доверчив ли си?
До известна степен. Гледам да отсея хората, на които наистина мога да вярвам, а за другите си имам едно на ум.
наивен?
Понякога, но всеки следващ път, когато съм се подлъгвал, ме прави по-малко наивен.
лесно ли може човек да те зарадва?
Определено. Дори просто да е запомнил нещо важно за мен, което съм казал, ме радва.
ядоса?
Най-лесно се ядосвам от тъпанарщината и лиготията. С такива хора не може да се разбереш и по-добре настрани от тях да стоиш.
мразиш...
Идиотщината, лиготията, незаинтересоваността от каквото и да било(просто да се плава по течението), лицемерието.
обичаш....
[b]Обичам да слушам музика, да чета книги, да гледам The Simpsons

, да ходя на риболов, да играя билярд. Това е основното.
нямаш време за...
Реално погледнато имам време почти за всичко, друг е въпросът как го разпределям и дали не остава време за някои неща.
не можеш без...?(най-важното за теб)
Музиката и книгите. Някои биха казали и приятелите, но не чувствам чак такава привързаност.
хоби?
Слушане на музика, четене на книги, билярд и риболов.
любим човек?
Имам няколко любими човека, с които не се срещам често, обаче като се срещнем имаме много теми за обсъждане. Може би трябва скоро да се видя с тях.
пука ли ти за хорското мнение?
До една степен да. Повече ме интересува мнението на хората, които уважавам, а не на сульо и пульо, на които не съм се харесал заради някви малки неща.
честит рожден ден на патерици
Благодаря