- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тва Свети Валентин е адската тъпня!!
който е без половинка се оплаква колко е тъп,аз пък мисля да си прекарам страхотно с момчето ми днес![]()
така еНякаде бяха казали че за блюбените всеки ден е Св. Валентин.![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
^^^ съгласна!! :P
Tu s мeн игрiчкa ли игрaeш?! Ho нe zнаeш, чe аz щe бъda пoбediiтeлkaтa sлeд тowa,зaщoтo вiiнaги съм нa върhа.. ;pp
Ета нали копираме от Американците... трее го празнувамеПървоначално написано от britzy
![]()
Може да съм сам, може да падна във боя.
Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.
Фък свети валентин
вади виното да почваме трифон зарезан![]()
И аз не харесвам празника.
I'm not in love this time,this night...
Да - и за мен Свети Валентин е до някъде "измислен" празник... Защо пък трябва да има задължително празник на влюбените?!?!Не е ли вярно, че когато си влюбен не ти трябва специален повод за да показваш любовта си, а го правиш интуитивно всеки божи ден...
![]()
Ако обичаш някого не ти трябва специален празник, за да му покажеш какво чувстваш.
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Какво по-хубаво има от празник на любовта? Празнуват само тези,които обичат и са обичани,радват се един на друг, разменят си сърчица... според мен този празник е много хубав,но затова сме хора да имаме различни мнения![]()
taka e saglasna samПървоначално написано от brutaLxxbunny
![]()
Никога не съм ти обещавала,че ще има слънце всеки ден...дадох ти всичко,което имах-добро и лошо...Никога не съм казвала,че няма да греша.Аз съм просто човек и това е мое запазено право.Но единственото,което искам е да те обичам..
Много малоумен празник, дори не е български...
|Y| КОГАТО ПРАВДАТА СЕ ПРЕВЪРНЕ В БЕЗПРАВИЕ, СЪПРОТИВАТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА |Y|
бас хващам, че догодина като те огрее ще пишеш " свети валентин - най-прекрасния празник на светаааа "![]()
![]()
![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
Кой пак те отряза, бе?Първоначално написано от uBuTo
![]()
![]()
Иначе съгласен съм!
![]()
![]()
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
хахаха ако не е тоя празник надали ще се сплотите толкова хора и ще се сетите че не е нужно да наранявате а че може и да обичате и дан сте гадняри/ки пък и най малко мисля че празника е зле който не го харесва да се напива негова си работа празник на влюбените и тези които се обичат а и според мен шитнята за която повече приказвате не е празника а това може би че няма с кой да го празнувате и ви е тъпо и избивате някфи комплекси че празника ви е виновен а пък ако не са сериозни отношенията какфо пък му е тъпото да зарадвате половенката с 1 цвете не само за 8 ми март
Имаме си празник за 14 февруари и той е Трифон зарезан!
ти пък от къде изрови тая темаПървоначално написано от Stefane21
![]()
Right or wrong,
I can't hold onto the fear
that I'm lost without you
If I can't feel, I'm not mine
I'm not real
++++ алелуя![]()
добре дошъл просветени ми приятелю
![]()
![]()
![]()