.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 106

Има ли ги още момчетата с истински чувства...

Има ли ги още момчетата с истински чувства, които не търсят само секс.

Аз не търся само секс,но като има празноглави момичета мислещи,че съм такъв ем нищо немога да направя те губят.
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    Има има..1 на 10 000 е да намериш нормално момче

да за съжаление е така , рядкост са

много викат че не търсят само секс ама лъжат... или не знаят какво говорят. поза

малко са свесните добре че съм от тях
    .

Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
    За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<

.

Бе вие не сте добре
    Срещнали сте един - двама, които са с такива интереси и сега се питаме дали всички са такива ;д Не, не, страшни сте
    То си е до човек - дали ще е мъж, жена, всеки си е различен
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Цитирай Първоначално написано от doubledmg
    честно казано има, но те са по срамежливите и несе газарят, то вии само газари обичате
    А тъй това е,това е самата истина защото вие момичетата гледате да сте с "известни",за да ви приемат в обществото на "големите" и да говорят само за вас.Ае стига всичките ми връзки до ся бяха само лъжа за мен и не ми пука аз си живуркам хич не ми дреми.

Поздрав Sean Kingston - Face Drop
    Baby I got you
    And my mystery fades
    I got you

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    честно казано има, но те са по срамежливите и несе газарят, то вии само газари обичате
    Ауе с една дума казано .. педерастчета ... и бретона на косата му ако може да е 55 см да му прави сянка от слънцето ....
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Цитирай Първоначално написано от Valento
    Ауе с една дума казано .. педерастчета ... и бретона на косата му ако може да е 55 см да му прави сянка от слънцето ....
    Човек ти незнаеш ко е тук във Варна,момчета слагат фондютен незнам си ко още малко спирала ще сложат да се гъзарят вее. хах...
    Baby I got you
    And my mystery fades
    I got you

Оф не е така.Има много момчета, които не са за едното еб*не.Просто в днешно време "гъзарията" е на мода и всички се правят на нещо, което не са.Ще ви дам един прост пример - до преди месец ходих с едно момче, на което му се носи славата на така наречен "еб*ч", ходихме няколко месеца, беше ми уникално добре с него всичко беше перфектно, беше уникална връзка, поради причини които не зависиха от нас скъсахме, сега това няма значение.Та мисълта ми е там, че така известния еб*ч за времето през, което бяхме заедно не поиска от мен секс, но не го потърси и никъде другаде.В това съм убедена, понеже е приятел с мои много добри приятели, които просто няма да ме излъжат.Та хората правят какво ли не за егото си, но всъщност във всеки един човек се крие съвсем различна душевност и мисъл.Много е тъпо, когато някой си мисли, че всички момчета са само за ебането.Не трябва да се съди по външния вид, защото много често той лъже.

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Разбира се, че има. Но сексуалното любопитство е неудържима природна стихия...
    all day... all night... what the fuck?!

Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Разбира се, че има. Но сексуалното любопитство е неудържима природна стихия...

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Град
    София
    Има ! Просто трябва да се огледаш в повечето случай са около теб а тва за секса е до време после ще ви писне и ще искате сериозна връзка ! от мен туй да го знаете от личен опит .. в момента ми се носи слава на курвар и айде ходи обяснявай че вече не съм такъв
    Exorcism !

Всичко вече е ГНМ
    който търси - намира . ^^

Цитирай Първоначално написано от ozzy
    Има ! Просто трябва да се огледаш в повечето случай са около теб а тва за секса е до време после ще ви писне и ще искате сериозна връзка ! от мен туй да го знаете от личен опит .. в момента ми се носи слава на курвар и айде ходи обяснявай че вече не съм такъв
    Това си е вярно.Нали знаеш:"сестра ти е курва" а иди им обясни че нямаш сестра

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DaemonBoy
    Цитирай Първоначално написано от ozzy
    Това си е вярно.Нали знаеш:"сестра ти е к***а" а иди им обясни че нямаш сестра

+2
    Exorcism !

Супер фен
    Има свестни естествено!Не всяко едно момче търси секс само!Попадате на един,който иска това от вас и вече край няма свестни ... аман!
    Обичам те <3 !!!

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от DaemonBoy
    Това си е вярно.Нали знаеш:"сестра ти е к***а" а иди им обясни че нямаш сестра
    all day... all night... what the fuck?!

Хаха Кристиане какви работи говориш

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Пак ли тоя въпрос? Не се ли изясни вече?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Голям фен Аватара на Hopegiver
    Да има ги....работата е там, че не могат да имат истински чувста към всяка...а в последствие се разбира че тази към която имат не се вълнува от тях и чувствата им.../главно за мен се отнася/ и въпреки тази подробност това което изпитва момчето към нея не се променя...
    Предполагам, това са истинските чувства за които говорите.
    Hopegiver IS NOT Hopekiller

iveetyy

Feel your every heartbeat
    Feel you on these empty nights
    Calm the ache, stop the shakes
    You clear my mind
    You're my escape ...

Цитирай Първоначално написано от fc
    Хаха Кристиане какви работи говориш
    Аз ли? лол
    Baby I got you
    And my mystery fades
    I got you

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Разбира се че има момчета с истински чувства, които не търсят само секс. Дори и аз без да се хваля изобщо мога да кажа че съм от тях. Е нося си и доста негативи бонус със себе си така че....

Град
    Антиохия
    Толкова много момчета чувстват , не търсят само секс , а вие какво ? Като ги намерите ви писват и ги оставяте . Има момчета с чувства , но не ви трябват .

Вече мисля ,че да си моногамен и да обичаш е проклятие . Не го оценяват хората . За съжаление аз съм прокълнат . Имаш идеали , имаш цели , но живееш в свят , в който тези неща не се ценят ! Тъжна работа .
    "Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
    бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
    -генерал Патон

"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Бе вие не сте добре
    Това точно ми дойде на ума.
    Естествено, че има момчета (при това хич не са малко), които не държат само на единия секс. Също както има и момичета, които се праскат наляво и надясно с когото им падне.
    Силно зависи от човека и от средата в която се намира.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си