.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

ДА И КАЖА ЛИ ИЛИ НЕ???

Здравейте!!! Не знам дали на някого ще му е инетерсно да про4ете за дилемата ми, но мисля 4е доста от вас са попадали в такава ситуация. Ето за какво става въпрос: от известно време (1-2) месеца запо4нах да изпитвам нещо към най-добрата ми приятелка. Тя е в 4ужбина сега и след някой друг месец ще си дойде. Но докато я няма постоянно мосля за нея и то не само като за приятел... Абе направо да го кажа- ЛУД СЪМ ПО НЕЯ, никоя не съм оби4ал така силно, а тя дори не знае. Може и да не разбере, 4удя се дали да рискувам приятелството ни, което също е много ценно за мен. Ако се изпадали в такава ситуация, моля кажете как сте постъпили. Скоро се прибира и не знам какво да и кажа, просто "здравей" ли, оби4ам я....

Град
    ВарНа
    Еми ако го запазиш в тайна, ще съжаляваш цял живот ... Ако ти откаже, кажи, че искаш да запазите приятелството си
    Fuck you bitches ;p

Мега фен Аватара на lilincituuuu
    Град
    Варна : ))
    Цитирай Първоначално написано от sexydevil
    Еми ако го запазиш в тайна, ще съжаляваш цял живот ... Ако ти откаже, кажи, че искаш да запазите приятелството си
    +
    N- n- now th- that don't kill me
    Can only make me stronger
    I need you to hurry up now
    'cause I can't wait much longer
    I know I got to be right now
    'cause I can't get much wronger
    Man I've been waitin' all night now
    That's how long I've been on you

I need you right now
    I need you right now

www.facebook.com/li.lincitu (:

Кажи й какво изпитваш иначе наистина цял живот ще си мислиш защо не си го направил.Кажи й,че като твоя най-добра приятелка,трябва да знае всичко за теб и именно за това искаш да споделиш своите чувства,които изпитваш към нея и също така,че ужасно много я цениш като човек и дори тя да не споделя чувствата ти искаш да си близо до нея дори само като приятел.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    подкрепям
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    подкрепям
    If I played you like a toy?

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Цитирай Първоначално написано от buuu
    подкрепям
    !!!
    Всяко вдишване е квадратче към теб...

Цитирай Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
    подкрепям
    !!!

От месец почти съм във връзка с най-добрата ми приятелка и не съм се чувствал по-готино с което и да е момиче. Дори и да скъсаме ще си останем доста близки . Виж, опитай се да разбереш дали и тя чувства нещо към теб!

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    подкрепям

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Първият коментар е най-изчерпателен.
    Може, като се видите, с поведение да намекнеш, че ти допада като повече от приятел, и да видиш дали ще ти отвърне. Ако в крайна сметка пак не си сигурен, директен разговор му е майката.
    Успех!
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Говори с нея и й кажи какво испитваш, но и дай време за да размисли как да постъпи. След това и кажи, че ако няма същите чувства искаш да си запазите приятелството и всичко ще е ок. Поне аз така съм постъпвала.
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...

Re: ДА И КАЖА ЛИ ИЛИ НЕ???

Цитирай Първоначално написано от boby88pd
    Скоро се прибира и не знам какво да и кажа, просто "здравей" ли, оби4ам я....
    Естествено че трябва да и кажеш.Направи нещо романтично,изведи я някъде и можеш да завържеш разговор в тази насока.Вариянти много но ти си избираш.

Емии, аз така трагнах с най-добрата ми приятелка , не се получиха нещата ... и сега сме някакси по отдалечени , не сме така близки като преди ...
    но съветът ми е да и кажеш разбирасе може да се получи нещо многоо хубажо успех ...

Ами аз те саветвам да не и казваш нищо за твоите чувства защото ако тя не изпитва същите чувства ще си загубите приятелството завинаги ... По добре изчакаи някакав знак от нея .. ако има нещо към теб и ако е повече от приятелство то ще си проличи .. и едва тогава вече може да и кажеш как се чувстваш ! Успех

Град
    in y0ur mind ;]
    С мойта най-добра приятелка сме ходили и късали 3 пъти .. след последния път се хванахме на един разговор на четири очи къде му викат ии пак сме си супер близки приятели.
    таа по темата ... изведи я някоя вечер и кажи,че искаш да поговорите открито за всичко ... после и кажи без ни най-малко да увърташ ... ако не ти отвърне или те отреже кажи и,че искаш да сте по старому и да забравите за тази вечер,но ако не и кажеш ... наистина ще съжаляваш и ще се обвиняваш доста дълго (ако наистина си влюбен истински де )
    ~ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain ~
    ~ Животът не се състои в това,да изчакаш бурята да премине,той се състои в това,да се научиш да танцуваш под дъжда ~

Благодаря за помощта. Засега май ще си трая, може пък да ми мине с времето, пак да виждам само най-добрата си приятелка в нея, нищо друго. А ако не стане...

Град
    Drqnovo
    Според мен тя също изпитва подобни чувства.. В много случаи самата аз съм се влюбвала в най-добрия си приятел ..

Давам ти следния съвет.Казваш й защото после може да съжаляваш,а ако не ти отвърне поне знаеш,че си се опитал
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Град
    Burgas
    подкрепям
    и аз

Фен Аватара на Prophecy
    Град
    Hawaii
    +

ДЕЙСТВАЙ!!! И с мен и най-добрия ми приятел беше така..аз не исках да му кажа ама той един ден така ме засече беше тъжен и аз го попитах защо той каза ми как що щото те обичам за тва и се изчерви (попринцип е много стеснителен) нататък ясно е спокойно и кажи, а ако не изпитва същото се направи че не ти пука, за да запазите приятерството си..
    Let the music blast
    We gon' do our dance
    Bring the doubters on
    They don't matter at all
    Cuz this life's too long
    And this love's too strong
    So baby know for sho'
    I'll never let you go

Голям фен
    Град
    sofiq
    Моят съвет е пробвай се кажи й...пък каквото стане.Така например аз съм си мълчала много пъти и накрая съм съжалявала.Сега си падам по едно момче но така и той сега няма да разбере за чувствата ми..

аз може би не съм точния човек...но все пак да ти кажа...най-добре ѝ кажи...ако и тя изпитва същото супер...ако пък не я помоли да си останете приятели...все пак ако не ѝ кажеш а после разбереш, че и тя те е харесвала ще ти е много гадно...и ще съжаляваш...моя съвет е да кажеш...но все пак аз не съм експерт...

Голям фен Аватара на Hopegiver
    Баси пич какво чакаш още 2 месеца си траеш аз щях да полудея ....
    КАЗВАЙ Й, и то не просто едно срамежливо харесвам те много луд съм по теб... разкрии се напълно...бъди възможно най-честен кажи и каквото наистина мислиш не се опитвай да я впечатляваш с нещо допълнително...и ако наистина си разкриеш чувствата повярваи тя ще гп оцени...ще види че наистина се интересуваш от нея и така нататък...
    Относно другото ти притеснение помисли си ''най добрата ти приятелка ти казва че те обича'' - това според теб дали е новина способно да унищожи приятелството ви... не мисля, не познавам някои които да бяга от друг само защото го обича и наистина му пука за него/нея , освен ако не откликне на чувствата ти и не започнеш да досаждаш и драматизираш...и ако не те харесва пасуваи 2-3 дена после пак досаждай ...но не спирай да досаждаш прави го по рядко за да не я отблъснеш с тва но в никаф случей не спирай да показваш най-вече какво означава тя за теб...
    не знам колко ти помагам с тва което пиша дори се самнявам че ти помагам...и ти Желая наистина успех, ако не стане тва което искаш дерзай... ако се намеси друго момче не мога да помогна лично аз бих полудял и съответно познай на кои бих си изкарал яда ;д на листа разбира се с няколко злобни рими ;д;д аиде почнах да се отклонявам от темичката затва слагам точката . УСПЕХ ОТНОВО
    Hopegiver IS NOT Hopekiller

iveetyy

Feel your every heartbeat
    Feel you on these empty nights
    Calm the ache, stop the shakes
    You clear my mind
    You're my escape ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си