- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тва Свети Валентин е адската тъпня!!
Според мен това Свети Валентин е чиста простотия .. някаква шитната измислица на някой страдащ от липса на любов!! Не съдя тези които го празнуват, всеки има право да прави каквото си реши. Просто изказвам мнение. Ако има някой на моето мнение - още по-добре![]()
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
никога не съм го харесвала тоя празник.Прекалено ми е лигав,за мен е просто едих измислен празник...
+++++++++++Първоначално написано от uBuTo
+Първоначално написано от ivcheto0o
Ами щом влюбените го харесват,да си го празнуват,свободна държава смеНо аз лично същои не го харесвам,защото не мисля,че любовта трябва да се показва само в този ден на годината и не мисля,че ако любовта е любов ще има нужда от такъв ден
И все пак-тва си е повод за пиене
![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
и бившата ми не го харесваше
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
харесваме, не харесвамее.. днеска на всички класове в часа на класа имаше "радиопредаване" по случай Свети Валентин (във всяка стая и по коридорите има едни точки, по които пускат и говорят разни неща от едно място) и както всяка година на всеки етаж има кутия за валентинкии ще ни ги раздават в петък
ем няма лошо да си го празнуват хората ама защо трябва само на 1 ден в годината да се правят такива нещавсеки ден може да е Св. Валентин
![]()
If you were born an original, don't die as a copy !!
А коя си ти и за какво се бориш ?![]()
Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!
за нищо не се боря .. както казах споделям мнениеПървоначално написано от niquetamere
![]()
...Ама не е ли тей Трифон Зарезан да се напиеш кат' свиня..![]()
Аха до ся бяха темите на "влюбените" дето нямат 2 грама акъл в главите си за да измислят нещо за половинките си.Сега явно е ред за темите на тия дето ги е яд че ще са сами на Св. Валентин и искат да чуят и от някой друг че тоя празник е нищо няква пълна простотия.Е простотия е спи спокойно авторкеТвърде много свободно имате деца и си пълните главите с твърде големи простотии бахти как се филмирате всички от един ден.Едните ся ще доказват любовта си други пък го мразят щот сами а за мен е просто поредния ден в който ще покажа и кажа на моето момиче колко я обичам и ценя
![]()
![]()
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Има нещо такова... и аз съм на това мнение донякъде.Първоначално написано от ivcheto0o
Ама пуста му мода, пф
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
ами няма да съм сама на този така наречен празник .. и пак казвам просто споделям мнениеПървоначално написано от Faces
![]()
Добре тогава ми обясни какъв е смисъла всяка година да плъзват едни и същи теми за едни и същи простотии ? Само виж форума пълен с теми за прословутия Св. Валентин ден като ден е не виждам кво толкова настръхвате всички![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
И аз не си падам по тоя празник. Наистина е лигав! И както някой беше написал в един преден пост, ако любовта е истинска няма нужда от такъв празник... и все пак приятно прекарване на всички влюбени. Аз съм твърдо за Трифон Зарезан![]()
![]()
Ей тва е празник!!
![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
аз си празнувам всяка година Трофон Зарезан![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Оооо, с мойто гадже тоя празник изобщо не го гледаме. Голяма глупост. Аз си го обичам без някви лигави специални изяви на някаква определена дата. Идеята е да накараш някой да се чувства специален всеки ден, постоянно. Иначе този празник е, за да могат кифлите да се фръцкат, че някой им е подарил розичка (често не от желание за жеста, а за да не го скалпират после, че е забравил).
Предпочитам, ако се видим с моя на 14ти да празнуваме Трифон Зарезан. По-интересно ще е и няма да е някаква лигня.
Тоз пък Валентин е толкова измислен...
The blood that binds us ..till death unites us
Влади аз като една добра "кака" ще ти кажаПървоначално написано от Faces
![]()
....
Аз например много се кефя на еуфорията,която настъпва преди прословутия Св.ВалентинНякак си ми е готино да виждам навсякъде сърца,надписи свързани с любовта и прочие
Просто си ме изпълва,защото по друго време през годината не може да се види подобно нещо
Кефи ме,защото докато съм заобиколена от всички тия баналности забравям за проблемите си,за даскало,за хората,които непонасям и т.н.
А иначе самия празник (поне за мен) не е нищо особеноДен като всеки,защото не се нуждая от определена дата за да покажа любовта си към гаджето или към приятелите и роднините си
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Мерсииии како ЗорииПървоначално написано от 3oPuTy
![]()
![]()
![]()
![]()
Ем като не ти харесва празнувай Трифон Зарязан и това е![]()
![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Аз това и правяПървоначално написано от AnzaRe
![]()
![]()
Празника си е нормален, проблема е, че повечето двойки се сещат да се обичат и да си правят подаръци само и единствено на този ден![]()