Цитирай Първоначално написано от vikitolove
имал ли си възможност да живееш/посетиш друга държава?
Все още не ми се е отдавала такава възможност, но вярвам, че при първа такава бих не бих я отказал.
защо точно Европа?
История, архитектура, забележителности, природа, народи. От всичко има. Пък и си е нашият континент
любимо място в България?
За жалост може да се каже, че не съм пътувал много из България, но затова пък Несебър го знам супер добре
как си се представяш след да речем 5 години?(живота ти и теб като личност)
След 5, значи на 23 ще съм. Хмм, по-улегнал, по-сериозен и с добра работа надявам се, а след някоя и друга година със семейство
Цитирай Първоначално написано от tuzaro
ти си бил по малък от мен майна, аз си мислех че си 20+
Да бе, много често ми се случва да ме помислят за по-голям. Миналата година даже са ме питали кога ми е бала, пък аз разбираш ли 10клас карам ххахаха
Нещо за Хитлер да споделиш?
Задължителен въпрос :Р
Как да ти кажа, не изпитвам някакви големи симпатии или пък да го ненавиждам. Започнал е ВСВ с идеята да завладее много територии, но после какво? Смятам, че би се получило като СССР. Не можеш дълго време да удържаш много народи под потисничество. Няма как поне да не чувствам малко благодарност за Добруджа, а относно избиването на евреи и цигани не изпитвам някакви отрицателни емоции
Цитирай Първоначално написано от jghgh
Кво прави днеска?
Ако става дума за фитнеса - гръб правих
Иначе нищо особено, редовното - училище и фитнес след това. А как щях да заспя от скука последните два часа на училище...

Паразитен израз?
Как е?
Цитирай Първоначално написано от ifilin4ica
Някакви скрити таланти имаш ли?
Ооо, много добре мога да се оригвам Когато си поискам мога да го правя Иначе смятам, че правя добра музика. Вярно, че с програми и на компютъра, но не мисля, че всеки би могъл да направи нещо добро.
Намери ли приятели във форума за тази половин година?
С хора, които да се запозная на живо, не се запознах. Все пак съм от Ямбол и малко хора пишат оттук (поне доколкото аз знам). Но затова пък открих готини други, с които си пишем понякога.
Чувстваш ли се дискриминиран от хората в този форум като започнат да злословят срещу града ти?
В началото се дразних повече, но като видях, че са си изградили някакви представи за всеки град в България, реших, че няма смисъл да се опитвам да им променям мнението. Не ми е приятно, че така се говори за града ми (а колко от тези, които плюят срещу него, са идвали в града е друга работа), но всеки си има мнение.
Обичаш ли да пътуваш?
Много! Даже често изпитвам повече удоволствие от самото пътуване, а не от мястото, към което съм се запътил.
Някой интересен момент от детството ти?
Винаги се сещам за този спомен, когато съм с татко на стадиона и се уча да карам колело. Някъде на 5-6г. да съм бил. Спомням си доста ясно как карам, докато татко ме държи отзад и ми казва да не спирам, и по едно време се обръщам назад и го гледам, че стои на десетина метра зад мен. Много добре се почувствах тогава
Цитирай Първоначално написано от cookie_master
Първа целувка?
Ооо, при мен сравнително късно се случи това. Бях на 16 и първата ми целувка даже беше с език
Първо гадже?
Реално не съм имал нищо сериозно, само някакви задявания () с момичетата, които по външен вид са ме привличали, но все нещо ме отблъскваше в същността им и не се получаваха нещата.
Първо влюбване?
Миналата година по това време се влюбих истински за първи път. Няма такова момиче просто. Имаме сумати общи неща - музиката, книгите, интереси в други области и е запалена фенка на ЦСКА, а на всичкото отгоре е много красива. Жалко, че прецаках нещата.
Абе не ме бива много в любовната част
Цитирай Първоначално написано от LadyDi
Ако имаше възможност да разбереш какво точно те очаква в бъдещето, щеше ли да се възползваш или щеше да предпочетеш нещата да се развият от самосебе си и да те изненадат, така да се каже?
Това и аз съм питал доста хора. За мен съм сигурен, че бих се възползвал на 100% и бих предотвратил (ако мога) всички нещастия, които са ми по способностите.

Съжаляваш ли за някое решение, което си взел в миналото си?
Ако съм съжалявал, то вече ми е минало и не ме глозга отвътре. Стремя се такива неща да не ги задържам дълго да ме тровят.

Ако имаше възможност да промениш едно-единствено нещо в себе си, какво би било то?
Май не съм се замислял никога за това. Не знам, може би да мога по-лесно да изразявам емоциите си като любов и мъка.

И един мноооого изтъркан въпрос: ако стаята ти гори и можеш да вземеш само едно нещо, кое ще предпочетеш да спасиш? (само предмети, изключваме да има хора )
Ако имам време може би ще взема тонколоните, но тогава пък няма да го има компютъра, от който да пускам музиката. Гадно става и при обратното Най-вероятно компютъра, че като знам колко музика съм събирал на него през годините сърцето ще ме заболи, ако я изгубя.
Цитирай Първоначално написано от iveetyy
Целта оправдава ли средствата ?
Трябва да си някой, който в името на цената на целта, да забравя, че по пътя си към нея помита немалко неща, които също притежават някаква стойност. Лично аз никога не бих се водил по този принцип.