Цитирай Първоначално написано от HexGirl
Grendel или Skold Vs KMFDM ?
Сега чух за какво става дума и познах, че EBM ще са :Р Определено Grendel ми харесаха повече. "Controlled Pain" е ненормално! Типично в мой стил парче, което бих направил.
как изглежда за теб идеалната жена ?
С дъъълги крака и коса също, с гръдна обиколка около 90, на високи токчета, облечена като бизнес дама (с пола, риза, високи токчета и жартиери задължително ) Ей това ми е идеалът
какво е за теб бъдещето ?
Хахаха,сега ми просветна една идея за този отговор - ако попиташ една 3ка и една 5ца какво е за тях бъдещето, то те ще ти отговорят 8ца И в самия живот бъдещето е подобно - резултатът от поредица събития, сформирали го в крайния му вид, както и след сбора се получава 8цата Усещам обаче, че не ти отговорих така, както искаше ти
тиквени или слънчогледови семки
Ооо, определено тиквени. Даже ги ям със шрупките, че са ми по-вкусни така. Иначе така и не се научих да чопля
Цитирай Първоначално написано от iveetyy
Решил ли си къде ще кандидатстваш след 12-ти клас ?
Най-скоро време ще трябва да си изясня нещата около този въпрос. Чудя се дали да продължа икономика или нещо с литература, история или английски.
Пушиш ли ?
Цигари не пуша. Пуша единствено наргиле и то я веднъж в седмицата, я не. Помня първата ми отровна вечер, когато изпуших някъде към 5 пури с още един приятел, а пък дотогава нищо не бях пушил Сега съм развил някаква огромна непоносимост към пурите и няма как просто иначе, че след тая вечер си беше е*ало мамата
Пиеш ли ?
Когато има с кой пия. Сам не ми прави кеф. Предимно бира пия.
Повече се разбираш (за приятели става въпрос) с момичета или момчета ?
С момчета, по-свободно се чувствам.
Кой номер си в класа ?
Тази година отново съм любимото ми число 21
Ден или нощ ?
Mоже би нощ, защото вече почти само тогава излизам да се забавлявам
Любов от пръв поглед ?
На туй му викам привличане от пръв поглед За мен човек не може да се влюби (поне истински) в някой преди да го е опознал.
Какво трябва да притежава един човек на първо място , за да грабне вниманието ти ?
Чувство за хумор, чар и лъчезарност. Мрачните хора ме отблъскват .