Ако имаше възможност да разбереш какво точно те очаква в бъдещето, щеше ли да се възползваш или щеше да предпочетеш нещата да се развият от самосебе си и да те изненадат, така да се каже?
Това и аз съм питал доста хора. За мен съм сигурен, че бих се възползвал на 100% и бих предотвратил (ако мога) всички нещастия, които са ми по способностите.
Съжаляваш ли за някое решение, което си взел в миналото си?
Ако съм съжалявал, то вече ми е минало и не ме глозга отвътре. Стремя се такива неща да не ги задържам дълго да ме тровят.
Ако имаше възможност да промениш едно-единствено нещо в себе си, какво би било то?
Май не съм се замислял никога за това. Не знам, може би да мога по-лесно да изразявам емоциите си като любов и мъка.
И един мноооого изтъркан въпрос: ако стаята ти гори и можеш да вземеш само едно нещо, кое ще предпочетеш да спасиш? (само предмети, изключваме да има хора

)
Ако имам време може би ще взема тонколоните, но тогава пък няма да го има компютъра, от който да пускам музиката. Гадно става и при обратното
Най-вероятно компютъра, че като знам колко музика съм събирал на него през годините сърцето ще ме заболи, ако я изгубя.