- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- топирана коса?!
вчера видях едно момиче по улицата и косата и беше просто невероятно обемна и една френдка ми каза,че такъв ефект се постига чрез топиране на косата,но и тя незнае как става![]()
бихте ли ми дали малко повече инфоМна фризьор ли се прави?колко струва?колко време продължава ефекта?
xaaxax... emi az se biah napraila taka do dnes biah taka-izdarja 3-4 dni (pone na men de) ama kato mi go napravi friziorkata.. kato mi izsu6i kosata q topirva i niama cena specialno za topirvaneto... i ti sama moje trqbva ti siten greben i lak za kosa...
xaxa t`fa e nai-lesnoto be momi4eta
trqbva ti siten greben i lak za kosa kakto kaza
taina{}
zna4i hfa6ta6 si edin tynyk ki4ur kosa i go pryska6 malko s lak za kosa posle zapo4va6 da dviji6 grebena nagore nadolu vse edno svalq6 kosata nadolu kym skalpa to taka e malko trudno da se obqsni no gore dolu e takatova e cqlata filosofiq oba4e kosata ti trqbva da e dosta suha ina4e ni6to nema da stane Ako ima6 nqkakvi vyprosi pi6i mi li4no syob6tenie 6te ti kaje vsi4ko koeto popita6
![]()
da be i posle kak sa sresva tva ne6to mi e mn bedna fantaziqta pyk i mai e vredno za kosata..ina4e obem moje da sa postigne sa6to s ma6a kat sa naprai6 na drebni formi4ki stava mn qka ili na plitki kat gi razplete6![]()
Не оставяй пътя да те води. Вместо това, върви там, където пътеки няма и свой си направи.
Ee DA taka E aMa Ti Ako si Q toPira6 PriMernO samo Za DisKoteka iLi ne6to Za kUpon a ne SEki Den 6te e suPer Ina4e Posle RazResvaNetO e Malko Trudni4kO paDa Malko KosicA aMa KakVKo DA sE PRaVi Trai baBo za HuBosta s ma6ata sy6to ne e taka hubavo za kosata za6toto q izgarq
a sy6to taka trqBva Da znae6 za rewsaneto SLed Topirane 4e pyrvo zaPo4ni da q razresva6 ot krai6tata na kosata sys nai-edriq greben kato postepenno otiva6 kym korenite Sled kato q Mine6 s edriq Greben zapo4ni s po siten i t.n. i goTovO![]()
kakto kazah po gore kato otida na frizior mi darji niakolko dena i samo pada.. estestveno vseki den si re6a samo krai6tata,posle niamam problem s resaneto 6toto e s edur greben a i ne pada kosa...samo 2 -3 kosama koeto enormalno!po vredna e presatakoqto sazdava obem 6toto gori kosata..![]()
az 3-4 puti sam hodila da mi natopirat kosata na frizior i mi zimat po 4lvmnogo dobre sedi i izob6to ne e verno tva 4e ne se re6i lesno
![]()
a vaprosa mi e alko tap,no vse pak da pitam-kogato se topira kosata tq izglej\da li malko po-kasa?![]()
ami da suvsem leki4ko no tova e za6toto e povdignata![]()
ok mersiПървоначално написано от BeHuTo_91
a mn golqma li e razlikata v dalginata?![]()
niama razlika-ili pone ne e vidima-ako q meri6 v melimetri moje i da ima niakva...
аве,ти наистина не си дбре..тва е тема от 2006..омгомгомг
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (:
sladkoff - бе я стига..ти тъпа ли си,че не виждаш,че темата е от 2006![]()
![]()
![]()
Пуснато на: Нед Фев 05, 2006 9:58 pm
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
sladkoff много добре знае,че е стара:/ Ако имаше въпрос нямаше да се заяждаме.
Прекалено стари саПървоначално написано от sladkoff
+
вчера с снимка ти показах,къде да гледаш![]()
![]()
+
На теб не ти ли омръзна да вадиш тези стари теми![]()
http://prikachi.com/users/noname2009/5S.jpg
http://prikachi.com/users/noname2009/9B.jpg
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
ако нещо те интересува,просто пусни нова тема,няма нужда да вадиш отпреди 5 години..
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (:
sladkoff абе ти тъпа ли си или да?![]()
И на кой ще послужи .. силно се съмнявам да има момиче (на повече от 12 години), което да не знае как се прави ..![]()
![]()
sladkoff - ти мозък в главата си имаш ли?!престани да вадиш стари теми !
![]()
хаха всеки ден съм топирана, не е нищо сложно.Как да ти обясня по интернет,, напиши в google и гледай някое клипче не е нищо сложно, аз за 20 - 25 мин най-много съм готова и ми стои през целия ден страшно обемна и лъскава.Много и се кефя
![]()
++++Първоначално написано от psych0
![]()
Бръкни в контакта и ще постигнеш желания обем![]()
Да де ПОД него сиПървоначално написано от sladkoff
![]()
![]()
![]()
Yeaah and I'm Madonna....go f***k yourselfПървоначално написано от sladkoff
![]()
Ахъъм.. и що така реши а? поне си знам годините не като тебе един път ме кефи на 15,друг на17,трети на 18,леле мила майкоПървоначално написано от sladkoff
![]()
![]()