- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли ги още момчетата с истински чувства...
така е аз сам такъв затова още не сам имал и 1 гаджеПървоначално написано от doubledmg
![]()
има ни, но вие не ни обръщате внимание.
Предпочитам да гушна момичето което обичам, пред това да си мисля само как да я вкарам в леглото![]()
Да го кажа така. Бащите на момичетата са много хмммм ревниви относно дъщерите си пък ако той е бил от ебачите незнам. Отделно че като бащите минат определени години и започват да се хвалят със сексуалните си походи в миналото.Първоначално написано от LondonTipton
![]()
Изпусна смисъла на поста ми. Имах предвид, че все пак е нужна някаква минимална възраст, за да можеш да оцениш истинските чувства пред обикновените физиологични нужди и правенето на ралика между това дали просто не им се ебе или действително изпитват някаква силна връзка...Първоначално написано от LadyDi
Аз бе ... Давай да се взимаме![]()
не
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Първоначално написано от kypo
Чак пък да е не...![]()
\Първоначално написано от auraX
/ e тва е ! момчетата се нагаждат към тва което искат повечето момичета- истински пари, истински коли, истински огромни мускули и никакви истински чувства. Искат се характер и принципи да не се променяш при всяка такава мода и момчетата останали верни на себе си т.е. не ЕбАтиИ гОчАнИтеЕ ГаЗАри, наистина си струват и са надеждни. (да, и аз се считам за такова)
Яжте вафла "Мура", за да ви порасне носа !
хаххаа,има ги,има ги..но са много малко иии са заети,хаха![]()
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (:
Първоначално написано от giveupbitch
Е колко пъти да кажа, че аз съм свободен![]()
![]()
Не знам.. ама аз си мисля,че момчетата се питат обратното.
' Дали има свестни момичета? '![]()
Да бе.. На повечето дай им е*ане и толкова им е зор дали е свястно момичето или не.Първоначално написано от Kukumqvka
Преди да ме нападнете: ПОВЕЧЕТО,не всички.А тези момчета,които не ги интересува само това се водят "свестни". Ама както сигурно са писали вече по-напред в темата (не съм чела другите мнения) са рядкост такива животни.
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
На всяко едно момче му се е*бе .. независимо дали е спарен или е най-отворения по характер. Просто единия тип ще дойде пред теб й ще се очерви а даже може и да избяга щото нз кво ти каже, а другия тип направо с 3 изречения ще ти каже, какво иска от теб ( ако е нещо гадно един шамар и долу)
Вярвам, че ги има. Надявам се,че ще срещна някой такъв. Дано добрия шанс ми е спътник тази година![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Господи,разбира се,че има.Това,че сте на по 13-16 години и сте срещнали 1-2 "батковци",които са ви на***ли и след това зарязали,не означава,че стойностните хора,за които сексът е част от съвместния живот с човек,който обичаш и начин да покажеш и оползотвориш любовта си са рядкост или още повече ги няма.Това е абсурд!Когато пораснете с още няколко годинки ще разберете какво имам предвид,за сега си живейте живота и не бързайте за никъде![]()
Първоначално написано от krisito9212
Е В А Л А (bow) ...
кви са тия въпроси ве? Знаете отговора -ИМА, много ясно че има.Не всички са свинетакаче айде моля ви се, стига сте се превземали.
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Наистина евала! ^^
---
Според мен ги има.. и от опит знам,че ги има.Малко са тези,които го признават и го показват ,но ги има.Наистина в днешно време повечето мислят смао за секс и.т.н.т. и както съм чела по другите теми има много момченца,които да ни накарат да се змаислим "DAMN,остана ли поне едно момче което да има истински чувства,а не да сваля всяка втора ,само и само някоя да му върже?".
Е,аз ще ви кажа - има ги. Дори и най-големият кретен може да се превърне в сладко влюбено момченце,стига да намери подходящото момиче.И да-наистина голяма чат от момчетата (да не кажа всички) имат нужда от сексуални контакти. Но има разлика - едни от тях са с момиче ,само за да изпълнят нуждата си,а други само готови да забравят това,от което се нуждаят заради едно момиче - готови са да са с нея достатъчно дълго преди да с получи...или дори са готови да се откажат от ТОВА,стига да са с нея![]()
Да обощим - има ги! Или поне аз вярвам,че ги има защото съм видяла много такива!![]()
![]()
![]()
Ohne dich kann ich nicht sein...
Аз определено НЕ съм от тия с фалшивите чувства. Обаче пък идва и един такъв момент в който си казвам: Добре тия дет се праят на газарчета а са некултурни задръстеняци си имат приятелки и то прилични.
Аз като искам да имам сериозна връзка трябва ли да чакам 2 години вече...Просто така се получава,че тия които чувстваме-страдаме. Оценяват се тия които искат секс с всяка. Тези които ше го отрекът просто ще го отрекът на автопилот без да се замислят пък дали не съм прав. Аз също имам нужда от сексуални контакти,обаче пък не съм тръгнал да свалям всяка втора,защото си имам принципи и характер.Оказва се,че реално аз страдам заради останалите в мен ценностиИмали логика кажете? Аз не я намирам и няма да я намеря.
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
най-смисления коментарПървоначално написано от lud1936
![]()
За контакти...![]()
Бати сбърканите представи.Момиче чуваш ли се кво приказваш?Първоначално написано от tanchu
![]()
Westside rollin' all day, every day
съгласенПървоначално написано от FromAutumToAshes
Страст да караш с газ, да завиваш от раз, да си играеш с болката и да минеш обиколката!!! Скороста е живот ~ живота е скорост !!!
Немога да ви разбера когато имате свястно момче го отхвърляте скучен ви бил, не бил за васа като,отидите при "лошия батко" после ревете като малки деца.Това жената е необятна наука![]()
нямат разбиране
![]()
.Драги госпожици научете се да ОЦЕНЯВАТЕ хората около вас,защото после ви идва акъла и се жалвате и съжалявате гледайте на нещата по-сериозно..
Еми голяма рядкост са...Досега съм срещала само едно такова,но го изгубих,защото бях глупава![]()
Аз се Вглеждам в тъмнината там къде е светлината... Всичко е една измама както беше любовта...Както любовта голяма...