щастлив си от живота си до сега?
Смятам, че водя живот, който ме обогатява като личност, и не смятам, че ще съжалявам за начина си на живот (надявам се). Следователно съм щастлив.
би ли променил нещо?
Може би бих върнах времето една година назад, за да поправя едно мое бездействие. Иначе не мисля, че друго бих променил.
черта която харесваш в себе си
Може би това, че съм голям веселяк и сравнително лесно общувам с хората
черта която мразиш
Признак на непознание на самия себе си, най-навярно, ще бъде, ако кажа, че няма такава, но мисля, че често съм добър с хора, които не го заслужават.
момичета,който харесваш?
Ще започна с външния вид - харесвам високи момичета (около 1.7м), косата няма значение дали е къса или дълга, много харесвам момичета, които се обличат елегантно, да мога да дискутирам с нея всестранни теми, да има чувство за хумор и да не ми се цупи след като извърша някоя простотия
съответно не харесваш?
Превзети фръцли, дето само се чудят какво мисли няква друга пикла за нея, да нямат теми за разговор, различни от кой с кого ходил и кои са последните чалга песни, да се държи така, че все едно съм й длъжен, че е с мен. Това са основните неща, които ме отблъскват.
лош навик
Moже би оригването и изпускането понякога без да се усетя на реплики от типа "мамка му", "а е да е*а", когато се ядосам за нещо 
би ли се променил заради момиче?защо?
Радикални промени едва ли. Иначе защо бих тръгнал с това момиче, ако не ме харесва такъв, какъвто съм? То така трябва като хамелеон да се меня за всяка, която ми хваща окото, но нямаме нищо общо.
п.п.страшно съм любопитна понякога,така че ако започна да ти досаждам ми кажи
Е, за това е столът