- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тва Свети Валентин е адската тъпня!!
Нали знаеш.че за теб винагиПървоначално написано от Faces
![]()
![]()
А иначе аз ще си празнувам Св.Валентин Пиян пък![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
св валентин ли и такова ли има аз си мислех че 14 феб е за напиване и тва праим
С нетърпение го чакам,защото няма да съм сама.![]()
Адски съм щастлива,че го намерих.
![]()
![]()
+1Първоначално написано от uBuTo
![]()
В нащо даскало ще има кутии с валентинки и места където влюбените да се целуват![]()
![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Аз празнувам Трифон Зарезан - това си е типично български празник. Свети Валентин навлезе преди няколко години от Щатите мисля, но не го празнувам все още.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
На мен също не ми харесва празника.Ако хората се обичат ще се обичат по всяко време, всеки ден какви са тези лигавщини да се сещат да се обичат и да си правят мили жестове на някакъв определен ден.За мене това са празни и тъпи работи, но всеки си има мнение.Не критикувам никой, който го харесва и който го празнува.Лично аз предочитам Трифон Зарезан.![]()
Ааз пък нямам нищо против празника,но ще си празнувам Трефон Зарезан. ((:
И аз к`во?![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
И аз не го харесвам тоя празник![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Не ми навик да го празнувам,но не виждам нищо лошо примерно на този ден да направите нещо по-специално двамат.То като се обичате да всеки ден е Св.Валентин,но цялата романтична атмосфера наоколо е сладка.
Не ме интересува дали е простотия,майна,щом могат да се направят кинти![]()
Първоначално написано от ivcheto0o
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Глупав е празника, даМа за романтичните души си е голяма работа
![]()
еlsy![]()
Католици в България няма (или ако има са мн малко). Българите сме православни християни, следователно празнуваме Трифон Зарезан. Или би трябвало... Разни надуфляци тънкажно се гаврят със 1- религията (която за мен е простотия) и 2- с традициите на бедните хорица...
Бих изнесла лекция на тая тема, но чисто и просто ме мързи да дишам.
Желая ви лекар с нож и приятни таласъмища!
Още не си намерил/а човека с който ще се чувстваш прекрасно затова така мислиш.. намери го и се влюби ама толкова силно е .. тогава пак ще си говорим![]()
90% от хората който не харесват празника съм 100% сигурен че не са се влюбвали ИСТИНСКИ !...
Exorcism !
На мен ми е един такъв изкуствен празник.
Сякаш един ден в годината трябва да засвидетелстваш любовта си или да се държиш мило и всеотдайно един единствен ден, а през останалото време.....
А и подаряването на подаръци на този ден е толкова пресилено. През останалото време от годината колко пъти се сещате да подарите нещо, каквото и да е то, на половинката си? Все поводи и празници чакате, за да го "изненадате", а то всъщност не е изненада, а нещо очаквано и задължително все едно.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
да...не...ебеш ли му майката...
--Лудите, лудите - те да са живи!
Ама да как може само един ден в годината да се празнува Св. Валентин и да се подаряват валентинки
се едно как може само един ден в годината да се празнува Коледа и да се украсява елхата
![]()
... Аз все пак си празнувам Трифон Зарезан де![]()
Don't know if it's a mirage but I always see your face, Damon Salvatore
Първоначално написано от iveetyy
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
>> и аз съм на същото мнение. т'ва е един измиселн празник. а дори не е и български. много е кофти да гледащ как американските празници и традиции, не само се наместват в нашата култура, ами и са по обичани от сегашното поколение. що за простотия ?! ние си имаме "трифон зарезан" вместо "свети валентин" и сирни заговезни, вместо "хелуин" например.Първоначално написано от uBuTo
Бъди единственo себе си в света, койтo постояннo се oпитва да те превърне в някой друг !
----------------
sex : ♀
Първо, Св. Валентин не е американски, а католически празник.
Второ, празникът си е хубав, ама вие прекалено се вживявате в драмите, както винаги.
Никой не е казал, че трябва да обръщате внимание на всички сърчица, плюшки и прочи лигни по магазините.
Достатъчно е да се обадите на половинката си и да се поздравите, че сте влюбени.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
+++Първоначално написано от uBuTo
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
глупав измислен празникот нз си кои ... САМО ТРИФОН ЗАРЕЗАН !!!
Мен пък ми харесва въпреки ,че тази година съм сама .Наистина хубав празник.След като имаме празник на майката,бащата .. дори и празник на хомосексулистите .. защо да нямаме празник на влюбените ?![]()
Ohne dich kann ich nicht sein...