- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Просто искам с някой да споделя ...
нпПървоначално написано от Valento
късмет с мацката
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
БлагодаряПървоначално написано от soul1199
![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Просто понякога момчетата се превръщате в егоисти и започвате да гледате себе си и не обръщате внимание на това как се чустват половинките ви, много ясно, че момичето ще реши да прекрати връзката си с теб щом си станал такъв. Кой мислиш, че ще търпи такова поведение, разбирам да си се държал известно време така но вместо да се държиш с нея най-добре, защото казваш, че е всичко за теб ти си се държал точно най-лошо с нея.Щом не иска да те чува, вижда, блокирала те е и не иска да я притесняваш си направил нещо наистина лошо и болезнено, 8 месеца са много време и не вярвам да е сложила края туко така, освен ако не е срещнала друг. Това трябва да ти е за урок да не пренебрегваш чуствата на другите.![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Всеки един зрял човек има подобна история в живота си.Просто не се вдетенявай и го приеми за нормално-единия път ти ще сбъркаш и ще прецакаш нещата,другия път някое момиче и то ще плаче за теб...Това е кръговрат-не можеш да го спреш,но и не трябва да се обвиняваш...Така е трябвало-така се е случило!Горе главата...и не се вкопчвай в спомена за красивото минало,вярвай,че ще има още по-прекрасно бъдеще!![]()
Не тряяше го чета... ся верно ше рева![]()
![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Колежке , благодаря че каза всичко това ... което явно тя ми е спестила .. а когато човек осзънае грешката си ... когато иска да се поправи .. не заслужава ли шанс , не би ли трябвало да се положи усилия все пак 8 месеца ... както аз така и други колеги казаха че хич не е малко , имайки предвич че има и двойки които процъфтяват в рамките на 1 2 месеца ... но това да го оставим на страна .. и аз мисля че има друг , тя тогава ми каза че няма друг .. искала да размисли да си изясни някои неща ... аве когато не ви изнася сте "объркани" , няма значение , осъзнах грешката си ... тя не ми даде шанс да се поправя .. за това горе главата и продължавам на пред ...Първоначално написано от FancyGirl
![]()
Може да е грубо но е факт прав си, че може би е трябвало втори шанс, но това си го решава тя, ако не чуства нищо (което е странно за 8 месеца връзка изведнъж да са и изчезнали чуствата, но може би ти си убил чуствата в нея от свойте постъпки). Продължаваш напред, но гледай да не допускаш пак такива грешки.. защото ще патиш. И какво значи да не ни "изнася", момичето може просто да ти е спестило тежката истина. А ако е срещнала друг, бъди щастлив за нея.. и се радвай, тя не ти го е казала просто за да не те боли..![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
От думите боли по един начин , а от липсата на любимия човек по друг ... просто можеше да ми каже каква е причината за наща раздяла ... но вече е минало ...Първоначално написано от FancyGirl
..
Явно няма почти никакви шансове да се съберете отново. Тя може и да си е намерила друг.
еми пич ... тва не зависи само от тебе мисла си направил достатачно за да и покажеш какво значи за теб, колко я цениш и колко съжеляваш...
ако имате общи приятели или някакъв друг контакт... може да опиташ да и предадеш някои твои мисли...
и ако не се получи нищо имай в предвид, че само момиче избива спомена за момиче![]()
все още се надявам да се разберете...
Hopegiver IS NOT Hopekiller
iveetyy
Feel your every heartbeat
Feel you on these empty nights
Calm the ache, stop the shakes
You clear my mind
You're my escape ...
Препрочетох го сигурно 4 пъти вече и все си мисля,че нищо още не е свършило.Да,държал си се като кретен,както ти описваш,окей,тя не е имала достатъчното търпение,окей.. сега е хубаво,ако тя реши да ти даде шанс да докажеш,че си си взел поука от всичко това.Това е 8 мецеца връзка,не е какво да е.Мисля,че има шанс,ако душа ти дава,потърси я.Като за начало просто за да видиш как е,какво прави and so on,and so on.Успех от мен.