- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли ги още момчетата с истински чувства...
естествено 4е има свестни,но ние моми4етата не ги забелязваме и не умеем да ги ценим.
Така ще питате, ясно е. Като ви пука за мнението на другите и като се занимавате само с гъзарчета, дето секс искат и са ви разбили сърцето. Нормално е, вече даже не ме интересува.
според мен не е в секса и тва ВСИЧКИ ИСКАТ СЕКС е най-тъпото нещо.те че искат-искат,но не винаги това е проблемЪТ..а той според мен е в това,че се ФИЛ МИ РАТ. да,точно така,те се филмират много повече от нас,наистин,и така в повечето случаи неосъзнавайки ни подвеждат.щото ни казват,че наистина много ни харесват,мислят САМО за нас,никога не са чувствали нeщо подобно и сякви такива (не говоря за случаите,в които умишлено ни лъжат,а за тези,в които действително си вярват) и след 2 седмици 'а,кво стана бе, нещо съм се объркал,не съм преценил нещата добре,сори."ии тва е най-коварното според мен.не ги прави НЕСВЕСТНИ,но пак е лошо и то много,така че не мисля,че момчетата трябва да се разделят на такова чудо свестни и не.
One thing bout music-when it hits u feel no pain!
не са рядкост!! има ги в изобилие. просто някои прости момиченца не знаят какво търсят и къде да го намерят..не обвинявайте другите за това че не знаете какво искате!!
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Както по рядко се срещат свестните момчета, така и по рядко се срещат свестните момичета.![]()
Да има .. моето! <3![]()
.. има ги все още стига да знаеш как да ги различаваш от стадото!![]()
Има ги ( за щастие) ... но са много малко!![]()
![]()
Ohne dich kann ich nicht sein...
ДА, има ме, но тя ме иска само като приятел.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Правилно! \Първоначално написано от ivcheto0o
/ повечето ми познати са такива и естесвено повечето си нямат гаджета, както и аз....щот харесвате "гъзарите"
![]()
Ама то в 95% от случаите е така.Първоначално написано от fenastz
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Точно.Първоначално написано от AnzaRe
Това, че търсите само "гъзарчетата" които са много красиви във вашите сладки и невинни очички.. след това оставате наранениии..
Вие сте си виновни. Научете се да подбирате не само по външен вид..![]()
Туй то ...Първоначално написано от LadyDi
"Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
-генерал Патон
"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин
Аз съм убедена,че във всяко момче се крие по едно такова с истински чувства,просто малко или вероятно само 1 момиче може да открехне тази част от него....За пред останалите ,,въпросният'' прозивнолно избран е просто ,,ебача'' или безчувствения и надутия....Но всеки желае любов и всеки иска да може да разкрие чувствата си...А кво да кажа за нас момичетата ..Темата е крайно тъпа,като обременява с ,,всички момчета'' или нещо от сорта...Толкова е наивно..Дано автора не го приеме като лична обида!Само градивна критика
![]()
Има но са идиоти и не знаят как да се държат и да покажат, че на тях може да се разчита![]()
Тук - там, тук -там лялял ... абе срещат се те ама из планините и горите хахКакто каза "ivcheto0o" и ние момичетата сме си виновни. Явно градим нещо като защита и първо трябва опознаем момчето и след това да правим различни анализи за него
![]()
тъй де това е "процес", който няма край, а и повечето момичета си падат по "Бад Бойс". Таааа то ще се разбере ако е сваляч или спарено момчето
:P
Абе вие луди ли сте бе?Как да ги няма?Да не би да ги търсим под дърво и камък?Нее.Има си ги.Нявсякъде ги има.Това,че някой ви е залъгал не прави нито него лош,нито Вас глупав.Дам,има такива момчета,дори много,което радва.Respect for them all.
Секса е първото нещо, което всеки иска. Чувствата се появяват едва по-късно, а и за целта партньорите трябва да са малко по-зрели. Поне на по 16...
Май се събираме достаПървоначално написано от T91
![]()
Никога не се предавай!!!
Всеки говори от собствената си възрастова група.Първоначално написано от filmimilmi
Но ако се опитваш да ми кажеш, че преди 16 има само секс, а след 16 се появяват чувствата...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
абе има разли4ни хора,някой търсят само секс,други пък и малко любов
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
И аз мисля, че съм едно от малкотоПървоначално написано от onqtam
![]()
![]()
![]()
Луд човек и силен вятър, нищо не може да ги спре!!!
има но не се котират добре на пазара и са девствени без приетелки колко ли е трудно да се забележат![]()
Казах го в друга подобна тема... и пак ще го кажа.
" Ако има момичета който търсят такива момчета...ще съм най щастливият човек на земята."
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
има ама нали се сещате, че принципно те не са тия с скъпите коли и кинтите :P