- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли ги още момчетата с истински чувства...
аз не съм имал гадже от 1 гПървоначално написано от kronos
щото сме боклуци + това аз вече не искам и не знам защо ?
!сигурно щото не ме заслужават!
![]()
dont't fuck with me
ест че има.. както казаха по горе това че някой е попаднал на 1-2-3 такива момчета и вече край всички са такива.. еми не не са..
Да но си тръгнала с него макар че знаеш за репотацията му това показва че вие искате да се изфукате че имате най - популярното гадже пак после дали ние сме имали чувства проблема е в момичетата не в момчетата мога да дам много примери но ... ще се въздържа .Първоначално написано от justonegirlwithonehope
ммда има ги...аз съм такъв признавам си и не ме е срам от това![]()
![]()
![]()
Има.. ама мн рядко се намират ...![]()
Разбира се
Че как! Под път и над път се намират, стига да знаеш къде да ги търсиш...знам един такъв, на който му трябва да звънка![]()
Мисля, че темата е приключена.Първоначално написано от T91
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Първоначално написано от doubledmg
напълно подкрепям това (момиче съм).. гъзарите са по-харесвани, защото те предразполагат и с всяка нова се държат еднакво, правят се, че обичат истински, прекарват си времето добре с нея,правят си кефа и я зарязват.. момчието,което е било с него си спомня какви хубави моминти са имали заедно,започва да се обвинява защо са скъсли..![]()
всеобщата заблуда kicks in на 100% , че секса не е ли израз на любов :3
Е във възрастта 14-18 са само идиоти * повечето* ,които ги интеренсува само секса .
Аз затова и не се хващам в някви връзки .
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Естествено че има още момчета , които изпитват истински чувства и не гледат само секса . Но защо пък трябва само момчетата да гледат секса , аз познаам момичета които ги интересува само секса а се правят на сериозни и че обичат сериозните връзки
А сега заплакахте за добрите момчета.......лепнат ли ти етикет добряк, всеки се пробва да те прецака. А случайно ако забиеш мацка, започват да те третира, като нейна изтривалка. Е по-добрите момчета се научиха да играят гамени. Ето защо добрите момчета и най-добрият приятел си обраха крушите - писна им да са резервната скамейка.
Подпис: "Бивше добро момче"![]()
Стягай се бързо, по-добре рано, отколкото години наред да гаснеш, за някоя си черна дупкаПървоначално написано от ayhan4o
![]()
Абе въпроса не е дали ги има момчетата с истинските чувства... "не мислещи само за секс", а защо момичетата търсят и намират точно тяхната противоположност?!?!![]()
Може би за милионен път ще го кажа... "голяма част от момичетата не знаят, какво искат!"
П.С. - Да не излезе, че се "хваля", но аз съм типичен представител, на "момчетата с истински чуства"...![]()
Има ги или поне аз съм такъв ... падам си малко романтик .. ама май момичетата вече не търсят нещо такова продължавам да се обеждавам,че момичетата който не искат секс са малко все повече и повече момичетата си мислят,че във една връзка това е най-важното,а не обръщат внимание на това че преди да направят нещо такова на по 13/14 год.... трябва да помислят дали въобще ще могат ? Вече много малко момичета обръщат внимание на искренноста или на малкото момчета който разкриват чуствата си пред момиче .... лично аз трудно се доверявам или казвам на момиче че го обичам .. направих тази грешка един път и след няколко седмици ме заеба .... по тази тема мога да пиша много,ама няма смисъл при положение че 10/11 годишни момчета/момичета ще го прочетат и ще си кажат хаа тоя къФ е тъп![]()
Баси !!Първоначално написано от justonegirlwithonehope
![]()
![]()
Колко грозна трябва да си за да не си поиска - напраОоооо не знам
![]()
Бе я стига глупости хора... има такива момчета и аз съм един от тях и се гордея с товаЗа съжеление не съм срешнал момичето което ме заслужава... защот както и сега на 14 преключих връзка в която показах аз показах мойте чуства и сега не ми е мн яко ... НЕ СИ МИСЛЕТЕ ЧЕ НЯМА ТАКИВА МОМЧЕТА МНОГО ДРУГИ МОМИЧЕТА НАПРАВИХА МН ТАКИВА МОМЧЕТА
който непозназват чуствата си защото са наранявани прекалено мнгоо
![]()
Точно затова са те наранили - разкрил си се прекалено много. Хубаво е да си мислим, че ако сме честни и добри ще получим същото.....е няма да ти отнемам илюзиите, де но имай едно на ум, а също и еднаПървоначално написано от fe6an4eto0
![]()
И аз съм такъв.Влюбчив.Мога да изпитвам истински чувства.Знам усещането какво е като твойта любима само стои до теб.Не съм имал щастието до сега да е споделена любовта.Страдам много.Болката е ужасна.Не търся само секс.Искам 1 вечер да съм с момичето,което искам и да в прегърна и да заспим гушнати,да усетя топлината и и на сутринта да ме събуди с целувка (по бузата да е все 1 ).Това е моята мечта.И да и аз съм казвал и съм се разкривал пред момиче и после се почват отбягванията и нататък знаете.Все някой друг си харева,само не и аз.Като я прегърнеш и веднага да ти махне ръката,като попарена.Да от любовта боли,но дано един ден да не ме боли от нея.Първоначално написано от BaHkATaA