- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Активия - мнения
Еми не е кой знае колко полезна,ама понякога ми се преяжда и си хапвам,преди си взимах почти всеки ден,но от известно време около половин година не ям често,а в месеца 1 път,инче има ефект като я ям и след янколко часа ми олеква,действа ми разтоварващо
Абе за ефект не знам, обаче активията с горски плодове е уникално вкусна![]()
Ужасно гнусна е тази активия закускаПросто понеже бях чувала, че е супер вкусна и веднъж си взех 2 нали да имам. И още при първата хапка направо щях да повърна. Ужасна е! Да не говорим, че няма никакъв ефект, защото ядох тази натуралната за закуска около месец и нищо не се получи
![]()
По мое мнение тя е пълен боклук и няма нищо общо с истинското кисело млякоПо-добре редовно си хапвай обикновено кисело мляко и ще имаш ефекта ,за който претендира Активия,само че разликата е че ще хапваш нещо по полезно
![]()
Нищо особено.
Ако ще ям, ям натуралната... напълно обикновената... аткивиа.
Това.
А тая активиа-закуска е отратителна. Прекалено сладка и гадна. Не знам как го ядат това толкова много хора.
Само да уточня,че това не е кисело мляко,а млечно кисел продукт,дори и на опаковката го пише.Не го сравнявайте с нормалното кисело мляко.Първоначално написано от shell
(Не се заяждам,само внасям уточнение)
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
ми,ям само от обикновента и то рядко..тея там плодовите и т.н. не стават![]()
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (:
аз съм за
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Драйфа ми се от нея,преди ядеех от време на време и след това ми ставаше лошо![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Аз много обичам натуралната кативия, активия закуска обожавам а плодовите не съм ги яла и немога да изразя мнение.
Не ми допада особено..
Не е вярно, майка ми като направи домашно кисело мляко, поне седмица-две може да стои без да му стане нищо, само може да стане леко по-кисело на вкус, ама иначе си е супер.Първоначално написано от tonitta
А за Активията - натуралната изобщо не ми харесва, плодовите са като млечен крем, не са лоши, но не съм яла от месеци и не ми липсват, мога просто да си направя кисело мляко с мюсли и/или плодове, без захар, пак е вкусно.