- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тва Свети Валентин е адската тъпня!!
Аз пък мисля, че е хубав празник макар че не го празнувам все още![]()
поредната навлязла американска тъпотия .. трифон зарезан си е народен български празник ... на който се пиее![]()
~ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain ~
~ Животът не се състои в това,да изчакаш бурята да премине,той се състои в това,да се научиш да танцуваш под дъжда ~
Аз пък си обичам Свети Валентин! Нищо, че пак има романтика,секс,щастие и тн както във всеки друг ден, но този празник ме зарежда със щастие. Няма лошо хората да се обичат. Ние не сме роботи без чувства-ние сме създадени, за да 4увстваме, за да обичаме ...какъв е смисала от съществуването ни, ако цял живот спим,ядем,играем пред компютъра и пак спим? Така щастливи ли сте? Какво сте постигнали? Радвате ли се когато на подобни празници сте сами, защото не сте живяли досега пълноценно? Аз се радвам, че живота ми е супер и съм се погрижила за това-имам много приятели и роднини до себе си, 2/3 адски добри приятели, които много пъти са ми помагали като съм в нужда, перфектното гадже, с което си живеем заедно, любов и щастие в живота и разбирателство...какво повече ни трябва? Пожелавам го на всеки!![]()
Аз пък днес разбрах, че Св. Валентин всъщност не е католически светец...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Сега ли го разбрахте? Който разбира празнува Трифон Зарезан ! Майка му стара нека бъдем българи !
Трифон Зарезан, уважаеми, по новия календар на българската църква, беше отбелязан на 1 февруари...
Наистина, че Трифон Зарезан е на друга дата, но аз пак ще си го празнувам на 14-ти. Даже си мисля, че момчетата попринцип и те не го харесват тоя празник, а може би се чувстват някак длъжни да го празнуват с приятелките си и да им купуват някакво подаъръче. Ако се замислите всеки ден може да бъде "Свети Валентин" : ))) Това е мое мнение де !
Алооо. Днес е Свети Валентин по християнския календар. На 14 празнуват католиците,а ние си празнуваме Трифон Зарезан.Българи сте бе мама му деба ...
Westside rollin' all day, every day
Нямам нищо против празника, но страшно много ме изнервят всички сърчица, бонбони и всички останали глупости с които са се натъпкали магазините. Не само не намирам смисъл в това, ами го смятам и за напълно излишно.. просто е комерсиално. Няма никакви чувства в тези работи, поне аз не ги виждам и усещам.
Лично аз много повече бих се зарадвала просто да си честитим, че е празник и сме влюбени, отколкото да получа нещо във формата на сърце.
Няма да празнувам !
И спря да се върти за миг земята..
Още един недоразбрал.Първоначално написано от TheX
Днес по християнския календар се празнува денят на Света Великомъчница ВАЛЕНТИНА.
На 14-ти се празнува празника на Свети ВАЛЕНТИН.
Св. Валентин е раннохристиянски светец. Канонизиран е преди да се разцепи църквата на Западна Римокатолическа и Източна Православнохристиянска. Следователно - той е ХРИСТИЯНСКИ светец, който се почита и от двете църкви.
Знаете ли, че мощи на Св. Валентин има във Варна? Има и в Русия, в един от най-големите православнохристиянски храмове "Христос Спасител"? И в Русия, една от най-големите православни държави, празнуват Св. Валентин, просто не е на 14-ти?
И още нещо за големите БЪЛГАРИ и ХРИСТИЯНИ:
Валентина е светица, защото не се е отказала от християнската вяра и е била подлгана на мъчения заради това.
А Валентин е покровител на младежите, готови за женитба и на влюбените хора...
Хайде, стига глупости. Американизацията твърде ви е замъглила очите и не проумявате елементарни неща. Ако вместо да псувате по форумите и да се тупате в гърдите какви бай ганьовци сте, бяхте попрочели малко за този празник, щяхте да знаете.
Зарезан е на 1-ви февруари, точно по църковния календар, който толкова цитирате. Не го знаете. Нищо че повечето все още го празнуват на 14-ти...
Българка съм. И съм християнка. И за разлика от вас - познавам празниците ни.
А знаете ли, умници, че в неделя, 14-ти февруари, е още Сирни Заговезни? И се иска прошка? Що не празнувате това?
глупост, голяма,не гоказвам, защото не вярвам в любовта, напротив, просто празника и всички лиготии около него ми се струват прекалени
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
+ Тъпи американци....Първоначално написано от xoxi
![]()
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните :-]
Що, сама ли ще си?Първоначално написано от uBuTo
![]()
Много комплексарска тема.
Съвет: ключ, не се излагай повече
hating you makes me all warm inside : )
+ 2Първоначално написано от brutaLxxbunny
![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Верно еПървоначално написано от Dimana99
ама заради тоя бебешки празник,една зубърка тръгна с моя човек![]()
![]()
![]()
![]()
'Баси лигавия празник!
Никога не съм го празнувала и не смятам някога да го правя!
Всичко е за парииииииииии !
Ами който си няма половинка на празника, естествено, че ще го псува я. Небраното грозде, кисело...![]()
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
ами не няма да съм самаПървоначално написано от ThedramaQueen
.. и за пореден път ще кажа - просто изказвам мнение
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
На мен ми е малко безличен .. първо за мен не е нужен специален ден, за да му покажа колко го обичам или, за да му подаря нещо ..второ прекалено много гъч е навсякъде..
трето тая дата я свързвам с нещо минало, а не искам да бъде така ..
![]()
и не на последно място това е католически празник ..
п.с. .. но за съжаление не мога да празнувам и Трифончо, защото не пия ..![]()
![]()
Значи ще празнуваш Заговезни.Първоначално написано от ReachlessGirl
![]()
По темата- съгласна съм с ReachlessGirl, този празник винаги ми е бил безличен, а и е католически празник. Аз си празнувам Трифон Зарезан, чисто по български.![]()
мда,банален празник измислен от производителите на плюшки,шоколади и цветарите да увеличават бюджета....аз като обичам някой го обичам всеки ден не само на 14![]()
Hilary ,
TROLL HARD GO PRO
Matthew Bellamy
Dominic Howard
Christopher Wolstenholme
▬▬▬
MUSE
▬▬▬