.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Дайте мнение???

Здравейте от 3 седмици всеки ден изкачвам сталби по 1час като и правя гимнастика около 30 мин. на ден.Спрях хляба и сладкото изобщо, намалих тестеното и ям плодове-най-често ябълки увеличих и водата,малко схотвена манджа или пакет солети но не ежедневно.Като цяло спортувам и намаих храната, но не сам спряла и да се храня и сам свалила 1 кг което е доста малко, защо се получава така?? и как да сваля 4-5 кг?? не спазвам точно определена диета защото трява да се приготвя храна постояно.Дааите савети или как вие сте свалили?
    Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    спри нацяло тестеното,скачай на въже о тнего има ефект,манди яж ама по-мног омалко и то да не са калорични,наблегни на супите,салатите,сирене,каш авал,спри хляба и ще имаш ефект,ако имаш време ходи и на фитнес

Град
    Улицата
    Яж малко но начесто и малко повече търпение- не става веднага

sprqh hlqba predi 4 sedmici namalih i hranata kato cqlo predimno plodove minaha 3sedmici znaq 4e stava bavno no samo 1kg mi se vijda malko a i kakto kazah i sportuvam

hlqba go sprqh predi 4 sedmici namalih i hranata kato cqlo a i kakto kazah sportuvam i za 3 sedmici samo 1kg mi se vijda malko smqtam kogato moga da tancuvam v ka6ti po 1 4as primerno nz ve4e...

Супер фен
    ами спри да пиеш газирано...особено ако искаш плоско коремче и да го запазиш,трябва да не пиеш газирано

vseki den izka4vam stalbi po 1 4as i pravq gimnastika kato se pogledna sqka6 makar i malko sam se pnpribrala a kato se teglq 1kg dali tqloto mi se e stegnalo i ve4e ima pove4e muskuli otkolkoto maznini i za tova da sam svalila malko na kantara ima li ne6to vqrno v tezi misli ili ne???

Супер фен Аватара на galu6a
    ами ти така може би се стягаш повече отколкото отслабваш
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Голям фен Аватара на akinom
    Цитирай Първоначално написано от galu6a
    ами ти така може би се стягаш повече отколкото отслабваш
    Tova syshto... no za 3 sedmici tolkova neka4estven rezultat?!
    Moqt syvet e da otkajesh napylno testenoto...
    no vse pak 4-5 kg ne sa neshto osobeno, zatova prodyljavai da sportuva6.. i znai 4e muskulit etejat pove4e.
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Мега фен Аватара на ameli
    за вас кирилица няма ли ?!

към автора: не яж късно вечерта и много търпение
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Не яж след вечеря.Без пържени неща и започни да бягаш.В спортна зала, на пътека във фитнес или изчакай да се постопли.Пък и стяга дупето.

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Blagodarq za mnenieta az parjenosto sa6to otkazah i testenoto se izrazqva na sedmica po 1 paket soleti no smqtam 4e kato sportuvam izrazhodvam kaloriite i ot tee stalbi adski se natovarvam i izpotqvam krakaa mi se stegnaha adski no kak da pootslabna? i za bqganeto da az min. prolet hodih da ti4am i mi deistva6e super sega 4akam malko da se zatopli i pak...

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Аз искам да питам колелото става ли като спорт за отслабване?Защо от април до септември не съм го оставила това колело(миналото лято и това пак така ще е)
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

ami stava 4rez nego pak se natovarva tqloto i izrazhodva6 kalorii

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си