Цитирай Първоначално написано от LadyDi
Айде, честито на печелившия.

Нападайте

Един от мен.
Добро утро Как си?
Ако трябва да опиша как съм още от ставането сутринта, умряло бях Изтървах си автобуса, който, както винаги, минава точно пред мен и трябваше да чакам следващия . После на даскало живнах, почерпах класа за РД-то в събота (вчера нямахме парно ) и след това ударих една джага и ето ме вкъщи. Като цяло съм добре.
Цитирай Първоначално написано от Raybeez
Представи се накратко
Kазвам се Християн, на 18 години съм, от Ямбол съм - градът с най-лоша слава във форума . Уча в икономическа гимназия. Основните ми интереси са музика, книги, спорт.
От кога пишеш в този форум?
Това ми е първата регистрация тук. Вече стана половин година имам във форума.
Защо се регистрира?
Преди да започна да пиша влизах рядко, за да чета всеизвестните простотии в Секс разделa Но един ден разгледах и другите и видях, че доста народ пише и върху доста теми се дискутира. Тогава форумът, в който по принцип пиша, замря и може да се каже, че teenproblem го замести.
Какво те спечели да станеш редовен?
Главно заради повечето хора и разнообразието от обсъждани теми, а пък и намерих хора със сходни интереси. В по-голям форум по-лесно се намират такива личности
Цитирай Първоначално написано от AutumnTears
Религиозен ли си?
Не в такъв смисъл да се моля и да вярвам, че ако ходя на църква и съм праведен Бог ще ми помогне. Но пък се интересувам от самия факт, че може би е съществувал Христос. Много са ми интересни такива събития в историята с мистериозен характер, както и нещата, които се знаят за Философския камък или пък Граала, независимо дали наистина съществуват
Оптимист/песимист/реалист?
Песимист в никакъв случай. 70% оптимист и 30% реалист мисля, че добре ме описва
Любими музикални жанрове и изпълнители?
На този въпрос мога доста да говоря, но ще се опитам по-синтезирано да го напиша. Богат музикален вкус имам, но два са основните стила, които слушам - електрониката и рока. От електрониката имам предвид транс (ATB ми е най-големия любимец) и самата електроника в лицето на групи като The Prodigy и The Crystal Method. Други стилове, които слушам са psytrance, goa, metal, pop, trip-hop, ambient/chill out. Абе като се почне от Massive Attack, мине се през Limp Bizkit, Rammstein, Astral Projection и се стигне до Lady Gaga Не се ограничавам в стилове. (само да добавя и баналното - без чалга )
Щастлив ли си?
Бих казал да. Опитвам сам да си осигурявам щастието, защото ако чакам на околните да ме правят щастлив...
Кое е най-голямото ти разочарование досега?
Може би първото ми любовно разочарование, което наскоро се случи. Може да се каже, че открих момичето, с което съм имал най-много общи неща, но май изпуснах момента или тя не иска, не знам. Но все пак остана това да бъдем просто приятели
Цитирай Първоначално написано от iveetyy
Любим цитат ?
Спомням си един от "Граф Монте Кристо", когато той се разкайва, че е започнал отмъщение срещу хората, които все още обича. Беше нещо от рода на "Ах, глупецът аз! Защо тръгнах да отмъщавам, като притежавам сърце". Иначе най-много цитати помня от "Портретът на Дориан Грей". Тази книга просто е пълна с есенцията на живота, която един човешки разум може да разкрие.
Последно прочетена книга ? Мнение за нея ?
Последно прочетох "Мъртви души" на Гогол. Много ми допадна. Някак с прости думи и разсъждения върху най-обикновени действия на героя авторът разкрива същността му и какви намерения или причини се крият зад това, което върши. Спомням си как има отделена почти половин страница върху това защо се е почесъл по врата един подчинен на главния герой.
Последно гледан филм ? Мнение за него ?
Филми от много време почти не гледам. Миналата година дали и 10 филма съм гледал на компютъра. Последният, който гледах, е Дориан Грей, защото исках да видя как са се справили в екранизацията на този шедьовър. Смятам, че повече внимание са отделили на плътските удоволствия, на желанията на една човешка душа, но по-първичните. Също са преувеличили нещата около портрета. Но ги разбирам, не виждам просто как във филма биха се вписали всичките философски размисли, особено когато целят филмът да е достъпен до широката публика. Като цяло иначе харесах филма.
Любима напитка ?
Кола, спрайт, бира, уиски и понякога водка.
Ами храна ?
Най-обичам пилешко месо, особено бялото месо, кюфтета, боб, супа топчета.
Колко време на ден прекарваш пред компютъра ?
На компютъра седя главно вечерта. През деня влизам само да проверя форуми, торенти, някои игри в нета и да слушам малко музика. Може би някъде до 5 часа да прекарвам на ден на компютъра.
Зодия ?
Водолей и доста характеристики за зодията отговарят и за самия мен.
Опиши се с 3 думи . . .
Спомних се сега какво беше измислил за мен един приятел, когато се записах да участвам на Мис и Мистър на училището ми - Див, красив и малко щастлив . Но иначе може би така ще се опиша - общителен, добър приятел и държащ на думата си.