момичета,който харесваш?
...да има чувство за хумор и да не ми се цупи след като извърша някоя простотия
Каква простотия например?
Всякви може да са, зависи къде се намирам
Много обичам докато си вървя и мина покрай някои възрастни и те си говорят да ги чуя и да пусна нещо от сорта "Сериозно ли бе? А стига ве!" Много забавно се получава
И като заговорихме за простотия, коя е най-голямата ти евър?
Най-големите ми простотии ги върших в основното. Бяхме събрани всякви образи, че нямаше скучен ден на даскало. Предимно вандалщини
Каза кои са любимите ти спортове, а ти самия какво спортуваш, тях ли?
Тренирал съм баскетбол 5 години, но 7ми клас спрях, защото изгубих интерес към играта. Иначе практикувам любителски всичките спортове, които изброих, плюс тениса на маса.
На фитнес ходиш ли и кои мускулни групи товариш?
Става вече 6 месеца ходя. В момента товаря всички, без краката и корема. Тях напролет ще ги почна. Тук е момента да се похваля
http://prikachi.com/files/1338157b.jpg
Въпреки че не гледаш филми, имаш ли си любим някакъв, оставил страхотно впечатление у теб, поразителен? /не питам кой последно си гледал, да не кажеш че не чета въпросите и отговорите :Р/
Любимите ми филми са Requiem For a Dream, The Fountain и Schindler's List. Първите два са озвучени от невероятния Clint Mansell. Това са филмите, които са ми направили най-голямо впечатление и съм гледал повече от един път.
Въобще, за теб какво е поразително? Кажи някои неща, които за теб са поразителни. Без значение дали ще са песни, моменти, или каквото ти хрумне.
Може би, когато срещна човек с общи интереси като моите, защото рядко ми се случва (не броя във форума). Това може би най-много ме поразява, защото по-голямата част от времето ми, прекарано с хора, е на училище, а там може да се каже, че не съм попаднал на такъв човек.
Интересуваш ли се психология?
Не бих казал, но ми е интересно да анализирам човешки постъпки
Какъв темперамент си?
Сангвиник
Политически възгледи?
Тук определено нямам изградени твърди такива, но може би подкрепям повече десните движения.
Кое според теб е най-доброто за България?
Е, то е ясно - да смалим това изоставане с почти век от развитите страни, но знам, че каквото и да се направи, тази промяна няма как да стане за един мандат, а иска години работа. Признавам си, че политиката не ми е силна страна и не мога да изразя по-задълбочени наблюдения и становища.
Имаш ли домашен любимец, какъв? Ако не, какъв искаш да имаш?
Имаме 2 котки и едно куче, обаче не ги гледаме вкъщи. Кучето ходи из двора, а котките кой ги знае