.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Абитуриентски бал

Някой така леееееко позавършил може ли да ми каже горе долу колко пари е изхарчил за абитуриентския бал и за какво са отишли парите..Следващата година съм абитуриент и искам да се ориентирам колко пари горе-долу ще ми трябват за всичките абитуриентски потребности(бал,кола,костю и етц...)
    Нашите заминават за чужбина и мислят още сега да вкарат парите за да е г-д ясно всичко..
    Въпроса ми е само кое колко струва и колко общо са се изръсили екс-абитуриентите :Д

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Аз съм тая година ... костюма ми е горе доло около 300 лв ... и за ресторант ако каниш гости в ресторант едно 1000 лв за говерт не ти мрЪда...
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Повече от фен Аватара на ospower
    Град
    София
    Какъв е този говерт?

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от ospower
    Какъв е този говерт?
    Куверт
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Какъв е този говерт?
    Куверт
    Е, то е ясно, че е имал предвид това, но изобщо не го е написал правилно.

Голям фен Аватара на cveteto64
    Аз тази година съм абитуриентка, всичко ще ми излезе около 2000 до 3000 лева ( в това се включват бална вечер, екскурзия до Мармарис, изпращането).. Само искам да добавя, че на момичетата им излиза много по-скъпо покрай рокли, прически, грим, бижута и т.н., а пък и си мисля, че при всеки е индивидуално някои разполагат с повече, други с по-малко...
    "Колкото повече, толкова повече..!"

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Какъв е този говерт?
    Куверт
    Е, то е ясно, че е имал предвид това, но изобщо не го е написал правилно.
    И на мен ми е ясно, че ти е ясно. Не ме кефи, че всеки се захваща за правописни грешки по форумите. Няква мания е станало. На всяко мнение поне един коментира правописа.

На мен ще ми излезе към 1000 лева сигурно.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от cveteto64
    Аз тази година съм абитуриентка, всичко ще ми излезе около 2000 до 3000 лева ( в това се включват бална вечер, екскурзия до Мармарис, изпращането).. Само искам да добавя, че на момичетата им излиза много по-скъпо покрай рокли, прически, грим, бижута и т.н., а пък и си мисля, че при всеки е индивидуално някои разполагат с повече, други с по-малко...

2000-3000 за едната си вечер?!Айде ,не мерси.И аз съм тази година абитюриентка ама чак пък толкоз?!Баси разглезените момиченца

Град
    София
    А иначе за какво ви е да давате толкова пари за една рокля, която ще облечете само веднъж в живота си?

Мисля, че до 1000лв. е нормално.

Аз тази година имам бал и мисля, че всичко ще ми излезе около 1500лв. Това включва и събирането с роднините.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    А иначе за какво ви е да давате толкова пари за една рокля, която ще облечете само веднъж в живота си?
    И кво..С панталони ли да отидат Или със съвсем обикновена дреха ..
    Все пак това е една официална вечер..Естествено,че се дават толкова пари..Пък роклята може да се облече на друг официален празник..
    Не е казано,че само на абитуриентската вечер да се облече
    Иначе наистина момичетата дават повече пари
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    И кво..С панталони ли да отидат Или със съвсем обикновена дреха ..
    Все пак това е една официална вечер..Естествено,че се дават толкова пари..Пък роклята може да се облече на друг официален празник..
    Не е казано,че само на абитуриентската вечер да се облече
    Иначе наистина момичетата дават повече пари
    И истината е, че давате толкова пари, за да се покажете. "Вижте коя съм аз".

Мисля, че с по-малко пари също може да се направи една добра инвестиция. И на кой друг официален празник може да се облече роклята, че не ми стана ясно?

Град
    around the world !
    Зависи от роклята - някои са прекалено кичозни, други са елегантни. Много хора си мислят за бала още от рано и това е идеален повод да се покаже точно "Вижте коя съм аз". Казвам го за момичета, защото при момчетата няма нищо интересно - те само костюми, докато при момичетата има нещо като "състезание" Ама няма лошо - кой с колкото разполага, а и щом му се дават пари - окей, все пак не ние му/'и ги даваме.

Сега съм 11 клас и аз догодина ще съм като тебе

Кажи речи

1.Дрехи 300лв.
    2.Роднини-500лв.
    3.Лимузина-100лв.-150лв.(защото едва ли ще съм само аз може и по-евтино да излезе)
    4.МОже да има нещо като ходене на вила ,на хижа с класа,така съм чувал,че като за последно-150-200лв.

1100-1150лв.
    Горе долу това не е за мен само,а говорим че средно за едно момче колко може да излезне

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Добре бе... Учудвам се на момчетата... Вие харчите 1000 лева, пък какво толкова купувате? Един костюм и обувки. Момичето има тройни разходи относно това - рокля, бижута, обувки, пробна прическа, пробен грим, прическа, грим, маникюр.. Не са едно или две неща.
    Още повече се очудвам на момичета, които смятат, че това са пари за глупости. Аз лично си чакам бала с адското нетърпение, макар че има адски много време. Следя тенденции, коментари, мнения, събирам рокли и прически. Не мисля да затворя парите. Защо да не си нося обувките след това? Ами бижутата?
    Колкото до роклята, за която някои твърдят, че е само за "едно обличане и това е". За мене просто не е така. Може наистина да я облека веднъж. Обаче всеки път като отворя гардероба и като я погледна на закачалката ще виждам последната вечер с целия ми клас, вечерта, в която съм била като някоя принцеса. За мен това не са напразно хвърлени пари.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Shadowsogirl
    Добре бе... Учудвам се на момчетата... Вие харчите 1000 лева, пък какво толкова купувате? Един костюм и обувки. Момичето има тройни разходи относно това - рокля, бижута, обувки, пробна прическа, пробен грим, прическа, грим, маникюр.. Не са едно или две неща.
    Още повече се очудвам на момичета, които смятат, че това са пари за глупости. Аз лично си чакам бала с адското нетърпение, макар че има адски много време. Следя тенденции, коментари, мнения, събирам рокли и прически. Не мисля да затворя парите. Защо да не си нося обувките след това? Ами бижутата?
    Колкото до роклята, за която някои твърдят, че е само за "едно обличане и това е". За мене просто не е така. Може наистина да я облека веднъж. Обаче всеки път като отворя гардероба и като я погледна на закачалката ще виждам последната вечер с целия ми клас, вечерта, в която съм била като някоя принцеса. За мен това не са напразно хвърлени пари.
    Ти хубаво се учудвай, но поне пиши правилно.

Явно роклята ти е, за да си я гледаш, няма лошо.

Цитирай Първоначално написано от Shadowsogirl
    Еми бала не е само дрехите. Не знам вие как ще го правите, но при нас има една вечер в местен хотел и после 2 вечери на планина. Със яденетата, пътуването, официалните вечери + вече дрехи, коли и там квито още изгъзици се сетите си стъпват доста неща. Ако мислиш, че ще се изръся с четирицифрена сума за дрехи, тц. Тая година кандидатствам, сигурно сега ще карам шофьорските курсове, разни пътувания ми се очертават между градове и да сложа и бала там. Доста неща станаха и нямам възможност да се изръся, заради едната вечер. А аз и по джапанки да ида, пак мога да си изкарам хубаво с класа.

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Аз си казвам моето мнение, за моя бал, който е след още бая време. Не искам да променяма мнението на другите, просто си имам мое. И не казвам, че балът е само дрехи, далеч съм от тая мисъл, обаче аз държа всичко да е идеално - дрехите, прическата, мястото, хората.. Не че е възможно, но това, което зависи от мен - бих го направила, стига да имам финансовата възможност, поне относно материалните неща.
    Колкото до писането, на фона на масотава неграмотност не смятам, че съм чак толкова неграмотна, че за една дума да ми правиш забелезжка.

Моля ви, не се препирайте за този пуст правопис.....то скоро и за пунктуационни грешки може някой да почне да следи....направо да го е срах човек да пише нещо,че веднага някой се намира да му изнесе безплатна лекция за това колко е неграмотен Форумите не са състезание по правопис....не е казано, че ако си сбъркал 1-2 букви трябва веднага някой да се заяде с теб(виж лексиката да не се знае е недопустимо)....но естествено все някой трябва да направи забележка и да се изкара по-грамотен !....Относно до бала не съм смятала колко ще ми излезе но сигурно към 5 000 най-малко....наистина са мн пари, но аз имам сестра близначка , така че....всичко по две идва...обаче всичко ще се вкючва в тази сума(дрехи,обувки,прически, грим,кола,ресторант,отделн с роднини почерпка и екскурзия за около 4 дена)

ОфФ ФУКЛИ !!! Дано в този форум ИМА МОДЕРАТОРИ за да ЗАКЛЮЧАТ тази ТЕМА !!!

Цитирай Първоначално написано от black_baby
    НЕ е ЛоШо Да Се НАПРАВИ съпоставка между собствените РАЗХОДИ и ТЕЗИ на ДРУГИТЕ. Не виждам какъв ти е проблема.

milickata, ебати якото, щом имаш сестра близначка. С кеф бих дошъл да ви гледам бала

Chacho, заповядай

Уших си рокля, само заради майка ми.:Д
    Още не съжалявам, че не отидох на бала, с каквото настроение ме заплашваха всички.)

Голям фен Аватара на cveteto64
    Не мога да разбера какъв ти е проблем.. Това, че някои хора искат да имат една хубава вечер и имат възможността да похарчат повече пари не означава, че са фукли или разлезени момиченца... Може би просто те е яд, че някои имат, а други не..
    "Колкото повече, толкова повече..!"

Цитирай Първоначално написано от cveteto64
    Не мога да разбера какъв ти е проблем.. Това, че някои хора искат да имат една хубава вечер и имат възможността да похарчат повече пари не означава, че са фукли или разлезени момиченца... Може би просто те е яд, че някои имат, а други не..

Абе няма да споря с теб Това тук не е форум,а е... И ти като нямаш нищо нe говори и за другите мааааааааааа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си