.
Затворена тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 119

Тва Свети Валентин е адската тъпня!!

Според мен това Свети Валентин е чиста простотия .. някаква шитната измислица на някой страдащ от липса на любов!! Не съдя тези които го празнуват, всеки има право да прави каквото си реши. Просто изказвам мнение. Ако има някой на моето мнение - още по-добре
    FUCK-тически не ме интересувате..

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    никога не съм го харесвала тоя празник.Прекалено ми е лигав,за мен е просто едих измислен празник...

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)

Re: Тва Свети Валентин е адската тъпня!!

Цитирай Първоначално написано от uBuTo
    Според мен това Свети Валентин е чиста простотия .. някаква шитната измислица на някой страдащ от липса на любов!! Не съдя тези които го празнуват, всеки има право да прави каквото си реши. Просто изказвам мнение. Ако има някой на моето мнение - още по-добре
    +++++++++++
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    никога не съм го харесвала тоя празник.Прекалено ми е лигав,за мен е просто едих измислен празник...
    +
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Ами щом влюбените го харесват,да си го празнуват,свободна държава сме Но аз лично същои не го харесвам,защото не мисля,че любовта трябва да се показва само в този ден на годината и не мисля,че ако любовта е любов ще има нужда от такъв ден И все пак-тва си е повод за пиене
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

и бившата ми не го харесваше
    .

Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
    За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<

.

харесваме, не харесвамее.. днеска на всички класове в часа на класа имаше "радиопредаване" по случай Свети Валентин (във всяка стая и по коридорите има едни точки, по които пускат и говорят разни неща от едно място) и както всяка година на всеки етаж има кутия за валентинки и ще ни ги раздават в петък
    ем няма лошо да си го празнуват хората ама защо трябва само на 1 ден в годината да се правят такива неща всеки ден може да е Св. Валентин
    If you were born an original, don't die as a copy !!

И аз не го харесвам особено

Фен
    Град
    the world is mine ~
    А коя си ти и за какво се бориш ?
    Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!

Цитирай Първоначално написано от niquetamere
    А коя си ти и за какво се бориш ?
    за нищо не се боря .. както казах споделям мнение

Повече от фен
    ...Ама не е ли тей Трифон Зарезан да се напиеш кат' свиня..

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Аха до ся бяха темите на "влюбените" дето нямат 2 грама акъл в главите си за да измислят нещо за половинките си.Сега явно е ред за темите на тия дето ги е яд че ще са сами на Св. Валентин и искат да чуят и от някой друг че тоя празник е нищо няква пълна простотия.Е простотия е спи спокойно авторке Твърде много свободно имате деца и си пълните главите с твърде големи простотии бахти как се филмирате всички от един ден.Едните ся ще доказват любовта си други пък го мразят щот сами а за мен е просто поредния ден в който ще покажа и кажа на моето момиче колко я обичам и ценя
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    никога не съм го харесвала тоя празник.Прекалено ми е лигав,за мен е просто един измислен празник...
    Има нещо такова... и аз съм на това мнение донякъде.
    Ама пуста му мода, пф
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Цитирай Първоначално написано от Faces
    Аха до ся бяха темите на "влюбените" дето нямат 2 грама акъл в главите си за да измислят нещо за половинките си.Сега явно е ред за темите на тия дето ги е яд че ще са сами на Св. Валентин и искат да чуят и от някой друг че тоя празник е нищо няква пълна простотия.Е простотия е спи спокойно авторке Твърде много свободно имате деца и си пълните главите с твърде големи простотии бахти как се филмирате всички от един ден.Едните ся ще доказват любовта си други пък го мразят щот сами а за мен е просто поредния ден в който ще покажа и кажа на моето момиче колко я обичам и ценя
    ами няма да съм сама на този така наречен празник .. и пак казвам просто споделям мнение

Град
    Добре тогава ми обясни какъв е смисъла всяка година да плъзват едни и същи теми за едни и същи простотии ? Само виж форума пълен с теми за прословутия Св. Валентин ден като ден е не виждам кво толкова настръхвате всички
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

И аз не си падам по тоя празник. Наистина е лигав! И както някой беше написал в един преден пост, ако любовта е истинска няма нужда от такъв празник... и все пак приятно прекарване на всички влюбени. Аз съм твърдо за Трифон Зарезан Ей тва е празник!!
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    аз си празнувам всяка година Трофон Зарезан
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Paradise
    Оооо, с мойто гадже тоя празник изобщо не го гледаме. Голяма глупост. Аз си го обичам без някви лигави специални изяви на някаква определена дата. Идеята е да накараш някой да се чувства специален всеки ден, постоянно. Иначе този празник е, за да могат кифлите да се фръцкат, че някой им е подарил розичка (често не от желание за жеста, а за да не го скалпират после, че е забравил).
    Предпочитам, ако се видим с моя на 14ти да празнуваме Трифон Зарезан. По-интересно ще е и няма да е някаква лигня.

Голям фен Аватара на Lincheto
    Град
    Варна
    Тоз пък Валентин е толкова измислен...
    The blood that binds us ..till death unites us

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Добре тогава ми обясни какъв е смисъла всяка година да плъзват едни и същи теми за едни и същи простотии ? Само виж форума пълен с теми за прословутия Св. Валентин ден като ден е не виждам кво толкова настръхвате всички
    Влади аз като една добра "кака" ще ти кажа
    ....
    Аз например много се кефя на еуфорията,която настъпва преди прословутия Св.Валентин Някак си ми е готино да виждам навсякъде сърца,надписи свързани с любовта и прочие Просто си ме изпълва,защото по друго време през годината не може да се види подобно нещо Кефи ме,защото докато съм заобиколена от всички тия баналности забравям за проблемите си,за даскало,за хората,които непонасям и т.н.
    А иначе самия празник (поне за мен) не е нищо особено Ден като всеки,защото не се нуждая от определена дата за да покажа любовта си към гаджето или към приятелите и роднините си
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Влади аз като една добра "кака" ще ти кажа
    ....
    Аз например много се кефя на еуфорията,която настъпва преди прословутия Св.Валентин Някак си ми е готино да виждам навсякъде сърца,надписи свързани с любовта и прочие Просто си ме изпълва,защото по друго време през годината не може да се види подобно нещо Кефи ме,защото докато съм заобиколена от всички тия баналности забравям за проблемите си,за даскало,за хората,които непонасям и т.н.
    А иначе самия празник (поне за мен) не е нищо особено Ден като всеки,защото не се нуждая от определена дата за да покажа любовта си към гаджето или към приятелите и роднините си
    Мерсииии како Зории

Ем като не ти харесва празнувай Трифон Зарязан и това е
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Цитирай Първоначално написано от AnzaRe
    Ем като не ти харесва празнувай Трифон Зарязан и това е
    Аз това и правя

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Празника си е нормален, проблема е, че повечето двойки се сещат да се обичат и да си правят подаръци само и единствено на този ден

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си