.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36
    Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр

Просто искам с някой да споделя ...

Здравейте колеги .... съжалявам за късния час но така стана че не издържах е реших да споделя мъката която тежи в душата ми , миналата година в началото на пролетта се запознах с едно момиче ... казва се Криси на 17 е ... влюбих се в нея до полуда .. на първата ни среща всичко беше приятелски ...но след като я видях как приближава към мен , усетих нещо в душата си ... едно приятно усещане .... от тогава адски много я обикнах , не можех да си представя дните ми без нея ... тя беше и все още е всичко за мен ... прекарахме лятото и една част от есента заедно ... това лято и тази част от есента бяха най-щастливите в живота ми , никога не съм се чувствал толкова обичан , толкова влюбен ... тя ме караше да се усмихвам на нещата които най-много ме ядосваха .. тя правеше тъжния ми ден в слънчева пътека по която крачехме заедно ... тя даваше смисъла на всичко в моя живот ... но дойде деня в който се разделихме ... причината беше в мен ... не усетно от моя страна се отпуснах прекалено много ... карахме се за най-малкото ... бях много напрегнат ... и всичко ме изнервяше и от най-малкото избухвах .. сега се проклинам дълбоко в душата ми за тази моя постъпка ... но когато тя ми каза след почти 8 месеца връзка - "настъпи нашия край - искам да се разделим" тя ме погреба жив ... с думите и тя бавно и мъчително ме убиваше ... проклинам дните в които съм се държал като пълен кретен ... искам да и кажа от тук (макар че тя май няма да го прочете) че адски много я обичам , не мога да живея без нея ... тя си е моето бебенце все още и искам да ми даде още един шанс да се поправя ... още съм така лудо влюбен в нея , моля се някой ден да стане чудо и тя да ме потърси ... аз не мога защотото и обещах да не я притеснявам ....

Благодаря на тези които са прочели написаното от мен .. не искам съвет исках просто да излея мъката си някаде ...
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ако и имаш все още скайпа и прати просто тази тема,все пак да я про4ете,пък тя ще си реши дали я притесняваш или не
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от soul1199
    ако и имаш все още скайпа и прати просто тази тема,все пак да я про4ете,пък тя ще си реши дали я притесняваш или не
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

темата все едно е написана от момиченце. едни емоции, едни чудеса..

стегни се, бе! к'ви са тия глупости? не е единствената, уверявам те. дори съм сигурен, че след 2-3 седмици ще намериш някое момиче, което ще те накара да 'усетиш нещо в душата си'(втф?!?) и ще я забравиш тая..

Град
    Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    темата все едно е написана от момиченце. едни емоции, едни чудеса..

стегни се, бе! к'ви са тия глупости? не е единствената, уверявам те. дори съм сигурен, че след 2-3 седмици ще намериш някое момиче, което ще те накара да 'усетиш нещо в душата си'(втф?!?) и ще я забравиш тая..
    вече не сме заедно от 3 месеца ..... трудно е , ей така да я заеменя с друга ...
    K O 6 M A R A

Голям фен Аватара на Hopegiver
    както казах вече момчетата са по чувствителната полувинка ништо лично пич и аз съм така...което е много лошо...
    да разгледаме случея ти ... да имаш шанс да се поправиш, надявам се причината поради която сте се разделили не е друго момче... ако е само защото сте се карали и нещата не са вървяли... почувстваи това което си чувствал към нея в началото на връзката ви, вече сигурно си го почувствал де... след 3 месеца... остава само да и го припомниш, ако не си я наранил дълбоко с нещо което си казъл или направил имаш повече от шанс да си я върнеш... Успех
    Hopegiver IS NOT Hopekiller

iveetyy

Feel your every heartbeat
    Feel you on these empty nights
    Calm the ache, stop the shakes
    You clear my mind
    You're my escape ...

Град
    Блокнала ме е , нямам никаква връзка с нея , единствено Face Book ... ама може и там да ме блокира ... ужасно е да знаеш че човека който обичаш не иска да знае нощо за теб ...
    K O 6 M A R A

Град
    Цитирай Първоначално написано от Hopegiver
    както казах вече момчетата са по чувствителната полувинка ништо лично пич и аз съм така...което е много лошо...
    да разгледаме случея ти ... да имаш шанс да се поправиш, надявам се причината поради която сте се разделили не е друго момче... ако е само защото сте се карали и нещата не са вървяли... почувстваи това което си чувствал към нея в началото на връзката ви, вече сигурно си го почувствал де... след 3 месеца... остава само да и го припомниш, ако не си я наранил дълбоко с нещо което си казъл или направил имаш повече от шанс да си я върнеш... Успех
    Многобройни опити да и припомня колко беше красиво докато бяхме заедно , колко бяхме щастливи ... но те не иска и да чуе за 2ри шанс да ми даде ....
    K O 6 M A R A

Цитирай Първоначално написано от Valento
    Блокнала ме е , нямам никаква връзка с нея , единствено Face Book ... ама може и там да ме блокира ... ужасно е да знаеш че човека който обичаш не иска да знае нощо за теб ...
    Има решение направи си нов скайп ^^..
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Наистина е дста трудно да го преживееш..Но тя щом не иска и да те чуе,явно си я наранил много..
    Опитай се отново да поговориш с нея..Кажи й как се чувстваш без нея..
    Ако не стане,най-добре е да се опиташ да я забравиш (трудно е,но..)
    Все пак тя няма да е единственото момиче,което ще срещнеш
    Хайде..Успех!!
    Дано всичко се оправи
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Както сам казваш, мнение не искаш, затова и няма да ти дам, но знай, че не си единствен. Аз съм така от една година и още не мога да го преодолея Само че в моя случай връзката беше доста по-дълга и смятам, че е нормално да ти е гадно доста след края, но не унивай - ще дойде следващата, а дотогова подкрепа от приятелите
    Никога не се предавай!!!

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    темата ти ме натъжи,според мен тя губи.Опитаи се да поговориш с нея на живо,кажи и как се 4устваш,все пак всеки греши заслужава втори шанс

Супер фен Аватара на AutomatiC
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    темата ти ме натъжи,според мен тя губи.Опитаи се да поговориш с нея на живо,кажи и как се 4устваш,все пак всеки греши заслужава втори шанс

да,само не и по скайп,вскичко там се обърква...
    http://www.panoramio.com/user/598821
    it's all a theatre and i'm never myself..

spored men brato ostaviq da se rzviva!!!

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    8 месеца не са никък малко време.Но щом всичко е свършило и тя не иска да бъде с теб..Просто я остави,така и двамата се наранявате.Продължи напред.Всичко се забравя ,така или иначе..

Мога да ти кажа само едно голямо ЕВАЛА !!! Знам, че не е лесно да забравиш човека, когото обичаш, но по написаното от теб съдя, че си едно прекрасно момче и всяка която те има ще е много щастлива от факта, че до нея стои стабилен и земен човек като тебе.От цялата работа мацката губи прекалено много.Не страдай, че си я изгубил, бъди доволен, че си я имал.Усмихни се и продължи напред.Това е моят съвет.Пожелавам ти много късмет в следващата ти връзка, дано да си щастлив

Голям фен
    Щом е блокирала контактите си с теб,значи не те желае в живота си.Приеми решението и просто продължи напред.Не виждам смисъл да и се тикаш в ръцете и да търсиш обяснения за неща,които изглежда само на теб не са ясни.
    Следващото момиче,което срещнеш и в което се влюбиш ще те накара да изпиташ отново същите,а защо не и по-силни трепети.Затова не губиш нищо
    Желая ти искренно да се справиш и да бъдеш много щастлив.

Град
    ако ида да говоря с нея , тя ще отбягва думимите ми ... не искам да се натрапвам там , където не съм желан ... благодаря на всички че поне ме подкрепихте ..
    K O 6 M A R A

Намери я ... Излейй си чувстватаа,кажии й това което написа тукк .. Акоо не иска да сте заено . . значии не разбираа колко добър човек сии .. Все пак тя губии .. Но аз незнамм защо не ти даде 2-ри шансс .. Всички правим грешкии и на всеки трябва да се даде 2-ри шансс .. Акоо не ти дадее втори шанс .. то значии не е причината в тебб ..

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Де и моя бивш да беше като теб... по отношение на това да осъзнае грешките си?! Но стига за мен... според мен я потърси. Стига с тия неща, че си обещал да не го правиш! Късно, но все пак си се осъзнал, което пак е добре... Кажи и това, което каза на нас.. намери начин. Но нека стане очи в очи. Последен опит. Ако не стане, ще знаеш, че вече можеш да продължиш напред... но поне опитай.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    ако ида да говоря с нея , тя ще отбягва думимите ми ... не искам да се натрапвам там , където не съм желан ... благодаря на всички че поне ме подкрепихте ..
    А бе я не се излагай и не я помпай със самочувствие Да не е само тя Намери си ново гадже и ще видиш колко глупаво мислиш сега

Град
    Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    А бе я не се излагай и не я помпай със самочувствие Да не е само тя Намери си ново гадже и ще видиш колко глупаво мислиш сега
    Едва ли има друга като нея , която само с поглед може да да направи тъжния ми ден .. шастлив ... погледа и ... нежния и глас ... всичко си го спомням ... не се забравя толкова лесно ...
    K O 6 M A R A

Град
    Пловдив : )
    Познато чувство..

Не знам дали ще те успокоя ако ти кажа,че с времето минава,ако не я виждаш! Само,че после се получава тъпо ако я видиш някъде ;с

Аз съм в общо взето подобна ситуация и се опитвам ккакто мога да го забравя,но тъпото е,че той все ми е пред очите

Иначе.. когато по-рядко се засичаме често не мисля толкова занего вече.., от тогава минаха... седем месеца.,

Но си мисля,че всичко ще се нареди и ще се оправиш Все някога ще я забравиш
    Ohne dich kann ich nicht sein...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от AnzaRe
    еми да,авторе имаш два варянта,както каза AnzaRe може да си направиш нов скайп,а другия варянт е да я оставиш
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Цитирай Първоначално написано от AnzaRe
    еми да,авторе имаш два варянта,както каза AnzaRe може да си направиш нов скайп,а другия варянт е да я оставиш
    Знам че няма време за мислене , ще и пратя темата по някъв начин да я види ... благодаря ви отново за отделеното време .. супер сте
    K O 6 M A R A

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си