Цитирай Първоначално написано от iveetyy
Какво мислиш за предавания като Big Brother ?
В началото, когато се появи в България, ми беше интересно, но последните години не. Повече се кефя на Сървайвър. Иначе тази година ми се струва интересна идеята да влизат само семейства. Ще видим какво ще се получи. Иначе нямам няквакво отрицателно или положително мнение за тях. Телевизиите предлагат това, което явно се търси от зрителя, пък и никой не влиза насила.
На какъв подарък би се зарадвал най-много ?
Я на някоя книга или нещо свързано с ЦСКА. Последните години на Коледа в класа ми подарят все неща на ЦСКА Също и на някой музикален подарък ще се зарадвам. И най-якото може би - екскурзия някой да ми подари Много обичам да пътувам.
Ако хванеш златната рибка какви 3 неща би си пожелал ?
Какво да си пожелая? Със сигурност ще ги има нещата за здравето, успехът, парите и т.н. Едва ли ще си пожелая пък да ми удовлетвори най-високото ниво от пирамидата на Маслоу Но пък ако може 3то ми желание ще бъде да ми изпълни още желания
Често ли се усмихваш ?
Оо, почти винаги. Позитивен и весел човек съм, няма как.
Предпочиташ пеша или с кола ?
Зависи в какво настроение съм. Понякога изпитвам голямо желание да се разходя, друг път пък изобщо не ми е до вървене и предпочитам с нещо да се придвижа.
Цитирай Първоначално написано от HexGirl
живота е.....
Понякога му се придава ненужна сложност на живота за същността му и това каква е целта му. Вярно, че може и да има такава, но не е нужно да се вглъбяваме чак толкова. Понякога съм се замисля доста сериозно защо изобщо съществува животът. Защо просто не я има Вселената и нищо друго в нея? Едно голямо нищо. Защо е трябвало да се роди животът и подобни разсъждения, но определено не са неща с еднозначен отговор (ако изобщо има такъв)
дългата коса за теб ........
Спомням си, когато я пуснах, че тогава навлизах в рок музиката с рок групи като Whitesnake и Dio. Може би тогава съм я асоциирал с музиката, но сега по-скоро за израстването ми като личност и характер. btw ще трябва да ходя на фризьор, че доста е нацъфтяла
и още няколко

ако можеше да избираш в коя епоха да живееш коя щеше да е ?
Най-вероятно периода от 16 до 19век. Много географски открития, много и индустриални такива. Някак си все още има някаква мистерия в живота за това колко неоткрити неща има.
нз защо съм решила че ти четеш фантастика ако съм познала любима фантастика
И аз не знам защо си решила, че чета фантастика, но определено знам, че не чета Единствената книга, която съм чел и се доближава до фантастиката, е "Капитан Немо". Хареса ми, но като цяло жанрът не ме привлича.
какво мислиш за комунизма ?
Някак си по-трудно ми е да имам твърдо мнение за него, особено когато не съм го усетил на гърба си. Нормално е да се появи общество, противопоставящо се на капитализма по онова време. Като цяло звучи добре - безкласово общество, всичко е общо и т.н. Но налагането му чрез авторитарен модел на управление прекрачва границите на приемливото. Ако ме питат дали бих искал да се върне, бих казал не.