- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем ли е...?
Искам да ви попитам нещо,за мнениеТа въпроса ми е следния:Според вас проблем ли е или имали нещо нередно или нещо лошо в това момче и момиче да ходят,да са гаджета,но да са примерно туркиня и българин,турчин и българка и т.н.
П.с. Ако има вече такава тема,поне дайте линк за нея,че не намерих,ако не дайте вашето мнение![]()
Ми аз не виждам проблем,ако се харесвате.Аз лично познавам такава двойка и ходиха 3 години и още се обичат,ама нещата са сложни при тях и нямат общо с религията.И мога да кажа,че по нищо не си личи,че той примерно е турчин...не виждам какво пречи щом има любов![]()
Да,проблем е.
Не се гледа с добро око на подобни взаимоотношения,поне сред повечето хора.
проблем е огромен
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх.
ами според мен не е,щот вие само сте гаджета,нито ще се и предлагаш брак,нито нищо,обичайте се и тва е![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
да и това го има,ама съгласи се,че ако има любов...няма граници,дори и за товаПървоначално написано от scanadal
за моите родители със сигурност би било проблем,но за мен-не![]()
а за какви проблеми имаш предвит,ако не е тайна (нали каза,че нещата биле сложни)Първоначално написано от Balmy_I
а за какви проблеми имаш предвит,ако не е тайна (нали каза,че нещата биле сложни)Първоначално написано от Balmy_I
а какво имаш предвит под "сложно"...ще споделиш ли?Първоначално написано от Balmy_I
![]()
а какво имаш предвит под "сложно"...ще споделиш ли?Първоначално написано от Balmy_I
и ако не става въпрос за религията,тогава за какво?
ми това са си лично тяхни смисъл не мисля,че мога да споделя,но като цяло просто те са твърде различни характери.И двамата са адски ревнивци и осбено той я ревнува от почти всеки дори от едно момче,което сега си има приятелка.Пък и при тях го има проблема с разстоянието,той е от София тя от Добрич,но все пак се виждат и чуват все ощеПървоначално написано от cool_man
![]()
аха..мерси за отговораПървоначално написано от Balmy_I
значи не е бил проблема в религията...
![]()
Изобщо не е проблем..
Нали все пак се обичате - кое ви пречи..![]()
Изобщо не обръщайте внимание какво говорят хората - важно е вие да сте щастливи заедно![]()
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Сега уточни само турчин/туркиня като турчин/туркиня или българин/българка с турско име??
Щом за тях двамата няма проблем,значи няма от какво да се притесняватВ крайна сметка те не са заедно заради мнението на другите,а защото се харесват
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
според мен има!! толкова ли са свършили хубавите българи/българки, че тръгнахте по тия рязаните и забулените.. я се осъзнайте бе!! под нашето ниво са .. поне по-голямата част. не мога да отрека, че има и свестни
.. но повечето са отрепки!!
и сега някой ще каже "Ама нали и те са хора?" .. може да са хора, ама с какво го показват? .. да идва някъв мазен мангал да ми открадне жицата от вкъщи и аз после да кажа: "Не бе няма да го убия, нали е човек!!"
ай бягай бе!! .. хора са, но се държът като маймуни!!
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
кога свършиха хубавите ни момчета само не разбрах?! ..
"За любовта нямало граници" .. така е, но дори самата мисъл за тях съвсем не ми харесва ..Който иска да се занимава с турци, мюсулмани и каквито още искате .. за мен българските момчета са преди всички останали!
![]()
Всеки има свое лично мнение, но аз лично не удобрявам и не бих го направила![]()