.

Виж резултатите на анкетата: Къде образованието е по-добро според вас?

Гласували
81. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • чужбина

61 75,31%
  • България

13 16,05%
  • нямам мнение

7 8,64%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    аз съм все още малка (9 клас) за да мисля такива неща,но и на мен желанието ми е да утида в чужбина и да уча там,Англия ми изглежда прексрасна страна,искам да попитам с какви пари трябва да разполагам за да уча там и също така с какъв успех трябва да съм или изпити се държат?!?! някои ако знае моля да каже

в чужбина шото в испания примерно хората едва ли не ти плащат за да учиш, а не като в смотаната българия където трябва да си плащаш за да си вземеш испитите

Разбирасе в България !
    Но все пак съм патрйот !

БЪЛГАРИЯ

1000000 % чужбина (: и не слушай другите да си искараш образованието в българия и да работиш навън защото навън не се зачита българското ти образование дори и 5 висши да имаш
    Zombies maricones Zombies maricones ... Zombies que te cojen y te laman los cojoneeeeeeees
    Зомбита педали Зомбита педалии .. Зомбита които те хващат и ти лижат топкитееееее

Голям фен
    Честно да ти кажа, и в Харвард да учиш, и в Свободния във Варна да си, ако не гориш за това, което учиш, все тая е. Тоест е в пъти по-важно какво, а не къде.

Поздрави

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Станеш ли 18,никой нищо не може да ти каже. Зависи.
    awerw

^ Не може, не може, ама ако родителите му врътнат кранчето с парите, ще го видим как ще се издържа в чужбина, пълнолетен или не.Да не говорим за учебните такси.Пак е зависим от мама и тати.

Аз лично не мисля да се махам от България, обичам страната си и предпочитам да работя и да се развивам тук, а не да избягам в чужбина и от там да мрънкам колко по - зле е било в родината.Интересно как да стане по - добре, като 70% от младите се изнасят?Ясно ми е, че не им е осигурено максималното, че сегашното управление не си върши работата като хората ... Но един ден тая държава ще е в нашите ръце и щеше да е много по - добре, ако с повече желание и хъс се опитвахме да опазим нацията си.Издържали сме пет века робство заедно, а сега направо ми е тъжно накъде сме тръгнали.

чужбина, разбира се.
    Изобщо няма база за сравнение даже.
    А вашите сигурно не дават, защото ги е страх, че ще останеш там.
    И с право. Като видиш какво е "навън", няма да ти се прибира много в "четвъртия свят", освен ако не страдаш от висша форма на носталгия и постоянно да те дърпа към вкъщи. Ама като гледам, надали ще зарипаш да се прибираш.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си