- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Помощ за игра
Няма да ми тръгне игра, ако в характеристиките й пише, че е за xp или vista, а съм със 7 ultimate, нали? Защото сестра ми ми надува главата за sims 3, но за 7 става някакъв изследователски само (ддз), който не го харесва. Тя иска ей тоя май http://zamunda.net/details.php?id=208072 , а аз съм обещала обаче хич не ме бива по сваляне на игри и тн. Та от къде мога да сваля въпросното симс 3, да стане за 7 и да не се инсталира мега трудно, а само с daemond tools евентуално. Оф, аз само от замунда мога да свалям, нз кво ще правяplss help
Защо мислиш, че като не пише значи не става за 7.
Повечето игри си вървят на 7, просто опитай, даже 90%, че ще тръгне ако покриваш останалите изисквания.
Може да не са сложили 7 в списъка, защото когато са качвали играта, тогава той все още не е бил излезнал примерно.
Та с две думи, свали я и я инсталирай. И да не тръгне нищо не губиш![]()
Това 100% е така!Първоначално написано от Pr07o7yp3
![]()
Мерси. Инсталирах я и там каквото трябваше и я пускам и си тръгва, показва се това, което в началото се появавя и на другите симс 1 и симс 2 като почват нали накратко ги дават вс (сещате се) и тъкмо трябва да започне играта и ми изписва нещо от сорта, че няма как да знаят дали дискът ми е легален/валиден или нещо такова беше (тоест дали не е пиратски) и да се свържем с кустомер ли или не помня точно и се изключва. Какво да правя?
п.с знам, че го обясних ужасно, но не ме бива с компютърните термини и тн =)
Виж при свалените файлове на играта, трябва да има папка "Crack" или "no CD/DVD patch - exe" или отвори отново торента и виж обяснението за инсталиране на играта!![]()
Това трябва да е проблема:
4. Свалете Crackfix от тук.
5. Копирайте съдържанието на Crackfix торента в installdir\Game\Bin, където installdir е инсталационната директория на играта.
Това го свалих и го имам в dowlnloads. Точно буквално installdir\Game\Bin никъде не пише, но знам къде трябва да се постави, защото и се появи sims installer, като иконка в май компютър (не го обяснявам правилно .. ) обачи като копирам кракера и св опитам да го поставя там ми казва, че няма свободно място, трябвало още 4кб паметне знам защо, и не иска да се paste .. това явно е проблема, но не става ..
Добре - разбирам, че не инсталираш игри всеки ден (така да се каже)... За това, ще ти обясня по-подробно какво да направиш!
1. Каза, че в "dowlnloads" имаш свален "Crack"-а за играта и той е поставен в няколко папки - " installdir\Game\Bin". Това означава, че файловете намиращи се в папка "/Bin" трябва да се поставят в инсталационната папка на играта! Самo ти знаеш къде си инсталирала играта (примерно C:\Program Files\Sims 3\Bin" или където си оказала да се инсталира! Много е вероятно, след като копираш файловете там, да се появи въпрос дали си сигурна, че искаш да заместиш вече съществуващи файлове в същата директория с нови - при това трябва да избереш "Yes" или "Yes for all"
2. Това което ти излиза в "My Computers" е заредения диск на играта във виртуалното устройство от което си инсталирала... или поне така предполагам!
П.С. - Изпълни това, което ти казах в първа точка и ще видиш, че всичко ще е наред! Успех...
![]()
Проблем след проблем с този Уиндоус 7.. абе що нямам проблеми с XP? Всяка 2-ра тема е свързана с проблем със 7-цата.. бе да сте в крак с модата пък ще търпите безбройните недостатъци![]()
Who's next!
Странно, аз съм с Windows 7 откакто излезе Full версията на Ultimate.Първоначално написано от Force_bladeR
И от тогава нямам никакви проблеми, държи се много по добре от XP.
XP до сега щеше да е збозала 100 пъти.
Така, че не е виновен Windows-а, а задклавиатурно устройство.
Напълно се съгласявам с теб човече... Сложил съм 7-цата някъде Септември месец и до сега почти никакви сериозни проблеми не ми е правила... Е сега да си призная, аз в последно време я "по оплесках" малко, но това е друга тема!Първоначално написано от Pr07o7yp3
Ако бях с ХР-то вече да му е дошло времето за преинсталация и да ми е създало хиляди главоболия... :P
Странното е, че и с вируси нямам никакви ядове, пък на ХР-то винаги някой се промъкваше неканен...- а използвам една и съща антивирусна програма!
П.С. - Уффф как ми липсва добрия - стар "син екран на смъртта"...![]()
![]()
Благодаря ви! Проблемът е, че ги нямам тия installdir/game/ bin, а имам само The.Sims.3-Razor1911- 2 такива файла и The.Sims.3.Crackfix.Read.Nfo-Razor1911.
Явно не си ме разбрала... Крака от "The.Sims.3.Crackfix.Read.Nfo-Razor1911", го поставяш там където си инсталирала играта, като заместиш оригиналния файл...Първоначално написано от mIsSsVanity
![]()
П.С. - Не знам вече на какъв език да го обясня!![]()
моля ви,помогнете мипреинсталирах си компютъра,качих си всички експажъни,но не помня в кой експажън и къде трябваше да се направи папка download за свалените файлове за играта и в кой експажън трябваше да слагам файловете от типа packages,моля ви,някой да помогне
![]()
stasi
Направих всичко, и когато ми се отвори играта ми излиза това- "We are unable to verify that your disc is a valid copy of the Sims 3 . Please contact customer service." И когато натисна ОК ми излиза от играта.![]()
Трябва да сложиш крака за играта!Първоначално написано от PlamitOo
![]()
Я люблю играть в симс 3. мой друг помогает мне скачать его, так что я не знаю, как для загрузки. Извините!
абе някакви проблеми с линка към замундата? реших да хвърля едно око ама ми отваря само бял екран?