- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Изчервявам се. ?!
Много ми е объркано..
Не спирам да се изчервявам за щяло и нещяло.Докато разказвам урок, докато чета нещо дори и от място, докато говоря с класната си, когато някой ми направи забележка за нещо, дори да е много маловажно, когато крия нещо от някого (голям проблем е защото постоянно ме питат.."Ай кво има .. кажи..,нам си к'во") , или когато не ми е на кеф и приятеля ми ме попита какво ми е и аз му казвам,че ми няма нищо и ставам червена като домат и той "Аа да бе , не ме лъжи" ..
Изобщо изчарвявам се с повод и без повод..![]()
Някой бил ли е някога в моето положение.. и ако да какво по дяволите трябва да направя, че да спра да се изчервявам на всеки 5,23 секунди.![]()
Наистина се затрудних при избирането на раздел за моя"проблем" ;д ако е на грешното място много се извинявам.
Блягодаря![]()
There is nothing to be afraid of , it's just life ;]
не мисли кои какво ще си помисли,да не ти пукаДруг вариант освен да се отпуснеш и да не приемаш нещата така не виждам
![]()
е ти хуу казваш да се отпусне ама е лесно за казване и трудно за правене...
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
не го казвам просто така,и аз бях много притеснителна и се из4ервявах за вси4ко.Но разбрах 4е няма от какво и от кого да се притеснявам,все пак никои не е безгрешен.
Мисля, че е до период. Предполагам ще премине. Може би прекалено много се задълбочаваш в нещата знам ли, сигурно има нещо което те притеснява несъзнателно..
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Вариант е ФДТ да си слагаш. Поне няма да си личи , но като цяло не това е решението на проблема.
Имам един съученик и той по абсолютно същия начин - изчервява се докато чете, докато го пита нещо учител/съученик, за всичко.. не знам на какво се дължи, може би сте много притеснителни, успокойте топката![]()
Прекалено притеснителна си.
И аз съм така понякога обаче си го наложи да се поотпуснеш малко и да не ти пука толкова.С времето трябва да поспре. ((:
Първоначално написано от iveetyy
++ престани да мислиш за това какво ще кажат другите за тебе,, просто се отпусни и не обръщай внимание на никой
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!
Проблемът ти може да е както психологичен, така и физилогичен.
Ако е психологичен няма какво толкова да направиш, защото е до характер и не можеш да си 'повече няма да съм такава'. Промяната ще е постепенна и вероятно след пубертета ще го преодолееш.
Възможно е и да е на физиологична основа, а състоянието ти да е свързано кръвообращението и кожата ...
Говори с майка си, може наистина да е някакъв проблем и да трябва да се предприемат някакви мерки ...
Благодаря ви!![]()
Малко вероятно е да е на физиологична основа .. незнам защо е не си го мисля никога, просто в един момент усещам каква съм червена и си казвам " Точно сега ли " и ставам още по-червена. Доста е смущаващо и неприятно.. и незнам. Ако има някой друг приемам още мнения
![]()
There is nothing to be afraid of , it's just life ;]
Аз БЯХ по абсолютно същия начин като теб - изпитват ме, изчервявам се, чета домашно - пак. Разпитах насам-натам и разбрах, че единствената причина може да е само единствено притеснението от това какво ще каже този или онзи ..
Просто не трябва да се интересуваш от чуждото мнение..![]()
бре как го изчисли тфа 5.23а за проблема ти и аз мисля че е защото се притесняваш мн за чуждото мнение (то и аз са притеснявам мн за чуждото мнение ма не се изчервявам поне
) а ако иам правописни грешки то е заради фонетикатаа
Така е. Преди година имах абсолютно същия проблем и като почнах да си слагам малко ФДТ се чувствах доста по - уверена. Сега мога да излизам и с, и без ФДТ и нямам проблем с изчервяванетоПървоначално написано от Infinity
![]()
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]
There is nothing to be afraid of , it's just life ;] Отговора е пред теб - в подписа ти. "Няма от какво да се страхуваш, това е просто живот." Не приемай нещата насериозно. Следвай това:
За да живее човек добре трябва:
-да не се приятеснява за дреболии
-да приеме, че всяко нещо е дреболия![]()
![]()
The one person you need to be is yourself...;]
ми на мене не ми пука особенои съм с голямо самочувствие (ест. имам си граници)
и ако говоря с някой, без да искам се изчервявам.. и ме питат 'ти що си червена' и винаги викам че ми е топло
пробвай
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Като те пита някой, защо се изчервяваш, кажи че искаш да правиш секс с него. Да види той какво е да си червенИ на момичета ще действа
![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
От притеснение е![]()
И аз съм същата![]()
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
Ами по принцип човек се притеснява когато се притесни или го "хване" срамътПросто не трябва толкова да ти пука от другите
Отпусни се и няма да се изчервяваш
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Не мисля, че това, което ти е заложено да стане, можеш да го промениш особено. С други думи, може просто да ти е в гена да се изчервяваш (така си мисля)
И все пак, ти се опитай да бъдеш по-спокойна. Мога да ти дам 200 причини защо, ама ти трябва да го осъзнаеш, пожелаеш и направиш. И цяла България да ти го напише, ти ако не ги направиш тея неща, нали се сеш'...
Айде късмет и по-полека![]()
agreed , вкарай малко повече непукизъм и вероятно ще ти мине :]Първоначално написано от ivcheto0o
^ Съгалсна съм. И аз се изчервявам, но в моментите, когато не ми пука въобще не се изчервявам. Аз съм същатата - много притеснителна, но си поставих за цел да стана малко по - отворена или по точно да не се интересувам кой какво ще си помисли и ще каже за мойте думи и действия и вече има напредък. Така че или спри да мислиш за чуждото мнение или фон - дьо тен-а ти е решението.