- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към всички които се обичат ...
Драги съфорумници , пожелавам ви да бъдете много щастливи с половинката ви , да се обичате и да и прекарате тази година най-веселия и щастлив и незабравим Св. Валентин а дугата година да е още по-весел ... все пак всичко е хубаво когато е с любимия човек ... Аз тази година съм сам на празника но ще празнувам чичо Трифон ....![]()
Поздрави . Valento
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
мерси .. въпреки че не празнувам Свети Валентин .. и аз съм за "чичо Трифон"![]()
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
И азПървоначално написано от uBuTo
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
ехе много мои хора имало тука бе!! аз си мислех че повечето са меланхолични лигли които се разтапят при мисълта за плюшено сърце!!Първоначално написано от SmilezZz
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
"чичо Трифон" е единствения празник,на който можеш да се нальокаш като свиня и никой нищо да не може да ти каже. .![]()
А така ... удри тая мачка , не е наща !!!Първоначално написано от aniie
![]()
me tooПървоначално написано от SmilezZz
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Мерси многоДано и ти да си намериш правилният човек за теб
![]()
БлагодаряПървоначално написано от DevilWish
![]()
Тъпо е да няма с кой да изкараш Свети Валентин, ама е още по-тъпо да няма с кой да изкараш Трифон Зар(я)езан..Та така де, очертава се поредната скучна неделя..
Все пак пожелавам на всички и на себе си да намерите любим човек, с който да се обичате или поне весела и приятна компания за "чичо Трифон"
Благодаря ! Дано и ти да си щастлив с половинката си. :)
Мерсии,мерси..другата година и ти ще празнуваш(смисъл Св.Валентин)
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Благодаря многоПожелавам ти следващата година да си имаш половинка за св. Валентин.
![]()
А май и аз тази годин ще съм сингъл, ама ще си празнувам чичо Трифон![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
И от мен честито на всички влюбени. Аз празнувам за Трифон Зарезан.
За съфорумците от моята графа - не смесвайте алкохола и пийте повечко вода.![]()
![]()
![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Първоначално написано от DarknessAngel
По-добре пиян,след Трифон Зарязан.. отколкото болен от СПИН след Свети Вазелин...![]()
![]()
![]()
![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Благодариим тии ! :P , мисляя че и аз ще празнувамм Трифон зарезанн .. Ноо на влюбенитее .. Приятно изкарванее .. Обичайте се![]()
Мерси многооо !!И аз пожелавам на всички много любов и който квото му душа иска тва да празнува !!
![]()
и на всички single дано и те да си намерят своята половинка и да има мн щастие !!!
![]()
Първоначално написано от DevilWish
If I played you like a toy?
кво?
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Ние също.. с половинката..Първоначално написано от soul1199
![]()