.
Затворена тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 119
    Повече от фен
    Аз пък мисля, че е хубав празник макар че не го празнувам все още

Град
    in y0ur mind ;]
    поредната навлязла американска тъпотия .. трифон зарезан си е народен български празник ... на който се пиее
    ~ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain ~
    ~ Животът не се състои в това,да изчакаш бурята да премине,той се състои в това,да се научиш да танцуваш под дъжда ~

Аз пък си обичам Свети Валентин! Нищо, че пак има романтика,секс,щастие и тн както във всеки друг ден, но този празник ме зарежда със щастие. Няма лошо хората да се обичат. Ние не сме роботи без чувства-ние сме създадени, за да 4увстваме, за да обичаме ...какъв е смисала от съществуването ни, ако цял живот спим,ядем,играем пред компютъра и пак спим? Така щастливи ли сте? Какво сте постигнали? Радвате ли се когато на подобни празници сте сами, защото не сте живяли досега пълноценно? Аз се радвам, че живота ми е супер и съм се погрижила за това-имам много приятели и роднини до себе си, 2/3 адски добри приятели, които много пъти са ми помагали като съм в нужда, перфектното гадже, с което си живеем заедно, любов и щастие в живота и разбирателство...какво повече ни трябва? Пожелавам го на всеки!

Нообче адски много си те обичкам :*

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Аз пък днес разбрах, че Св. Валентин всъщност не е католически светец...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен
    Сега ли го разбрахте? Който разбира празнува Трифон Зарезан ! Майка му стара нека бъдем българи !

Град
    Варна
    Трифон Зарезан, уважаеми, по новия календар на българската църква, беше отбелязан на 1 февруари...

Наистина, че Трифон Зарезан е на друга дата, но аз пак ще си го празнувам на 14-ти. Даже си мисля, че момчетата попринцип и те не го харесват тоя празник, а може би се чувстват някак длъжни да го празнуват с приятелките си и да им купуват някакво подаъръче. Ако се замислите всеки ден може да бъде "Свети Валентин" : ))) Това е мое мнение де !

Голям фен Аватара на TheX
    Град
    Там някъде...
    Алооо. Днес е Свети Валентин по християнския календар. На 14 празнуват католиците,а ние си празнуваме Трифон Зарезан.Българи сте бе мама му деба ...
    Westside rollin' all day, every day

Мега фен Аватара на xoxi
    Нямам нищо против празника, но страшно много ме изнервят всички сърчица, бонбони и всички останали глупости с които са се натъпкали магазините. Не само не намирам смисъл в това, ами го смятам и за напълно излишно.. просто е комерсиално. Няма никакви чувства в тези работи, поне аз не ги виждам и усещам.
    Лично аз много повече бих се зарадвала просто да си честитим, че е празник и сме влюбени, отколкото да получа нещо във формата на сърце.
    Няма да празнувам !
    И спря да се върти за миг земята..

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от TheX
    Алооо. Днес е Свети Валентин по християнския календар. На 14 празнуват католиците,а ние си празнуваме Трифон Зарезан.Българи сте бе мама му Д**а ...
    Още един недоразбрал.
    Днес по християнския календар се празнува денят на Света Великомъчница ВАЛЕНТИНА.

На 14-ти се празнува празника на Свети ВАЛЕНТИН.
    Св. Валентин е раннохристиянски светец. Канонизиран е преди да се разцепи църквата на Западна Римокатолическа и Източна Православнохристиянска. Следователно - той е ХРИСТИЯНСКИ светец, който се почита и от двете църкви.

Знаете ли, че мощи на Св. Валентин има във Варна? Има и в Русия, в един от най-големите православнохристиянски храмове "Христос Спасител"? И в Русия, една от най-големите православни държави, празнуват Св. Валентин, просто не е на 14-ти?

Град
    Варна
    И още нещо за големите БЪЛГАРИ и ХРИСТИЯНИ:

Валентина е светица, защото не се е отказала от християнската вяра и е била подлгана на мъчения заради това.

А Валентин е покровител на младежите, готови за женитба и на влюбените хора...

Хайде, стига глупости. Американизацията твърде ви е замъглила очите и не проумявате елементарни неща. Ако вместо да псувате по форумите и да се тупате в гърдите какви бай ганьовци сте, бяхте попрочели малко за този празник, щяхте да знаете.

Зарезан е на 1-ви февруари, точно по църковния календар, който толкова цитирате. Не го знаете. Нищо че повечето все още го празнуват на 14-ти...

Българка съм. И съм християнка. И за разлика от вас - познавам празниците ни.

А знаете ли, умници, че в неделя, 14-ти февруари, е още Сирни Заговезни? И се иска прошка? Що не празнувате това?

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    глупост, голяма,не гоказвам, защото не вярвам в любовта, напротив, просто празника и всички лиготии около него ми се струват прекалени
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Цитирай Първоначално написано от xoxi
    Нямам нищо против празника, но страшно много ме изнервят всички сърчица, бонбони и всички останали глупости с които са се натъпкали магазините. Не само не намирам смисъл в това, ами го смятам и за напълно излишно.. просто е комерсиално. Няма никакви чувства в тези работи, поне аз не ги виждам и усещам.
    + Тъпи американци....
    Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните :-]

Превърна се в прекалено бебешки празник!

Re: Тва Свети Валентин е адската тъпня!!

Цитирай Първоначално написано от uBuTo
    Според мен това Свети Валентин е чиста простотия .. някаква шитната измислица на някой страдащ от липса на любов!! Не съдя тези които го празнуват, всеки има право да прави каквото си реши. Просто изказвам мнение. Ако има някой на моето мнение - още по-добре
    Що, сама ли ще си?

Много комплексарска тема.
    Съвет: ключ, не се излагай повече
    hating you makes me all warm inside : )

Град
    Ивагакуре
    Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny
    Ами щом влюбените го харесват,да си го празнуват,свободна държава сме Но аз лично същои не го харесвам,защото не мисля,че любовта трябва да се показва само в този ден на годината и не мисля,че ако любовта е любов ще има нужда от такъв ден И все пак-тва си е повод за пиене
    + 2
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от Dimana99
    Превърна се в прекалено бебешки празник!
    Верно е
    ама заради тоя бебешки празник,една зубърка тръгна с моя човек
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    'Баси лигавия празник!
    Никога не съм го празнувала и не смятам някога да го правя!
    Всичко е за парииииииииии !

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    все ми е едно дали е Свети Валентин или нещо друго.АЗ обичам човека до себе си постоянно,не само за да се изфукам пред останалите ,че ще си имам половинка за празника.И без това покрай тоя празник всички се лигавят и престарават сякаш е кой знае какво.

Град
    Where streets have no name
    Ами който си няма половинка на празника, естествено, че ще го псува я. Небраното грозде, кисело...
    — Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
    — И намирахте ли го, мистър Грей?
    — Често. Твърде често.

Re: Тва Свети Валентин е адската тъпня!!

Цитирай Първоначално написано от ThedramaQueen
    Цитирай Първоначално написано от uBuTo
    Според мен това Свети Валентин е чиста простотия .. някаква шитната измислица на някой страдащ от липса на любов!! Не съдя тези които го празнуват, всеки има право да прави каквото си реши. Просто изказвам мнение. Ако има някой на моето мнение - още по-добре
    Що, сама ли ще си?

Много комплексарска тема.
    Съвет: ключ, не се излагай повече
    ами не няма да съм сама .. и за пореден път ще кажа - просто изказвам мнение
    FUCK-тически не ме интересувате..

На мен ми е малко безличен .. първо за мен не е нужен специален ден, за да му покажа колко го обичам или, за да му подаря нещо .. второ прекалено много гъч е навсякъде.. трето тая дата я свързвам с нещо минало, а не искам да бъде така .. и не на последно място това е католически празник ..

п.с. .. но за съжаление не мога да празнувам и Трифончо, защото не пия ..

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ReachlessGirl
    На мен ми е малко безличен .. първо за мен не е нужен специален ден, за да му покажа колко го обичам или, за да му подаря нещо .. второ прекалено много гъч е навсякъде.. трето тая дата я свързвам с нещо минало, а не искам да бъде така .. и не на последно място това е католически празник ..

п.с. .. но за съжаление не мога да празнувам и Трифончо, защото не пия ..
    Значи ще празнуваш Заговезни.
    По темата- съгласна съм с ReachlessGirl, този празник винаги ми е бил безличен, а и е католически празник. Аз си празнувам Трифон Зарезан, чисто по български.

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    мда,банален празник измислен от производителите на плюшки,шоколади и цветарите да увеличават бюджета....аз като обичам някой го обичам всеки ден не само на 14

Град
    Where streets have no name..together with HeR
    Hilary ,

TROLL HARD GO PRO
    Matthew Bellamy
    Dominic Howard
    Christopher Wolstenholme

▬▬▬
    MUSE
    ▬▬▬

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми