.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Град
    Пловдив : )

Романтиката(Породено от наближаването на 14.02)

Днес при спор с един много близък приятел изникна следната тема ...

Романтиката - съществува ли тя още...и има ли още момчета,които имат такова отношения към половинката си..?

И реших да попитам - какво е и вашето мнение по въпроса!

: )
    Ohne dich kann ich nicht sein...

Ами не си падам много голям романтик честно казано и колкото и егоистично да звучи си се надявам тайно моето момиче да изпълни нещото ,което ми обеща и така вечерта ще бъде много романтична

Определено има романтици, но са доста малко.В крайна сметка, когато човек се влюби наистина независимо от пола му е готов на всичко за човека срещу себе си и постоянно мисли какъв мил жест да направи => когато човек е влюбен става романтик. Това е поне моето мнение де

старомодната романтика не ме кефи. винаги има романтика дори да не се усеща тя
    .

Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
    За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<

.

Романтиката зависи от личността на самия човек.
    Да, съществува, ако ти си романтична душа, правиш романтични жестове и изненади, и т.н.
    Приятелят ми примерно не е най-романтичния човек, защото той е по-прикрит в чувствата и емоциите си, пък и е по-мъжкарско да не си емоционален. (:
    Обаче има и такива, които са по-нежни души, и дават мило и драго да ощастливят момичето до себе си.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Цитирай Първоначално написано от ShawnMac
    Ами не си падам много голям романтик честно казано и колкото и егоистично да звучи си се надявам тайно моето момиче да изпълни нещото ,което ми обеща и така вечерта ще бъде много романтична
    100 % да ти лапа за да не я зарежеш ... пали на некаде ... та по темата ... има още романтици ама са малцинство ... !
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Днес романтиците са много малко,а самата романтика е много криворазбрано нещо.Романтика хора,не лигавщина!Не,не нападам никого,не ме грее така или иначе,просто е глупаво да се опитвате да обезценявате нещо безценно.По принцип,моето мнение е,че романтиката се вижда различно пред очите на всеки един.Може да се изразява със хиляди жестове.Но онази,старата,аристократич ната романтика.. доста липсва.

Дам,
    кур за стереотипната романтика, пропагандирана от Холивуд, толкова е изтъркана, че ти се драйфа.

Романтика има и то много, стига някой да си задвижи силиците в тая насока (: От всяка ежедневна ситуация може да се направи романтична такава. И има много хора, които го правят, защо да няма.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Да, съществува...

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Романтиката зависи от личността на самия човек.
    Да, съществува, ако ти си романтична душа, правиш романтични жестове и изненади, и т.н.
    Приятелят ми примерно не е най-романтичния човек, защото той е по-прикрит в чувствата и емоциите си, пък и е по-мъжкарско да не си емоционален. (:
    Обаче има и такива, които са по-нежни души, и дават мило и драго да ощастливят момичето до себе си.
    Съгласен съм.
    Когато си влюбен винаги се опитваш да дадеш всичко на половинката си което я кара да се чувства щастлива и спираш да мислиш само за себеси.
    Поне с мен е така де ...
    В живота има моменти, когато някой толкова ти липсва, че желанието да се опреш на рамото му запълва всички твои мечти!

Съществува да .. или поне за мен!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
    Днес романтиците са много малко,а самата романтика е много криворазбрано нещо.Романтика хора,не лигавщина!Не,не нападам никого,не ме грее така или иначе,просто е глупаво да се опитвате да обезценявате нещо безценно.По принцип,моето мнение е,че романтиката се вижда различно пред очите на всеки един.Може да се изразява със хиляди жестове.Но онази,старата,аристократич ната романтика.. доста липсва.
    мхм,съгласна съм с теб
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

И аз защитавам тезата, че романтиката съществува.. Романтиката за мен не е само да седиш под откритото небе обсипано със звезди и да шепнеш мили думи на любимия човек. Романтика са всички малки жестове и мигове, в които сте заедно и се чувствате добре. Но мисля, че всеки човек е различен и на всеки представите за романтика малко или много се различават
    Познавам едно момче, доста добър приятел, който наистина е романтична натура и говори много сладко на приятелката си-то просто му излиза от душата.. На моменти и на мен ми се иска приятелят ми да е маааалко по-романтичен (защотото не е от най-романтичните натури), но това просто си идва от вътре-или го чувстваш и го изразяваш по 1 или др начин или просто го няма
    Всеки човек може да бъде романтичен и да прави мили неща за половинката си, стига да може да го почувства и да знае как да го направи

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Няма нужда от превзети жестове и романтично поведение на сила. Романтиката са онези малки неща които отново разгарят пламъка в една връзка.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
    мхм,съгласна съм с теб

съществува, но е рядкост .. за мое щастие!! имам голям късмет че не ходя с лигав романтик .. тая романтика е голяма боза!!
    FUCK-тически не ме интересувате..

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Цитирай Първоначално написано от Valento
    Цитирай Първоначално написано от ShawnMac
    100 % да ти лапа за да не я зарежеш ... пали на некаде ... та по темата ... има още романтици ама са малцинство ... !
    Момченце като си нямаш хабер от живота какво си тръгнал да упрекваш другите бе, ShawnMac говореше за това да му сготвя, защото харесва как му готвя. Какво се заяждаш, на много оборотен ли се правиш ? И ако ти мислиш само за това, не всички са като теб.. елементарен си, просто не изказваш мнение като наистина не знаеш за какво става въпрос...
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Цитирай Първоначално написано от uBuTo
    съществува, но е рядкост .. за мое щастие!! имам голям късмет че не ходя с лигав романтик .. тая романтика е голяма боза!!
    Така ще мислиш докато не се срещнеш с нея и не разбереш колко е красиво... и начинът по който те кара да останеш без дъх и мисъл....

Град
    В.Търново
    Аз не понасям мъж да е романтичен с мен повече от необходимото.
    Рози, сърцевидни легла, лунна светлина- fuck that.. тъпо е.
    Естествено всяка жена иска да се чувства като принцеса, но не е това единствения начин.. +тва какъв мъж ше да е той, ако приготвя цветя, разхвърля рози наляво надясно, пали свещи..
    Романтично, не бих го нарекла, но едно много яко нещо което моето гадже е правило е, да стане сутрин за работа, аз спя като дроб, той беше написал на лист с най-грозния почерг който можете да си представите хахах: ОбичЪм Та! И досега си седи на вратата ми залепено тва листче

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Има романтика разбира се.ПОкрай тоя 14.02 форумът ще се задръсти

Цитирай Първоначално написано от s7uFx
    Цитирай Първоначално написано от uBuTo
    Така ще мислиш докато не се срещнеш с нея и не разбереш колко е красиво... и начинът по който те кара да останеш без дъх и мисъл....
    срещала съм се няколко пъти .. и все още не ми допада като идея
    FUCK-тически не ме интересувате..

Мега фен Аватара на xoxi
    Романтиката никога не е престалава да съществува.
    Просто част от хората и обръщат повече внимание и се занимават с нея, докато останалата част не я разбират и съответно не се занимават.
    Аз лично преди време бях от първите, сега съм от вторите. За мен не съществува, но виждайки я в околните, подкрепям мисълта си, че тя е тук, въпреки, че част от хората са слепи за нея.
    И спря да се върти за миг земята..

не е модерно нещо щом се гледа в календара кога да се заобичаме...
    За контакти...

мии има я ... понякога ... обаче по принцип зависи от самия човек ;]

Мойто гаже преди мен не беше усобенно голям романтик, но от както тръгнахме почна да се учи на това онова и се запали страшно. И двамата винаги се грижим спалнята да е истински рай посветен на насладата. Много държим всичко да е перфектно. Балдахинени черни и червени завивки, много свещи наолколу, до леглото масичка с алкохол, пускаме си музика (тук за вас романтиката ще бъде нарушена, понеже пускаме метъл, но на нас си ни е добре ). Когато влизаме в банята заедно вътре винаги ме чака душ с приготвена топла вода, голото ми гадже, тъмнина и мъждукащи ароматни свещи. Адски е приятно!
    Ние с него си имаме традиция още от деня в който се запознахме: всяка вечер след секс излизаме на балкона по бельо (без значение колко е студено) , влачим си 1 юрган с нас и се завиваме с него, пушим си по 1 цигара,гледаме луната и си задаваме по 1 въпрос свързан със секса и предпочитанията ни.

Нообче адски много си те обичкам :*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си