да приложим на практика. Много жалко наистина, повечето се интересуват само от това да си имат по 1 огромен мол в близост до жилището им и хич не им пука за друго...
![]()
С това вече съм напълно съглсенПървоначално написано от filmimilmi
![]()