.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от black_baby
    Цитирай Първоначално написано от cveteto64
    ОфФ ФУКЛИ !!! Дано в този форум ИМА МОДЕРАТОРИ за да ЗАКЛЮЧАТ тази ТЕМА !!!
    Не мога да разбера какъв ти е проблем.. Това, че някои хора искат да имат една хубава вечер и имат възможността да похарчат повече пари не означава, че са фукли или разлезени момиченца... Може би просто те е яд, че някои имат, а други не..

Абе няма да споря с теб Това тук не е форум,а е... И ти като нямаш нищо нe говори и за другите мааааааааааа
    Не знам дали не е форум, но със сигурност не е дъвка. По-лесно е да нафулиш някой, отколкото да си защитиш мнението, ако имаш изобщо изградено такова. Защо да не говори момичето за другите? Със сигурност имаше повече да каже, отколкото ти. Айде бегай пий една студена и ходи си изкарвай другаде нервите.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на filmimilmi
    1 вечер струваща 10 годишни заплати на родителите... Пълен абсурд. Но на кого му пука. "King for a day, fool for a lifetime"...

Повече от фен Аватара на ospower
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от cveteto64
    ОфФ ФУКЛИ !!! Дано в този форум ИМА МОДЕРАТОРИ за да ЗАКЛЮЧАТ тази ТЕМА !!!
    Не мога да разбера какъв ти е проблем.. Това, че някои хора искат да имат една хубава вечер и имат възможността да похарчат повече пари не означава, че са фукли или разлезени момиченца... Може би просто те е яд, че някои имат, а други не..
    И какво имат другите? Само и единствено пари, а ако започнем да говорим за качествата на така наречените разглезени момиченца, доникъде няма да стигнем. И без да отидеш на бал, и без да харчиш много пари, пак можеш да си прекаряш една незабравима и приятна вечер.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ospower
    И какво имат другите? Само и единствено пари, а ако започнем да говорим за качествата на така наречените разглезени момиченца, доникъде няма да стигнем. И без да отидеш на бал, и без да харчиш много пари, пак можеш да си прекаряш една незабравима и приятна вечер.
    Така е. Но спрете да съдите за качествата и същността на хората, според това какви парични възможности имат. Кучето скача според тоягата - ако могат да си го позволят, защо не ? Защо е задължително това да се третира като разглезеност ?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Goddess
    Така е. Но спрете да съдите за качествата и същността на хората, според това какви парични възможности имат. Кучето скача според тоягата - ако могат да си го позволят, защо не ? Защо е задължително това да се третира като разглезеност ?
    Мога да ти дам примери за много известни личности, които ходят по червения килим с домашните си дрехи. Аз не съдя само по паричните възможности. Не говоря за хората, които са изкарали пари с упорит труд, а тези, които не спират да харчат парите на богатите се родители. Не мога да понасям такива хора.

Цитирай Първоначално написано от Goddess
    Мога да ти дам примери за много известни личности, които ходят по червения килим с домашните си дрехи. Аз не съдя само по паричните възможности. Не говоря за хората, които са изкарали пари с упорит труд, а тези, които не спират да харчат парите на богатите се родители. Не мога да понасям такива хора.

++++Подкрепям те напълно

Тази година и аз ще съм абитуриентка и бала ще ми излезе към 2000-2500,нормална сума като за бал.

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Защо ли само аз не се замислям за тоя бал... Толкова ми е далечен...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Abigoria
    Защо ли само аз не се замислям за тоя бал... Толкова ми е далечен...
    Не си единствена.

Не мога да възприема, че се дават толкова пари за дрехи. Но както съм слушала като дойдат баловете цените на роклите поскъпват. Но не мога да си представа да дам бая пари за роклята, която мисля да си купувам.
    http://prikachi.com/files/1369449U.jpg
    http://prikachi.com/files/1369453j.jpg
    http://prikachi.com/files/1369454q.jpg
    Те са малко различни, но се чудя между тези модели. Даже мисля да ми е ушият , защото искам да няма толкова точки, но има време до 12 клас и ще реша.

аз не смятам да пръскам много пази за рокля глупости .. е то ясно че имам претенции относно прическата роклята обувките и изобщо всичко .. но за мен това са супер мн пари пръскани за една вечер...и мисля да го раздавам по леко разбира се всеки както си прецени това ще прави .. все пак това си е нашата вечер

Балът е веднъж в живота на един човек. И лично аз мисля да си изживея този ден като за последно. Роклята вече съм си я поръчала,остават само бижутата и обувките,но за тях има време....А относно парите които се харчат заради бала-всичко си зависи от самия човек и от неговите разбирания. Който може да похарчи повече пари-прави го,който не може да си го позволи-дава го по-скромно. Все пак важното е да си уникален/уникална и да си изкараш незабравимо,а не колко струват нещата,който носиш.

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от icy_twix
    както казах вече аз съм страшно богат ! притежавам всичко армани, версаче, гучи, долче и габана, найки, шайки, адидас, мадидас, рийбок!

ще ми струва бала минимум 10 000 ДОЛАРА, МИЗЕРНИЦИ, отрепковци трепете се за жълтите стотинки аз ще блесна на бала с 18 мацки коя от коя по хубава

всички ми се лепят като зелени мухи на прясна дрисня, щото съм богат и красив ! ще ви заведа в 7звезден хотел, пишете, но само яки мацки, нали такааа!
    Къв е тоя ве ?
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    ^ Надрусан?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си