- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Имам проблем с родителите!!
аз съм все още малка (9 клас) за да мисля такива неща,но и на мен желанието ми е да утида в чужбина и да уча там,Англия ми изглежда прексрасна страна,искам да попитам с какви пари трябва да разполагам за да уча там и също така с какъв успех трябва да съм или изпити се държат?!?! някои ако знае моля да каже![]()
в чужбина шото в испания примерно хората едва ли не ти плащат за да учиш, а не като в смотаната българия където трябва да си плащаш за да си вземеш испитите![]()
![]()
1000000 % чужбина (: и не слушай другите да си искараш образованието в българия и да работиш навън защото навън не се зачита българското ти образование дори и 5 висши да имаш
Zombies maricones Zombies maricones ... Zombies que te cojen y te laman los cojoneeeeeeees
Зомбита педали Зомбита педалии .. Зомбита които те хващат и ти лижат топкитееееее
Честно да ти кажа, и в Харвард да учиш, и в Свободния във Варна да си, ако не гориш за това, което учиш, все тая е. Тоест е в пъти по-важно какво, а не къде.
Поздрави
Станеш ли 18,никой нищо не може да ти каже. Зависи.
awerw♥
^ Не може, не може, ама ако родителите му врътнат кранчето с парите, ще го видим как ще се издържа в чужбина, пълнолетен или не.Да не говорим за учебните такси.Пак е зависим от мама и тати.
Аз лично не мисля да се махам от България, обичам страната си и предпочитам да работя и да се развивам тук, а не да избягам в чужбина и от там да мрънкам колко по - зле е било в родината.Интересно как да стане по - добре, като 70% от младите се изнасят?Ясно ми е, че не им е осигурено максималното, че сегашното управление не си върши работата като хората ... Но един ден тая държава ще е в нашите ръце и щеше да е много по - добре, ако с повече желание и хъс се опитвахме да опазим нацията си.Издържали сме пет века робство заедно, а сега направо ми е тъжно накъде сме тръгнали.
чужбина, разбира се.
Изобщо няма база за сравнение даже.
А вашите сигурно не дават, защото ги е страх, че ще останеш там.
И с право. Като видиш какво е "навън", няма да ти се прибира много в "четвъртия свят", освен ако не страдаш от висша форма на носталгия и постоянно да те дърпа към вкъщи. Ама като гледам, надали ще зарипаш да се прибираш.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.