.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Голям фен Аватара на Stellsy

Белег от порязване

Здравейте. Имам белег на ръката от порязване. На лявата ръка от вътрешната страна, където са вените. Порязах се и все едно е написана буквата "М" .. ужасно е. Раната зарастна, но ми остана белег с 1,2 тона по тъмен от кожата. Всеки ден си мажех ръката с крем Здраве и ми мина, но остана този тъп белег. Има ли някакъв крем или нещо друго, което да заличи белега, или поне да го изсветли, да не си личи толкова много.
    `..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!

Контратубекс Мажи го докато е пресен, че после по-трудно избледняват

Голям фен Аватара на Stellsy
    Цитирай Първоначално написано от Flopper
    Можеш ли да ме ориентираш горе/долу като цена?
    `..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!

Голям фен Аватара на magicfairy
    Цитирай Първоначално написано от sladkoff
    и аз оня ден докато режех картоф и се поряязах с нош и малкоо имаше кръв и сега като го намокра мн боли
    Не искам да се заяждам, ама т'ва к'во общо имаше с темата и все пак поздравления, че оцели тема, която не е пусната преди 4 години..

Иначе да, това, което Flopper каза е вярно, на една приятелка така и изчезнаха едни белези.

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от Flopper
    Този контратубекс НЕ ПОМАГА !!!!!!
    В една друга тема писах за един крем на La Roche Posay.. той наистина действа ..

Супер фен Аватара на psych0
    ^ така е! още като малка целите ми крака се запалиха,1 година се мазах с контратубекс (пропускам 4 месеца в които бях с превръзки поо краката си) та белезите бяха пресни.Все ощи си стоят-нито са избледнели,нито пък се се махнали.За мен Контратубекс е пълен боклук

Голям фен Аватара на magicfairy
    Ами не знам дали е боклук, защото лично аз не съм го използвала, но една приятелка както казах с него се мажеше, минаха и белезите, сега не знам, може да е сменявала кремове.

На мен контратубекса пък ми помогна - преди една година имах един дълъг белег на корема, който сега почти не личи. Цената му беше около 15 лв. май

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си