- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Нещо за нокти
Може да е поредната тема, но ...
Ноктите са ми много чупливи и се делят.
Пробвах заздравител и какво ли още не, но няма ефект.
Може ли вие да предложите нещо ?
ами аз лично съм мн доволна от маслото на Икаров и от заздравителите на перфект
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
^ Да, наистина маслото на Икаров е много доброПробвай и заздравител на Еври (води се за по-бърз растеж на ноктите, с червеникав оттенък е, защото те на Еври са доста).
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
аз пък съм пробвала и Икаров и заздравителя на Пърфект 3 в 1...не ми помагат...и бирена мая съм пила(нали уж за ноктите помага) и неее та не...Адски много ми се чупят и разпластяват, постоянно ги режа до край, щото иначе е супер грозно да седят разпластени...вече се отчаях...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
заздравителя на Перфект нямаше абсолютно никакъв ефект върху моите нокти,за нищо не става. аз също бих желала да препоръчате хубав заздравител,защото аз и без това през повечето време съм с безцветен лак.
няма любов
Крем за нокти "Макси" на БиоТрейд, блъгарски е, в бурканче е с оранжева капачка. Мажеш си ноктите два пъти дневно в продължение на около два месеца и ще ти оправи ноктите. Но те предупреждавам, че се иска постоянство, а не днес един път, утре два, вдругиден забравих и т.н.
Струва около 5лв., но аз едно такова бурканче го ползвам от една година и дори не съм го преполовила.![]()
Относно заздравителите на Перфект - пълен боклук, не си струва и 2лв. да дадеш за тях.
Това, което е лесно, не е интересно.
Еее значии едни и същи темиии.Ми в търсачката напиши САМО "НОКТИ" и ще излязат сумата му и резултати.Баа...![]()
Big or small, lies are lies!
Лилавият заздравител на Перфект :)
Аз имам един на Фломар, за против чупене и съм доволна от него.
мии аз съм по същия начин .. имала съм почти всички видове заздравители на Перфект .. НИКАКЪВ ЕФЕКТ!![]()
![]()
иначе съм пробвала и с течен йод, оцет, лимонов сок + кората от него .. нищо и пак нищо!!
Понякога не опира само до лакиране .. може да ти липсва Калций .. амаа според мен за едни нокти не си заслужава да минеш на хапчета..
![]()
Сега съм си поръчала от AVON заздравител и терапия прротив нацепване .. някой да ги е пробвал?![]()
"Макси" на Биотрейд,на опаковката пише че се слага 1 месец,и наистина има ефект аз го ползвам втора седмица и ноктите ми са страхотни,преди ми бяха леко жълти от мног лакове,но сега са многооо беличкиимажа се 2 пъти на ден(сутрин и вечер),а също ползвам и заздравителя на Икаров,него го слагам 2-3 пъти седмично на обяд г/д за да не се съчетава с крема
Ами тва макси от аптека ли си го взимаш или!???Първоначално написано от titinkaa
Да,от аптеката ама не във всяка го има иди в някоя по голяма и по заредена,иначе крема на външен вид е бяло с оранжево и пише MAXI балсам за ноктиПървоначално написано от Devotion
![]()
едно въпросче .. каква е цената на заздравителя на Икаров?![]()
ии пак ли от аптеките може да се закупи?![]()
И моите нокти са така. Питах при козметичката какво да ги правя и тя каза, че трябва постоянно да ги мажа със заздравител- сутрин и вечер и че минава много време докато се оправят. Сега ги мажа с бадемово масло мисля, че има някакъв ефект..![]()
Да, пак от аптеката и не е повече от 3лв.Първоначално написано от ReachlessGirl
Big or small, lies are lies!
Аз използвам маслото на Икаров попринцип, но ми свърши и в момента съм на маслото на dr. Шмих.То също не е лошо.Заздравителите на perfect са много добри, има значение и с каква пила пилиш ноктите си.По-добре е да ги лакирваш по-често, понеже са по предпазени.![]()
През лятото нокътя на крака ми най-големия се беше счупил точно по средата и беше ужасноКупих си заздравителя на AVON този обикновения и след 2 седмици даже няма и толкова вече имах нов нокат
Направо съм много доволна от него и досега го използвам
![]()
масло на Икаров
аз ли4но съм много доволна от него
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Дори сега докато пиша се мажа с маслото на БиотрейдУникалното е. . от няма и две седмици се мажа и вече са ми значително по-здрави ноктите не се огуват и не се цепят
![]()
Единственото лошо е че преди като ми се огъваха ноктите си се удрях навсякъде
Сега вече си пресрещнах един нокът и с адската болка се счупи ;sss Така че ти го препоръчам особенно чудеса прави
![]()
ахх гадинии само ме зарибявате ..![]()
![]()
и отново .. каква му е цената пък на този "Макси" на Биотрейд?! ..![]()
Зазравител илии терапията за заздравяване и растеж.. май така беше.. едното е розово а друготоо зелено?Първоначално написано от Molzinka
да и аз това се питамПървоначално написано от ReachlessGirl
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Заздравителя. С бяла капачка е отгоре, а вътре е безцветен разтворПървоначално написано от dimetto
А иначе имам и терапията за растеж на ноктите, но не виждам голям резултат![]()