- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Валентинки
тук давайте своите идеи за валентинки :P
Просто аз
абе вие валентинки на онези любовни картички ли им казвате?
Защото доколкото знам плюшените сърчица и мечета, и зайчета със сърчица също се наричат така.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
много та обичъм.Кефиш мъ.Ща разцепя кат Мойсей Червено море![]()
![]()
![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Тфа е като новогидшна ауфория ... всичко живо се засилило да "обича" , децка работа ...Първоначално написано от Kukumqvka
![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
АА и забравих.Ще те тъпча, като бидон с кисело зеле.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Просто аз
Айде не преебавайте темата много ви моля!
Ами идеи,хмм зависи от човека за който я пишеш ти си знаеш какво харесва,какво не и тн.
ПП: Да си изкарате добре празника![]()
В живота има моменти, когато някой толкова ти липсва, че желанието да се опреш на рамото му запълва всички твои мечти!
Писна ми от натрапването на католически празници. То не са Хелоуин, св. Валентин. Скоро ще почнем и да се кръстим наобратно. Аз ще си празнувам Трифоно зарезан, а за да кажа на жената до мен, че я обичам не ми е нужен специален ден.
ох мина ми времето когато се "ухажвахме" с Валентинки ..![]()
![]()
макар, че и миналата година пак АЗ направих кутията за Валентинките в даскало амаа вече се чудя дали изобщо трябва да се прави .. хаха![]()
иначе .. поразрови се в гугъл има милион спомени и подобни ..![]()
not again![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
+++Първоначално написано от Valento
Да си чувал/а за търсачка ? Има доста теми + в гугъл също има![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
А уе вие католици ли сте!
Спрете с тоя Св. Валентин.
Нима ви трябва повод,за да покажете на човека до себе си,че го обичате и зържите на него?
АЙ СИКТИР!![]()
Боже .. и Св.Валентин и Хелуин за мен са два от най-най-най-яките празници след Коледа и нова година ... сичките звучите кът дядо ми - стига с тез глупости-'хелоин,св валентин...
иначе по темата ... еми зависи от интересите на половинката .. кво харесва, и кво не ..
~ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain ~
~ Животът не се състои в това,да изчакаш бурята да премине,той се състои в това,да се научиш да танцуваш под дъжда ~
+1111111Първоначално написано от xxCutMEOpenWhileSobbingxx
А освен коледа и великден ще се сетиш ли за други наши си, православни и хубави празници? Да не излезе, че познаваш по-добре католическите?Първоначално написано от h0usel0ve3r
аз пак ще кажа че според мен това е най-голямата простотия, която болният човешки ум е успял да сътвори ..![]()
![]()
![]()
ама за да не каже някой "спам" ще предложа: "Миличко обичам те. Искам те у нас довечера по пеньоар..Ще ти правя г*за 360!!
" базикам се бе..
ми незнам - както казаха преди мен - чичо гулъл му е майката!!
![]()
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..