.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 106
    Има ни, но сме незабележими
    Никога не се предавай!!!

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    естествено 4е има свестни,но ние моми4етата не ги забелязваме и не умеем да ги ценим.

Така ще питате, ясно е. Като ви пука за мнението на другите и като се занимавате само с гъзарчета, дето секс искат и са ви разбили сърцето. Нормално е, вече даже не ме интересува.

Град
    София
    според мен не е в секса и тва ВСИЧКИ ИСКАТ СЕКС е най-тъпото нещо.те че искат-искат,но не винаги това е проблемЪТ..а той според мен е в това,че се ФИЛ МИ РАТ. да,точно така,те се филмират много повече от нас,наистин,и така в повечето случаи неосъзнавайки ни подвеждат.щото ни казват,че наистина много ни харесват,мислят САМО за нас,никога не са чувствали нeщо подобно и сякви такива (не говоря за случаите,в които умишлено ни лъжат,а за тези,в които действително си вярват) и след 2 седмици 'а,кво стана бе, нещо съм се объркал,не съм преценил нещата добре,сори."ии тва е най-коварното според мен.не ги прави НЕСВЕСТНИ,но пак е лошо и то много,така че не мисля,че момчетата трябва да се разделят на такова чудо свестни и не.
    One thing bout music-when it hits u feel no pain!

не са рядкост!! има ги в изобилие. просто някои прости момиченца не знаят какво търсят и къде да го намерят.. не обвинявайте другите за това че не знаете какво искате!!
    FUCK-тически не ме интересувате..

Както по рядко се срещат свестните момчета, така и по рядко се срещат свестните момичета.

Да има .. моето! <3

.. има ги все още стига да знаеш как да ги различаваш от стадото!

Град
    Пловдив : )
    Има ги ( за щастие) ... но са много малко!
    Ohne dich kann ich nicht sein...

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    ДА, има ме, но тя ме иска само като приятел.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    естествено 4е има свестни,но ние моми4етата не ги забелязваме и не умеем да ги ценим.
    Правилно! \/ повечето ми познати са такива и естесвено повечето си нямат гаджета, както и аз....щот харесвате "гъзарите"

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от fenastz
    Ама то в 95% от случаите е така.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Цитирай Първоначално написано от AnzaRe
    Цитирай Първоначално написано от doubledmg
    честно казано има, но те са по срамежливите и несе газарят, то вии само газари обичате
    А тъй това е,това е самата истина защото вие момичетата гледате да сте с "известни",за да ви приемат в обществото на "големите" и да говорят само за вас.Ае стига всичките ми връзки до ся бяха само лъжа за мен и не ми пука аз си живуркам хич не ми дреми.

Поздрав Sean Kingston - Face Drop
    Точно.
    Това, че търсите само "гъзарчетата" които са много красиви във вашите сладки и невинни очички.. след това оставате наранениии..
    Вие сте си виновни. Научете се да подбирате не само по външен вид..

Град
    Антиохия
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Туй то ...
    "Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
    бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
    -генерал Патон

"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин

Аз съм убедена,че във всяко момче се крие по едно такова с истински чувства,просто малко или вероятно само 1 момиче може да открехне тази част от него....За пред останалите ,,въпросният'' прозивнолно избран е просто ,,ебача'' или безчувствения и надутия....Но всеки желае любов и всеки иска да може да разкрие чувствата си...А кво да кажа за нас момичетата ..Темата е крайно тъпа,като обременява с ,,всички момчета'' или нещо от сорта...Толкова е наивно.. Дано автора не го приеме като лична обида!Само градивна критика

Има но са идиоти и не знаят как да се държат и да покажат, че на тях може да се разчита

Тук - там, тук -там лялял ... абе срещат се те ама из планините и горите хах Както каза "ivcheto0o" и ние момичетата сме си виновни. Явно градим нещо като защита и първо трябва опознаем момчето и след това да правим различни анализи за него тъй де това е "процес", който няма край, а и повечето момичета си падат по "Бад Бойс". Таааа то ще се разбере ако е сваляч или спарено момчето :P

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Абе вие луди ли сте бе?Как да ги няма?Да не би да ги търсим под дърво и камък?Нее.Има си ги.Нявсякъде ги има.Това,че някой ви е залъгал не прави нито него лош,нито Вас глупав.Дам,има такива момчета,дори много,което радва.Respect for them all.

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Секса е първото нещо, което всеки иска. Чувствата се появяват едва по-късно, а и за целта партньорите трябва да са малко по-зрели. Поне на по 16...

Цитирай Първоначално написано от T91
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Туй то ...
    Май се събираме доста
    Никога не се предавай!!!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от filmimilmi
    Секса е първото нещо, което всеки иска. Чувствата се появяват едва по-късно, а и за целта партньорите трябва да са малко по-зрели. Поне на по 16...
    Всеки говори от собствената си възрастова група.
    Но ако се опитваш да ми кажеш, че преди 16 има само секс, а след 16 се появяват чувствата...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    абе има разли4ни хора,някой търсят само секс,други пък и малко любов
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от onqtam
    много викат че не търсят само секс ама лъжат... или не знаят какво говорят. поза

малко са свесните добре че съм от тях
    И аз мисля, че съм едно от малкото
    Луд човек и силен вятър, нищо не може да ги спре!!!

има но не се котират добре на пазара и са девствени без приетелки колко ли е трудно да се забележат

Голям фен Аватара на FantaMen
    Казах го в друга подобна тема... и пак ще го кажа.
    " Ако има момичета който търсят такива момчета...ще съм най щастливият човек на земята."
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

има ама нали се сещате, че принципно те не са тия с скъпите коли и кинтите :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си