Любим цитат ?
Спомням си един от "Граф Монте Кристо", когато той се разкайва, че е започнал отмъщение срещу хората, които все още обича. Беше нещо от рода на "Ах, глупецът аз! Защо тръгнах да отмъщавам, като притежавам сърце". Иначе най-много цитати помня от "Портретът на Дориан Грей". Тази книга просто е пълна с есенцията на живота, която един човешки разум може да разкрие.
Последно прочетена книга ? Мнение за нея ?
Последно прочетох "Мъртви души" на Гогол. Много ми допадна. Някак с прости думи и разсъждения върху най-обикновени действия на героя авторът разкрива същността му и какви намерения или причини се крият зад това, което върши. Спомням си как има отделена почти половин страница върху това защо се е почесъл по врата един подчинен на главния герой.
Последно гледан филм ? Мнение за него ?
Филми от много време почти не гледам. Миналата година дали и 10 филма съм гледал на компютъра. Последният, който гледах, е Дориан Грей, защото исках да видя как са се справили в екранизацията на този шедьовър. Смятам, че повече внимание са отделили на плътските удоволствия, на желанията на една човешка душа, но по-първичните. Също са преувеличили нещата около портрета. Но ги разбирам, не виждам просто как във филма биха се вписали всичките философски размисли, особено когато целят филмът да е достъпен до широката публика. Като цяло иначе харесах филма.
Любима напитка ?
Кола, спрайт, бира, уиски и понякога водка.
Ами храна ?
Най-обичам пилешко месо, особено бялото месо, кюфтета, боб, супа топчета.
Колко време на ден прекарваш пред компютъра ?
На компютъра седя главно вечерта. През деня влизам само да проверя форуми, торенти, някои игри в нета и да слушам малко музика. Може би някъде до 5 часа да прекарвам на ден на компютъра.
Зодия ?
Водолей и доста характеристики за зодията отговарят и за самия мен.
Опиши се с 3 думи . . .
Спомних се сега какво беше измислил за мен един приятел, когато се записах да участвам на Мис и Мистър на училището ми - Див, красив и малко щастлив
. Но иначе може би така ще се опиша - общителен, добър приятел и държащ на думата си.