.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 106
    Фен
    Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от kronos
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    естествено 4е има свестни,но ние моми4етата не ги забелязваме и не умеем да ги ценим.
    Правилно! \/ повечето ми познати са такива и естесвено повечето си нямат гаджета, както и аз....щот харесвате "гъзарите"
    аз не съм имал гадже от 1 г щото сме боклуци + това аз вече не искам и не знам защо ? !сигурно щото не ме заслужават!
    dont't fuck with me

ест че има.. както казаха по горе това че някой е попаднал на 1-2-3 такива момчета и вече край всички са такива.. еми не не са..

Цитирай Първоначално написано от justonegirlwithonehope
    Оф не е така.Има много момчета, които не са за едното еб*не.Просто в днешно време "гъзарията" е на мода и всички се правят на нещо, което не са.Ще ви дам един прост пример - до преди месец ходих с едно момче, на което му се носи славата на така наречен "еб*ч", ходихме няколко месеца, беше ми уникално добре с него всичко беше перфектно, беше уникална връзка, поради причини които не зависиха от нас скъсахме, сега това няма значение.Та мисълта ми е там, че така известния еб*ч за времето през, което бяхме заедно не поиска от мен секс, но не го потърси и никъде другаде.В това съм убедена, понеже е приятел с мои много добри приятели, които просто няма да ме излъжат.Та хората правят какво ли не за егото си, но всъщност във всеки един човек се крие съвсем различна душевност и мисъл.Много е тъпо, когато някой си мисли, че всички момчета са само за ебането.Не трябва да се съди по външния вид, защото много често той лъже.
    Да но си тръгнала с него макар че знаеш за репотацията му това показва че вие искате да се изфукате че имате най - популярното гадже пак после дали ние сме имали чувства проблема е в момичетата не в момчетата мога да дам много примери но ... ще се въздържа .

ммда има ги...аз съм такъв признавам си и не ме е срам от това

Има.. ама мн рядко се намират ...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Имаше го . . . и вече го изгубих

Голям фен Аватара на hopekiller
    Град
    София
    Разбира се

Град
    Wonderland
    има,ми.

Голям фен Аватара на gret4ety
    Има

Че как! Под път и над път се намират, стига да знаеш къде да ги търсиш...знам един такъв, на който му трябва да звънка

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от T91
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Цитирай Първоначално написано от fenastz
    ДА, има ме, но тя ме иска само като приятел.
    Ама то в 95% от случаите е така.
    Туй то ...
    Мисля, че темата е приключена.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от doubledmg
    честно казано има, но те са по срамежливите и несе газарят, то вии само газари обичате

напълно подкрепям това (момиче съм).. гъзарите са по-харесвани, защото те предразполагат и с всяка нова се държат еднакво, правят се, че обичат истински, прекарват си времето добре с нея,правят си кефа и я зарязват.. момчието,което е било с него си спомня какви хубави моминти са имали заедно,започва да се обвинява защо са скъсли..

всеобщата заблуда kicks in на 100% , че секса не е ли израз на любов :3

Мега фен Аватара на teenems
    Е във възрастта 14-18 са само идиоти * повечето* ,които ги интеренсува само секса .
    Аз затова и не се хващам в някви връзки .
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Естествено че има още момчета , които изпитват истински чувства и не гледат само секса . Но защо пък трябва само момчетата да гледат секса , аз познаам момичета които ги интересува само секса а се правят на сериозни и че обичат сериозните връзки

А сега заплакахте за добрите момчета.......лепнат ли ти етикет добряк, всеки се пробва да те прецака. А случайно ако забиеш мацка, започват да те третира, като нейна изтривалка. Е по-добрите момчета се научиха да играят гамени. Ето защо добрите момчета и най-добрият приятел си обраха крушите - писна им да са резервната скамейка.

Подпис: "Бивше добро момче"

Цитирай Първоначално написано от ayhan4o
    ммда има ги...аз съм такъв признавам си и не ме е срам от това
    Стягай се бързо, по-добре рано, отколкото години наред да гаснеш, за някоя си черна дупка

Повече от фен Аватара на Bukmop
    Град
    Бургас

Re: Има ли ги още момчетата с истински чувства...

Цитирай Първоначално написано от princes
    Има ли ги още момчетата с истински чувства, които не търсят само секс.
    Аз мисля че съм 1 от тях
    Трудните неща ги правя на момента ... за невъзможните ми трябва минутка

Абе въпроса не е дали ги има момчетата с истинските чувства... "не мислещи само за секс", а защо момичетата търсят и намират точно тяхната противоположност?!?!

Може би за милионен път ще го кажа... "голяма част от момичетата не знаят, какво искат!"

П.С. - Да не излезе, че се "хваля", но аз съм типичен представител, на "момчетата с истински чуства"...

Има ги или поне аз съм такъв ... падам си малко романтик .. ама май момичетата вече не търсят нещо такова продължавам да се обеждавам,че момичетата който не искат секс са малко все повече и повече момичетата си мислят,че във една връзка това е най-важното,а не обръщат внимание на това че преди да направят нещо такова на по 13/14 год.... трябва да помислят дали въобще ще могат ? Вече много малко момичета обръщат внимание на искренноста или на малкото момчета който разкриват чуствата си пред момиче .... лично аз трудно се доверявам или казвам на момиче че го обичам .. направих тази грешка един път и след няколко седмици ме заеба .... по тази тема мога да пиша много,ама няма смисъл при положение че 10/11 годишни момчета/момичета ще го прочетат и ще си кажат хаа тоя къФ е тъп

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от justonegirlwithonehope
    Оф не е така.Има много момчета, които не са за едното еб*не.Просто в днешно време "гъзарията" е на мода и всички се правят на нещо, което не са.Ще ви дам един прост пример - до преди месец ходих с едно момче, на което му се носи славата на така наречен "еб*ч", ходихме няколко месеца, беше ми уникално добре с него всичко беше перфектно, беше уникална връзка, поради причини които не зависиха от нас скъсахме, сега това няма значение.Та мисълта ми е там, че така известния еб*ч за времето през, което бяхме заедно не поиска от мен секс, но не го потърси и никъде другаде.В това съм убедена, понеже е приятел с мои много добри приятели, които просто няма да ме излъжат.Та хората правят какво ли не за егото си, но всъщност във всеки един човек се крие съвсем различна душевност и мисъл.Много е тъпо, когато някой си мисли, че всички момчета са само за ебането.Не трябва да се съди по външния вид, защото много често той лъже.
    Баси !! Колко грозна трябва да си за да не си поиска - напраОоооо не знам

Бе я стига глупости хора... има такива момчета и аз съм един от тях и се гордея с това За съжеление не съм срешнал момичето което ме заслужава... защот както и сега на 14 преключих връзка в която показах аз показах мойте чуства и сега не ми е мн яко ... НЕ СИ МИСЛЕТЕ ЧЕ НЯМА ТАКИВА МОМЧЕТА МНОГО ДРУГИ МОМИЧЕТА НАПРАВИХА МН ТАКИВА МОМЧЕТА който непозназват чуствата си защото са наранявани прекалено мнгоо

Цитирай Първоначално написано от fe6an4eto0
    Бе я стига глупости хора... има такива момчета и аз съм един от тях и се гордея с това За съжеление не съм срешнал момичето което ме заслужава... защот както и сега на 14 преключих връзка в която показах аз показах мойте чуства и сега не ми е мн яко ... НЕ СИ МИСЛЕТЕ ЧЕ НЯМА ТАКИВА МОМЧЕТА МНОГО ДРУГИ МОМИЧЕТА НАПРАВИХА МН ТАКИВА МОМЧЕТА който непозназват чуствата си защото са наранявани прекалено мнгоо
    Точно затова са те наранили - разкрил си се прекалено много. Хубаво е да си мислим, че ако сме честни и добри ще получим същото.....е няма да ти отнемам илюзиите, де но имай едно на ум, а също и една

Цитирай Първоначално написано от BaHkATaA
    Има ги или поне аз съм такъв ... падам си малко романтик .. ама май момичетата вече не търсят нещо такова продължавам да се обеждавам,че момичетата който не искат секс са малко все повече и повече момичетата си мислят,че във една връзка това е най-важното,а не обръщат внимание на това че преди да направят нещо такова на по 13/14 год.... трябва да помислят дали въобще ще могат ? Вече много малко момичета обръщат внимание на искренноста или на малкото момчета който разкриват чуствата си пред момиче .... лично аз трудно се доверявам или казвам на момиче че го обичам .. направих тази грешка един път и след няколко седмици ме заеба .... по тази тема мога да пиша много,ама няма смисъл при положение че 10/11 годишни момчета/момичета ще го прочетат и ще си кажат хаа тоя къФ е тъп
    И аз съм такъв.Влюбчив.Мога да изпитвам истински чувства.Знам усещането какво е като твойта любима само стои до теб.Не съм имал щастието до сега да е споделена любовта.Страдам много.Болката е ужасна.Не търся само секс.Искам 1 вечер да съм с момичето,което искам и да в прегърна и да заспим гушнати,да усетя топлината и и на сутринта да ме събуди с целувка (по бузата да е все 1 ).Това е моята мечта.И да и аз съм казвал и съм се разкривал пред момиче и после се почват отбягванията и нататък знаете.Все някой друг си харева,само не и аз.Като я прегърнеш и веднага да ти махне ръката,като попарена.Да от любовта боли,но дано един ден да не ме боли от нея.

Ама разбира се, че ги има! Който търси, намира .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си