SatansOwn а ти я помисли колко пари ша зима тоя икономист в България и колко ша зима в Англия .... от 8 месеца съм в Испания баща ми работи тук 3 години на месец зима по 1500 евро а работата му е съвсем обикновенна нещо като строител ... а за това нещо в България зимаше едни мизерни 300 лева с които не можеш да си платиш само сметките (ток,вода,данъци,кабелни,ин ернети и т.н.) майка ми в БГ работеше в поща (касиерка) и зимаше 250 лева а тук работи в един ресторант като готвачка рядко е викат защото няма много работа за 4 дена зима 200 евро в месеца работи 15 дена максс .. аз уча .. в Бг да наистина ще научиш повече обаче ква полза от това /// тук на 15 години те първа по математика се учи таблицата а по родния език какво е глагол какво е прилагателно как се открива и т.н. много по лесно се взима висше образование без да знаеш нищо обаче са дават огромни пари в момента и тук е криза но баровете кафетата магазините улиците винаги са пълни така че не се мисли само за образованието а се мисли и за след това като го получиш