- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Абитуриентски бал
Не знам дали не е форум, но със сигурност не е дъвка. По-лесно е да нафулиш някой, отколкото да си защитиш мнението, ако имаш изобщо изградено такова. Защо да не говори момичето за другите? Със сигурност имаше повече да каже, отколкото ти. Айде бегай пий една студена и ходи си изкарвай другаде нервите.Първоначално написано от black_baby
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
1 вечер струваща 10 годишни заплати на родителите... Пълен абсурд. Но на кого му пука. "King for a day, fool for a lifetime"...
И какво имат другите? Само и единствено пари, а ако започнем да говорим за качествата на така наречените разглезени момиченца, доникъде няма да стигнем. И без да отидеш на бал, и без да харчиш много пари, пак можеш да си прекаряш една незабравима и приятна вечер.Първоначално написано от cveteto64
Така е. Но спрете да съдите за качествата и същността на хората, според това какви парични възможности имат. Кучето скача според тоягата - ако могат да си го позволят, защо не ? Защо е задължително това да се третира като разглезеност ?Първоначално написано от ospower
Мога да ти дам примери за много известни личности, които ходят по червения килим с домашните си дрехи. Аз не съдя само по паричните възможности. Не говоря за хората, които са изкарали пари с упорит труд, а тези, които не спират да харчат парите на богатите се родители. Не мога да понасям такива хора.Първоначално написано от Goddess
Защо ли само аз не се замислям за тоя бал... Толкова ми е далечен...![]()
Не си единствена.Първоначално написано от Abigoria
Не мога да възприема, че се дават толкова пари за дрехи. Но както съм слушала като дойдат баловете цените на роклите поскъпват. Но не мога да си представа да дам бая пари за роклята, която мисля да си купувам.
http://prikachi.com/files/1369449U.jpg
http://prikachi.com/files/1369453j.jpg
http://prikachi.com/files/1369454q.jpg
Те са малко различни, но се чудя между тези модели. Даже мисля да ми е ушият , защото искам да няма толкова точки, но има време до 12 клас и ще реша.
аз не смятам да пръскам много пази за рокля глупости .. е то ясно че имам претенции относно прическата роклята обувките и изобщо всичко .. но за мен това са супер мн пари пръскани за една вечер...и мисля да го раздавам по лекоразбира се всеки както си прецени това ще прави .. все пак това си е нашата вечер
![]()
Балът е веднъж в живота на един човек. И лично аз мисля да си изживея този ден като за последно. Роклята вече съм си я поръчала,остават само бижутата и обувките,но за тях има време....А относно парите които се харчат заради бала-всичко си зависи от самия човек и от неговите разбирания. Който може да похарчи повече пари-прави го,който не може да си го позволи-дава го по-скромно. Все пак важното е да си уникален/уникална и да си изкараш незабравимо,а не колко струват нещата,който носиш.![]()
Къв е тоя ве ?Първоначално написано от icy_twix
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.