Цитирай Първоначално написано от jghgh
Защо почна да ходиш на фитнес?
Почнах лятото, защото искаш пълноценно да си използвам свободното време тогава. Взе че ми хареса и така досега си ходя все още.

Спомени от детската?
Почти никакви. Изобщо като цяло почти нищо не помня от детските си години. Помня по-добре само една много добра госпожа, която ме научи да чета и смятам още в детската, жалко че почина.

Бил ли си асоци?
Не, определено. Имам дни, когато не искам да излизам навън и да се виждам с някой, но нищо по-асоциално

Какво мислиш за асоцитата? Пълна дискриминация и чанч докато се оправят (т.е. техен си проблем, че са асоци), или подпомагане, приказване с тях, стремеж да ги 'промениш', така да се каже?
Бих разговарял с такива хора, да се опитам да им помогна, но има безнадеждни случаи, които нямат оправия, и тогава бих се отказъл. Не съм много добър в работата с хора

/днес съм почнала със странните въпроси../

Тъй като твориш, защо не искаш след 12 клас да се занимаваш с изкуство, а с история или англ. ез?
Някак си не се виждам като такъв, въпреки че ми се вижда готино. Знам ли пък, времето ще покаже

Защо не предприе мерки с момичето? Страх ли те е от отказ?
Защото много трудно бих изразил любов, а и несигурността за чувствата от другата страна ме разубедиха още повече.

Може ли да се каже, че обичаш сигурното?
Тука съм 50/50. Понякога обичам на сигурни неща да разчитам, друг път рискувам много. Например обичам да говоря за неща, в които съм сигурен.

От какво те е страх? (по принцип)
Най-голям страх изпитвам от високото. Като малък живях на 14ти етаж и изобщо не ми пукаше, обаче откакто се преместих в къща някак ми се появи този страх.

Мечтаеш ли за екстремни преживявания? Примерно да се метнеш от скала в студена вода /като по дискавъри на една реклама/
Тея скокове от много високо във вода винаги са ме плашили, щото кой знае как може да се изръся Иначе може би бих скочил с парашут и бънджи.

Можеш ли да плуваш?
Да, даже лятото комбинирах фитнеса с плуване.

Alan Parsons Project - Prime time
Sade - Jezebel

^^
Цитирай Първоначално написано от vikitolove
любима държава?
Може би Англия, която ме привлича и като място за живеене.
град?
Много градове харесвам и бих посетил, но няма някой, който да се откроява сред останалите.
мото?
Не знам дали се счита за мото, но "Животът е кратък, изкуството - вечно" (Ars longa, vita brevis) ми е любимото.
любим спомен имаш ли?
С научаването да карам колело може би.
защо не искаш да се занимаваш с музика в бъдеще,а с история или АЕ?
Отговорих отгоре :Р