живота е.....
Понякога му се придава ненужна сложност на живота за същността му и това каква е целта му. Вярно, че може и да има такава, но не е нужно да се вглъбяваме чак толкова. Понякога съм се замисля доста сериозно защо изобщо съществува животът. Защо просто не я има Вселената и нищо друго в нея? Едно голямо нищо. Защо е трябвало да се роди животът и подобни разсъждения, но определено не са неща с еднозначен отговор (ако изобщо има такъв)
дългата коса за теб ........
Спомням си, когато я пуснах, че тогава навлизах в рок музиката с рок групи като Whitesnake и Dio. Може би тогава съм я асоциирал с музиката, но сега по-скоро за израстването ми като личност и характер. btw ще трябва да ходя на фризьор, че доста е нацъфтяла 
и още няколко
ако можеше да избираш в коя епоха да живееш коя щеше да е ?
Най-вероятно периода от 16 до 19век. Много географски открития, много и индустриални такива. Някак си все още има някаква мистерия в живота за това колко неоткрити неща има.
нз защо съм решила че ти четеш фантастика

ако съм познала любима фантастика
И аз не знам защо си решила, че чета фантастика, но определено знам, че не чета
Единствената книга, която съм чел и се доближава до фантастиката, е "Капитан Немо". Хареса ми, но като цяло жанрът не ме привлича.
какво мислиш за комунизма ?
Някак си по-трудно ми е да имам твърдо мнение за него, особено когато не съм го усетил на гърба си. Нормално е да се появи общество, противопоставящо се на капитализма по онова време. Като цяло звучи добре - безкласово общество, всичко е общо и т.н. Но налагането му чрез авторитарен модел на управление прекрачва границите на приемливото. Ако ме питат дали бих искал да се върне, бих казал не.