.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Голям фен
    места който би желал да посетиш?
    любима храна?
    напитка?
    какъв искаше да станеш като малък?
    а сега?
    няколко расъждения за живота?
    какво мислиш за любовта?
    денят който ще помниш винаги?

Цитирай Първоначално написано от Forest_girl
    Какво мислиш за Майкъл Джексън?
    Определено велик изпълнител, няма равен. Като цяло му харесвам творчеството. Жалко, че си отиде толкова рано. Вече като човек не знам какъв е бил, не съм се интересувал много, но творчеството му говори достатъчно.
    Цитирай Първоначално написано от vikitolove
    места който би желал да посетиш?
    Европа като цяло искам да обиколя. Другите континенти не ме привличат толкова.
    любима храна?
    Пилешко месо, кюфтета, боб, супа топчета.
    напитка?
    Кола, спрайт, бира, уиски, водка.
    какъв искаше да станеш като малък?
    Не че сега съм много голям Иначе нямам спомени като малък за някаква професия, която съм искал да работя.
    а сега?
    Много ми се иска да се занимавам с музика, да продуцирам собствени парчета, но това е малко в границите на фантазията. Иначе каквото и да работя искам да го върша с удоволствие, а не да ми е просто едно задължение.
    няколко расъждения за живота?
    Много обширна философска тема, трудно ми е да измисля някви афоризми За нещо по-конкретно бих написал нещо.
    какво мислиш за любовта?
    За някои любова е някви химични реакции в мозъка, за други е намиране на сродна душа и т.н. Определено е хубаво чувство, особено когато е истинска.
    денят който ще помниш винаги?
    Все още не съм имал такъв ден, който да ми изниква в мозъка винаги, когато си спомням за миналото.
    Audio ergo sum

Голям фен
    имал ли си възможност да живееш/посетиш друга държава?
    защо точно Европа?
    любимо място в България?
    как си се представяш след да речем 5 години?(живота ти и теб като личност)

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    ти си бил по малък от мен майна, аз си мислех че си 20+
    Нещо за Хитлер да споделиш?
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    момичета,който харесваш?
    ...да има чувство за хумор и да не ми се цупи след като извърша някоя простотия
    Каква простотия например?
    Всякви може да са, зависи къде се намирам Много обичам докато си вървя и мина покрай някои възрастни и те си говорят да ги чуя и да пусна нещо от сорта "Сериозно ли бе? А стига ве!" Много забавно се получава
    И си мислиш, че някое момиче може да ти се нацупи за подобно нещо? Стига бе
    /даже си е забавно/

Btw добро гръбче, indeed.

Кво прави днеска?

*мнoгo ми хареса тва за чалгата. То па кой ли не е слушал преди.. по-важното е как разумният човек осъзнава, че това наистина е голяма помия Евала за осъзнаването, това показва че го имаш нивото на интелигентност..

Паразитен израз?
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Стара Загора
    Някакви скрити таланти имаш ли?
    Намери ли приятели във форума за тази половин година?
    Чувстваш ли се дискриминиран от хората в този форум като започнат да злословят срещу града ти?
    Обичаш ли да пътуваш?
    Някой интересен момент от детството ти?

Супер фен Аватара на cookie_master
    Първа целувка?
    Първо гадже?
    Първо влюбване?
    МОМИЧЕ!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Ако имаше възможност да разбереш какво точно те очаква в бъдещето, щеше ли да се възползваш или щеше да предпочетеш нещата да се развият от самосебе си и да те изненадат, така да се каже?

Съжаляваш ли за някое решение, което си взел в миналото си?

Ако имаше възможност да промениш едно-единствено нещо в себе си, какво би било то?

И един мноооого изтъркан въпрос: ако стаята ти гори и можеш да вземеш само едно нещо, кое ще предпочетеш да спасиш? (само предмети, изключваме да има хора )
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Целта оправдава ли средствата ?

имал ли си възможност да живееш/посетиш друга държава?
    Все още не ми се е отдавала такава възможност, но вярвам, че при първа такава бих не бих я отказал.
    защо точно Европа?
    История, архитектура, забележителности, природа, народи. От всичко има. Пък и си е нашият континент
    любимо място в България?
    За жалост може да се каже, че не съм пътувал много из България, но затова пък Несебър го знам супер добре
    как си се представяш след да речем 5 години?(живота ти и теб като личност)
    След 5, значи на 23 ще съм. Хмм, по-улегнал, по-сериозен и с добра работа надявам се, а след някоя и друга година със семейство
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    ти си бил по малък от мен майна, аз си мислех че си 20+
    Да бе, много често ми се случва да ме помислят за по-голям. Миналата година даже са ме питали кога ми е бала, пък аз разбираш ли 10клас карам ххахаха
    Нещо за Хитлер да споделиш?
    Задължителен въпрос :Р
    Как да ти кажа, не изпитвам някакви големи симпатии или пък да го ненавиждам. Започнал е ВСВ с идеята да завладее много територии, но после какво? Смятам, че би се получило като СССР. Не можеш дълго време да удържаш много народи под потисничество. Няма как поне да не чувствам малко благодарност за Добруджа, а относно избиването на евреи и цигани не изпитвам някакви отрицателни емоции
    Кво прави днеска?
    Ако става дума за фитнеса - гръб правих
    Иначе нищо особено, редовното - училище и фитнес след това. А как щях да заспя от скука последните два часа на училище...

Паразитен израз?
    Как е?
    Цитирай Първоначално написано от ifilin4ica
    Някакви скрити таланти имаш ли?
    Ооо, много добре мога да се оригвам Когато си поискам мога да го правя Иначе смятам, че правя добра музика. Вярно, че с програми и на компютъра, но не мисля, че всеки би могъл да направи нещо добро.
    Намери ли приятели във форума за тази половин година?
    С хора, които да се запозная на живо, не се запознах. Все пак съм от Ямбол и малко хора пишат оттук (поне доколкото аз знам). Но затова пък открих готини други, с които си пишем понякога.
    Чувстваш ли се дискриминиран от хората в този форум като започнат да злословят срещу града ти?
    В началото се дразних повече, но като видях, че са си изградили някакви представи за всеки град в България, реших, че няма смисъл да се опитвам да им променям мнението. Не ми е приятно, че така се говори за града ми (а колко от тези, които плюят срещу него, са идвали в града е друга работа), но всеки си има мнение.
    Обичаш ли да пътуваш?
    Много! Даже често изпитвам повече удоволствие от самото пътуване, а не от мястото, към което съм се запътил.
    Някой интересен момент от детството ти?
    Винаги се сещам за този спомен, когато съм с татко на стадиона и се уча да карам колело. Някъде на 5-6г. да съм бил. Спомням си доста ясно как карам, докато татко ме държи отзад и ми казва да не спирам, и по едно време се обръщам назад и го гледам, че стои на десетина метра зад мен. Много добре се почувствах тогава
    Цитирай Първоначално написано от cookie_master
    Първа целувка?
    Ооо, при мен сравнително късно се случи това. Бях на 16 и първата ми целувка даже беше с език
    Първо гадже?
    Реално не съм имал нищо сериозно, само някакви задявания () с момичетата, които по външен вид са ме привличали, но все нещо ме отблъскваше в същността им и не се получаваха нещата.
    Първо влюбване?
    Миналата година по това време се влюбих истински за първи път. Няма такова момиче просто. Имаме сумати общи неща - музиката, книгите, интереси в други области и е запалена фенка на ЦСКА, а на всичкото отгоре е много красива. Жалко, че прецаках нещата.
    Абе не ме бива много в любовната част
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Ако имаше възможност да разбереш какво точно те очаква в бъдещето, щеше ли да се възползваш или щеше да предпочетеш нещата да се развият от самосебе си и да те изненадат, така да се каже?
    Това и аз съм питал доста хора. За мен съм сигурен, че бих се възползвал на 100% и бих предотвратил (ако мога) всички нещастия, които са ми по способностите.

Съжаляваш ли за някое решение, което си взел в миналото си?
    Ако съм съжалявал, то вече ми е минало и не ме глозга отвътре. Стремя се такива неща да не ги задържам дълго да ме тровят.

Ако имаше възможност да промениш едно-единствено нещо в себе си, какво би било то?
    Май не съм се замислял никога за това. Не знам, може би да мога по-лесно да изразявам емоциите си като любов и мъка.

И един мноооого изтъркан въпрос: ако стаята ти гори и можеш да вземеш само едно нещо, кое ще предпочетеш да спасиш? (само предмети, изключваме да има хора )
    Ако имам време може би ще взема тонколоните, но тогава пък няма да го има компютъра, от който да пускам музиката. Гадно става и при обратното Най-вероятно компютъра, че като знам колко музика съм събирал на него през годините сърцето ще ме заболи, ако я изгубя.
    Цитирай Първоначално написано от iveetyy
    Целта оправдава ли средствата ?
    Трябва да си някой, който в името на цената на целта, да забравя, че по пътя си към нея помита немалко неща, които също притежават някаква стойност. Лично аз никога не бих се водил по този принцип.
    Audio ergo sum

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    До колко смяташ, че е важен сексът в една връзка?

Би ли прекратил връзка, в която се разбираш чудесно с момичето, допълвате се и прочие, но сексът ви малко накуцва?

Съществуват ли, според теб, проблеми, които не могат да се разрешат само с разговори?

Би ли се определил като пацифист? Или обратното?

Лесно ли се отегчаваш? (не в любовта, а по принцип в живота). Захващаш ли се с нещо, което не довършваш, защото ти писва да се занимаваш?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Фен Аватара на drumhead1
    Град
    в барака
    снимка?

Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    До колко смяташ, че е важен сексът в една връзка?
    То без него се получава едно по-близко приятелство. Сексът е логичната кулминация на една връзка, няма как просто.

Би ли прекратил връзка, в която се разбираш чудесно с момичето, допълвате се и прочие, но сексът ви малко накуцва?
    Не смятам. Каквото и да накуцва би трябвало да може да се оправи с разговори между двамата, особено щом се разбираме добре.

Съществуват ли, според теб, проблеми, които не могат да се разрешат само с разговори?
    Съществуват, съществуват. Често съм се сблъсквал с такива (особено хора), които от дума не разбират. Понякога за решението на проблем се изискват действия, не винаги говоренето решава проблема.

Би ли се определил като пацифист? Или обратното?
    По средата съм. Не подкрепям войните, зад които стоят политиците с техните желания, но пък всеки поробен народ трябва да се вдига на въстание срещу потисника.

Лесно ли се отегчаваш? (не в любовта, а по принцип в живота). Захващаш ли се с нещо, което не довършваш, защото ти писва да се занимаваш?
    Не, даже понякога, ако върша нещо досадно, го довършвам само напук на мене си. Обичам да довършвам докрай нещата.
    Цитирай Първоначално написано от drumhead1
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Мислиш ли, че в този форум трябва да пишат само тийнове?
    Не, може да се казва тийнпроблъм, но и по-големите могат да намерят място тук. А пък е и приятно понякога да срещаш хора с изградени принципи, ценности и виждания, а не само лутаещите се тийнейджъри.
    Audio ergo sum

Цитирай Първоначално написано от ArrowsOfDeath
    Миналата година по това време се влюбих истински за първи път. Няма такова момиче просто. Имаме сумати общи неща - музиката, книгите, интереси в други области и е запалена фенка на ЦСКА, а на всичкото отгоре е много красива. Жалко, че прецаках нещата.
    Как ги прецака? /ако не е лично/

Чувстваш ли се плейбой?

Сподели своя музика /ако не е нахално ест., и ако си я качил някъде/

Разбираш ли се с родителите си?

Как ги прецака? /ако не е лично/
    Понеже не усетих желание от другата страна (поне по-сериозно) не предприех действия, освен допреди месец-два, обаче вече беше късно.

Чувстваш ли се плейбой?
    Определено не Имам си самочувствие и се чувствам добре в тялото си, което става все по-хубаво

Сподели своя музика /ако не е нахално ест., и ако си я качил някъде/
    Имам качено най-доброто ми за мен тук - http://myspace.com/arrowsofdeathmusic . От Momentum и Dominus съм най-горд

Разбираш ли се с родителите си?
    Да, нямам проблеми с тях.
    Audio ergo sum

Защо почна да ходиш на фитнес?

Спомени от детската?

Бил ли си асоци?

Какво мислиш за асоцитата? Пълна дискриминация и чанч докато се оправят (т.е. техен си проблем, че са асоци), или подпомагане, приказване с тях, стремеж да ги 'промениш', така да се каже?

/днес съм почнала със странните въпроси../

Тъй като твориш, защо не искаш след 12 клас да се занимаваш с изкуство, а с история или англ. ез?

Защо не предприе мерки с момичето? Страх ли те е от отказ?

Може ли да се каже, че обичаш сигурното?

От какво те е страх? (по принцип)

Мечтаеш ли за екстремни преживявания? Примерно да се метнеш от скала в студена вода /като по дискавъри на една реклама/

Можеш ли да плуваш?

Alan Parsons Project - Prime time

^^

Голям фен
    кефи ме какво си направил

любима държава?
    град?
    мото?
    любим спомен имаш ли?
    защо не искаш да се занимаваш с музика в бъдеще,а с история или АЕ?

Защо почна да ходиш на фитнес?
    Почнах лятото, защото искаш пълноценно да си използвам свободното време тогава. Взе че ми хареса и така досега си ходя все още.

Спомени от детската?
    Почти никакви. Изобщо като цяло почти нищо не помня от детските си години. Помня по-добре само една много добра госпожа, която ме научи да чета и смятам още в детската, жалко че почина.

Бил ли си асоци?
    Не, определено. Имам дни, когато не искам да излизам навън и да се виждам с някой, но нищо по-асоциално

Какво мислиш за асоцитата? Пълна дискриминация и чанч докато се оправят (т.е. техен си проблем, че са асоци), или подпомагане, приказване с тях, стремеж да ги 'промениш', така да се каже?
    Бих разговарял с такива хора, да се опитам да им помогна, но има безнадеждни случаи, които нямат оправия, и тогава бих се отказъл. Не съм много добър в работата с хора

/днес съм почнала със странните въпроси../

Тъй като твориш, защо не искаш след 12 клас да се занимаваш с изкуство, а с история или англ. ез?
    Някак си не се виждам като такъв, въпреки че ми се вижда готино. Знам ли пък, времето ще покаже

Защо не предприе мерки с момичето? Страх ли те е от отказ?
    Защото много трудно бих изразил любов, а и несигурността за чувствата от другата страна ме разубедиха още повече.

Може ли да се каже, че обичаш сигурното?
    Тука съм 50/50. Понякога обичам на сигурни неща да разчитам, друг път рискувам много. Например обичам да говоря за неща, в които съм сигурен.

От какво те е страх? (по принцип)
    Най-голям страх изпитвам от високото. Като малък живях на 14ти етаж и изобщо не ми пукаше, обаче откакто се преместих в къща някак ми се появи този страх.

Мечтаеш ли за екстремни преживявания? Примерно да се метнеш от скала в студена вода /като по дискавъри на една реклама/
    Тея скокове от много високо във вода винаги са ме плашили, щото кой знае как може да се изръся Иначе може би бих скочил с парашут и бънджи.

Можеш ли да плуваш?
    Да, даже лятото комбинирах фитнеса с плуване.

Alan Parsons Project - Prime time
    Sade - Jezebel

^^
    любима държава?
    Може би Англия, която ме привлича и като място за живеене.
    град?
    Много градове харесвам и бих посетил, но няма някой, който да се откроява сред останалите.
    мото?
    Не знам дали се счита за мото, но "Животът е кратък, изкуството - вечно" (Ars longa, vita brevis) ми е любимото.
    любим спомен имаш ли?
    С научаването да карам колело може би.
    защо не искаш да се занимаваш с музика в бъдеще,а с история или АЕ?
    Отговорих отгоре :Р
    Audio ergo sum

Благодаря на всички за въпросите и отделеното внимание
    Нека темата бъде заключена и да продължим със следващия на стола http://www.teenproblem.net/f/viewtop...asc&highlight=
    Audio ergo sum

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    Кои муз. групи искаш да видиш в България?

Айде, докато не е заключена ще отговоря. Ами най-много искам Nickelback да видя на живо. Други групи са Rammstein, Godsmack, Limp Bizkit, Breaking Benjamin, Depeche Mode, The Prodigy, Astral Projection. Някои от тях вече са идвали, но съм пропуснал. Например с Limp Bizkit - лятото не им бях чак толкова голям фен и не отидох на концерта им, обаче сега бих отишъл.
    Audio ergo sum

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си