.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Нещо за нокти

Може да е поредната тема, но ...
    Ноктите са ми много чупливи и се делят.
    Пробвах заздравител и какво ли още не, но няма ефект .
    Може ли вие да предложите нещо ?

Супер фен Аватара на galu6a
    ами аз лично съм мн доволна от маслото на Икаров и от заздравителите на перфект
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

^ Да, наистина маслото на Икаров е много добро Пробвай и заздравител на Еври (води се за по-бърз растеж на ноктите, с червеникав оттенък е, защото те на Еври са доста).
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Супер фен Аватара на gabi_94
    аз пък съм пробвала и Икаров и заздравителя на Пърфект 3 в 1...не ми помагат...и бирена мая съм пила(нали уж за ноктите помага) и неее та не...Адски много ми се чупят и разпластяват, постоянно ги режа до край, щото иначе е супер грозно да седят разпластени...вече се отчаях...
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    заздравителя на Перфект нямаше абсолютно никакъв ефект върху моите нокти,за нищо не става. аз също бих желала да препоръчате хубав заздравител,защото аз и без това през повечето време съм с безцветен лак.
    няма любов

Град
    Варна
    Крем за нокти "Макси" на БиоТрейд, блъгарски е, в бурканче е с оранжева капачка. Мажеш си ноктите два пъти дневно в продължение на около два месеца и ще ти оправи ноктите. Но те предупреждавам, че се иска постоянство, а не днес един път, утре два, вдругиден забравих и т.н.

Струва около 5лв., но аз едно такова бурканче го ползвам от една година и дори не съм го преполовила.

Относно заздравителите на Перфект - пълен боклук, не си струва и 2лв. да дадеш за тях.
    Това, което е лесно, не е интересно.

Мега фен Аватара на vagarious
    Еее значии едни и същи темиии.Ми в търсачката напиши САМО "НОКТИ" и ще излязат сумата му и резултати.Баа...
    Big or small, lies are lies!

Лилавият заздравител на Перфект :)

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Аз имам един на Фломар, за против чупене и съм доволна от него.

мии аз съм по същия начин .. имала съм почти всички видове заздравители на Перфект .. НИКАКЪВ ЕФЕКТ! иначе съм пробвала и с течен йод, оцет, лимонов сок + кората от него .. нищо и пак нищо!! Понякога не опира само до лакиране .. може да ти липсва Калций .. амаа според мен за едни нокти не си заслужава да минеш на хапчета..

Сега съм си поръчала от AVON заздравител и терапия прротив нацепване .. някой да ги е пробвал?

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    "Макси" на Биотрейд,на опаковката пише че се слага 1 месец,и наистина има ефект аз го ползвам втора седмица и ноктите ми са страхотни,преди ми бяха леко жълти от мног лакове,но сега са многооо беличкии мажа се 2 пъти на ден(сутрин и вечер),а също ползвам и заздравителя на Икаров,него го слагам 2-3 пъти седмично на обяд г/д за да не се съчетава с крема

Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    "Макси" на Биотрейд,на опаковката пише че се слага 1 месец,и наистина има ефект аз го ползвам втора седмица и ноктите ми са страхотни,преди ми бяха леко жълти от мног лакове,но сега са многооо беличкии мажа се 2 пъти на ден(сутрин и вечер),а също ползвам и заздравителя на Икаров,него го слагам 2-3 пъти седмично на обяд г/д за да не се съчетава с крема
    Ами тва макси от аптека ли си го взимаш или!???

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Devotion
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Ами тва макси от аптека ли си го взимаш или!???
    Да,от аптеката ама не във всяка го има иди в някоя по голяма и по заредена,иначе крема на външен вид е бяло с оранжево и пише MAXI балсам за нокти

едно въпросче .. каква е цената на заздравителя на Икаров?
    ии пак ли от аптеките може да се закупи?

Супер фен
    И моите нокти са така. Питах при козметичката какво да ги правя и тя каза, че трябва постоянно да ги мажа със заздравител- сутрин и вечер и че минава много време докато се оправят. Сега ги мажа с бадемово масло мисля, че има някакъв ефект..

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от ReachlessGirl
    Да, пак от аптеката и не е повече от 3лв.
    Big or small, lies are lies!

Аз използвам маслото на Икаров попринцип, но ми свърши и в момента съм на маслото на dr. Шмих.То също не е лошо.Заздравителите на perfect са много добри, има значение и с каква пила пилиш ноктите си.По-добре е да ги лакирваш по-често, понеже са по предпазени.

Цитирай Първоначално написано от vagarious
    Да, пак от аптеката и не е повече от 3лв.
    мерси мерси ..

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    През лятото нокътя на крака ми най-големия се беше счупил точно по средата и беше ужасно Купих си заздравителя на AVON този обикновения и след 2 седмици даже няма и толкова вече имах нов нокат Направо съм много доволна от него и досега го използвам

масло на Икаров
    аз ли4но съм много доволна от него
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    Дори сега докато пиша се мажа с маслото на Биотрейд Уникалното е. . от няма и две седмици се мажа и вече са ми значително по-здрави ноктите не се огуват и не се цепят Единственото лошо е че преди като ми се огъваха ноктите си се удрях навсякъде Сега вече си пресрещнах един нокът и с адската болка се счупи ;sss Така че ти го препоръчам особенно чудеса прави
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

ахх гадинии само ме зарибявате ..

и отново .. каква му е цената пък на този "Макси" на Биотрейд?! ..

Цитирай Първоначално написано от Molzinka
    През лятото нокътя на крака ми най-големия се беше счупил точно по средата и беше ужасно Купих си заздравителя на AVON този обикновения и след 2 седмици даже няма и толкова вече имах нов нокат Направо съм много доволна от него и досега го използвам
    Зазравител илии терапията за заздравяване и растеж.. май така беше.. едното е розово а друготоо зелено?

Супер фен Аватара на galu6a
    ахх гадинии само ме зарибявате ..

и отново .. каква му е цената пък на този "Макси" на Биотрейд?! ..
    да и аз това се питам
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Цитирай Първоначално написано от dimetto
    Цитирай Първоначално написано от Molzinka
    Зазравител илии терапията за заздравяване и растеж.. май така беше.. едното е розово а друготоо зелено?
    Заздравителя. С бяла капачка е отгоре, а вътре е безцветен разтвор
    А иначе имам и терапията за растеж на ноктите, но не виждам голям резултат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си