.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Как да напишем любовно писмо?

Любовното писмо е чудесен начин да изразите Вашите чувства към някого. Не е трудно да напишеш подобно писмо стига да се позамислите малко. Бъдете искрени, малко уникални, и със сигурност ще накарате любимия човек да се усмихне, а удоволствието да се разпростре в нейното/неговото сърце..

1.НЕ КОПИРАЙТЕ. Почти всеки копира някое красиво и романтично стихче на известен писател за да го сложи в писмото до любимия. Не бъдете плагиати и се опитайте да напишете писмото сами. Опитайте се да бъдете различни и оригинални. Дори и да не сте талантливи просто напишете няколко реда от сърце относно това което чувствате.

2. ИЗПОЛЗВАЙТЕ ПРАЗНА КАРТИЧКА. Вместо да добавите вашия стих в картичка, която вече има някакво послание върху нея се опитайте да използвате чиста картичка. Вземете картичка с романтична картинка върху нея и от вътрешната страна да напишете Вашият стих. Ако ви е страх, че можете да допуснете грешка при надписването на картичката може да напишете Вашето послание върху бяло листче и след това да го пъхнете в картичката. Ако желаете дори може да го залепите за да не изпадне. За предпочитане е да надпишете картичката собственоръчно вместо да се опитате да я надпишете използвайки компютър или пишеща машина.

3. ОСТАВЕТЕ ПОСЛАНИЕТО СИ НА ТАЙНО МЯСТО. Оставете любовното си послание някъде където любимия Ви човек може да я намери докато Вие не сте наоколо. Така ще оставите Вашата любов да се наслаждава на спокойствие. Бъдете сигурни, че изненадата ще е на ниво и ще бъде оценена.

4. НЕ ПРАЩАЙТЕ АНОНИМНИ ПИСМА. Въпреки, че изглежда понякога романтично в наши дни изпращането на любовно писмо анонимно може да предизвика не много приятни чувства.

5. ПРИБАВЕТЕ МАЛЪК ПОДАРЪК. Добавете нещо, което би могло да бъде пъхнато вътре в писмото или картичката. Може да пробвате с малко цветенце. Или пробвайте с някакъв малък медальон с формата на сърчице или с друга подходяща за случая форма.
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Повече от фен
    Много романтика,много нещО . .

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Бате , писма се пишат когато ти идва от вътре ... ако не ти идва пишеш че ще я разбиеш в леглото ... тъпо е да правиш такива "Уроци"
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Цитирай Първоначално написано от Valento
    Бате , писма се пишат когато ти идва от вътре ... ако не ти идва пишеш че ще я разбиеш в леглото ... тъпо е да правиш такива "Уроци"
    "Дори и да не сте талантливи просто напишете няколко реда от сърце относно това което чувствате."
    Толкова ли е трудно?
    Baby I got you
    And my mystery fades
    I got you

Супер фен Аватара на AutomatiC
    "Как да напишем любовно писмо?"-с любов...
    http://www.panoramio.com/user/598821
    it's all a theatre and i'm never myself..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Ех, изядохте го горкия човек. Той се постарал да е полезе, насреща - поздрав по български. Иначе, на мен темата ми харесва и смятам, че е полезна.

Аватара на xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Град
    In ur last breath ; ]] ..Пловдив/Харманли ^
    Аз знам по-лесен начин.. :
    бла,бла,бла,обичам те,бла,бла,блаа,обичам те..и т.н. ;дд

Прекопирано от списание Winx ... И аз го имам тоя брой.
    П.С.-От сестра ми
    http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735

Професия-Малка пикла
    Момиче <333
    Цитирай Първоначално написано от vivian
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    ОМГ!
    НЯМА ОМГ ИМА САМО ''МНОГО СИ КРАСИВА'' ЯСНО????

Цитирай Първоначално написано от shokoladchety
    Прекопирано от списание Winx ... И аз го имам тоя брой.
    П.С.-От сестра ми
    Може,но кой ще гледа списание WinX,аз просто поствам,за да помогна.
    Baby I got you
    And my mystery fades
    I got you

Супер фен Аватара на Shia
    Аз си написах любовното писмо.Напълно сама и без копиране.Отме ми по дълго време,защото с писането дойдоха спомените,разчувстването.Н аписах го на компютъра с красив шрифт и принтирах.
    Знам,че ръчното е най-красивото,но почеркът ми,не мисля,че е досататъчно изразителен.

Темата е добра, защо така злобно се нахвърлихте върху момчето

Град
    in y0ur mind ;]
    И мойто е готово ... и на мен ми отне повече време заради някои приятни и някои не толкова приятни споменчета Иначе го писах на ръка без копи и стана мега яко ся остава да и го пъхна в деколтето
    ~ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain ~
    ~ Животът не се състои в това,да изчакаш бурята да премине,той се състои в това,да се научиш да танцуваш под дъжда ~

Цитирай Първоначално написано от h0usel0ve3r
    И мойто е готово ... и на мен ми отне повече време заради някои приятни и някои не толкова приятни споменчета Иначе го писах на ръка без копи и стана мега яко ся остава да и го пъхна в деколтето
    А тъй анонимно й го пъхни в деколтето :Д :Д
    Baby I got you
    And my mystery fades
    I got you

Град
    in y0ur mind ;]
    Цитирай Първоначално написано от AnzaRe
    няма да е трудно тя както малко заблеяна си пада
    ~ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain ~
    ~ Животът не се състои в това,да изчакаш бурята да премине,той се състои в това,да се научиш да танцуваш под дъжда ~

Казваш "Бебо затвори си очите,ако усетиш нещо,че в деколтето ти подскача знай тва съм аз."
    Baby I got you
    And my mystery fades
    I got you

Град
    in y0ur mind ;]
    Казваш "Бебо затвори си очите,ако усетиш нещо,че в деколтето ти подскача знай тва съм аз."
    нали трябва да е анонимно ... до като спи съботата вечерта .. че да може сутринта на 14 (неделя) кат са почеше да го види

омг то идва от вьтре

Град
    Париж
    И аз се чудех, чудех и накрая реших да му напиша писмо и да се пробвам да бъда романтична но трябва и да му купя нещо.. a освен плюшена играчка друго не мога да измисля.. а май е малко тъпо
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

Град
    Пловдив
    Не мога да разбера,защо тази тема е класифицирана като важна?
    Не можеш да кажеш на някой как да напише такъв тип писмо.Или го пишеш със сърце или не си ти тоя който го пише.

А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
    Ако да, тя е доста хардкор игра.

Цитирай Първоначално написано от pwnage
    Не мога да разбера,защо тази тема е класифицирана като важна?
    Не можеш да кажеш на някой как да напише такъв тип писмо.Или го пишеш със сърце или не си ти тоя който го пише.
    ++

....

ако иска някой мога да му напиша 6 страници любовно писмо , макар че този , който е задал темата трябва да бъде подготвен със свое

Аз правя картичките собственоръчно и стават страхотни! Браво на автора/ката! И не не е толкова трудно напротив приятно е
    Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P

Как се пише ли - представете си, че ви изпитват неподготвени и започвте да разтягате локуми. Само, че в случая имате толкова много чувства, че с еполучава приятна амалгама. С други думи пишете точно това, което ви е на сърце. След това го преглеждате и изменяте тук-таме изразните средства.

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    aa 1 съвет - като даваш идея да не се копира и да е личен текста, хубаво щеше да бъде и ти да не си го копирал/а, защото така става малко банално, не мислиш ли?

Карай, това не е от значение..
    Другото което искам да кажа, е че например, че може да се поднесе лично, давам пример с мен.. бях написал един стих който бях оградил във формата на пъзел и го лaминирах (излязоха към 20 парчета) и ги бях сложил в една малка чантичка сребърна на цвят. Вързах я с 3 балона с хелий и се балансираше - нито пада, нито излита, седи на 1 метър от земата.. и вече пъзела вътре да се наредят парчетата за да се прочете посланието

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си