- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Да му вярвам ли или не?
Здравейте!=)
Имам един приятел който допреди миналото лято беше бисексуален-така деее имаше връзки и с момчета.Казвам беше, защото ония ден се видяхме и като го питах дали продължава да излиза с момчета и той ми каза че не и че онова е било само подхлъзване и повече няма да се върне към този живот.И според вас да му вярвам ли или не?Възможно ли е от бисексуален да станеш пак нормален???
Благодаря предварително и за тези които не им харесва темата избощо да не си правят труда да пишат!Thank you!
![]()
Hi!=)
Невъзможни неща няма. Намери му гадже и ако е с нея.. значи не е бисексуален.. накарай някой твой приятел да се държи добре с него и му следи реакциите.
бирш мъртвец
и
бивш педал
няма
![]()
![]()
![]()
![]()
а сега малко по-сериозно:
Вероятностаа да се е оправил е малка изчакай да видиш дали си има гадже от ЖЕНСКИ пол и ще разбереш ако няма нека си намери или му помогни да си намери и ще разбереш![]()
http://s5.bg.bitefight.org/c.php?uid=115365
----------------------------------------------------
http://s1.bg.darkpirates.com/c.php?uid=33202
Айде, професорите се изказаха. Няма невъзможни неща и ако някой знае истината, то това със сигурност е самото момче. И все пак не е от особено значение, ако не си влюбена в него. Даже и тогава няма. : )
Мерси на всички!Аз също вярвам че няма невъзможни неща, но все пак ми е приятел и го обичам като такъв и искам да му помогна, защото го виждам че и той не се чувства много добре след всичко това...и пак казвам благодаря ви за вниманието!
Hi!=)
+1Първоначално написано от filmimilmi
![]()
+1Първоначално написано от filmimilmi
![]()
лъжи лъжи![]()
Ами ако сте тийнейджъри... чела съм много пъти, че през пубертета все още не знаем влеченията си и се бъркаме... след това се уточняваме... А иказваш, че е бил би- значи още по-сигурно.
Отново е здрач...Още един край...Без значение колко идеален е бил денят, той винаги свършва...
А познай.Първоначално написано от Pliok0019
![]()