- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Вируси или нз к'во
Значи: лаптопа ми изгася когато си иска. Не мога да го сканирам до край, за да разбера вируси ли има или к'во. Ще се побаркам. Помогнете моляя. Благодаря предварително.
Повече информация. Може проблемът дори да не е софтуерен, а хардуерен. Марка на лаптоп, от колко години го използваш? По-добре търси фр. , който е по на ти, да провери какво му е.![]()
Бъди пръв или умри опитвайки се да станеш!
Acer 5630z Използвам го от горе долу половин година. Утре 6те го носят на поправка. Въпроса е че в момента съм болна и откачам без лап топа няма какво да прявя.
ПС: силно се надявам някой да ми помогне поне временно. Наистина мн ще съм ви благодарна...![]()
![]()
Кога изгася когато сканираш или просто когато му скимне. Може да прегрява, ама силно се съмнявам, щом е на половин година.![]()
когато му скимне. НО Но когато изгасне не винаги се включва после. Тръгва да зарежда и изключва. Ще полудея скоро![]()
![]()
Казвам ти аз съм каръка на годината. Когато имам възможност да си стоя в къщи пред компа се нещо няма да е вред. Или нета ще е скапан или компа. Нз просто тва ако не е каръщина нз. Благодаря ти че се опитваш да ми помогне6![]()
\
/
Ако наистина е много спешно, пробвай да видиш каква е температурата на процесора с това http://www.kaldata.com/modules.php?m...ion=show&id=74. Свали го, инсталирай и ако е над 60 градуса сигурно прегрява.и трябва да се почисти от прах, ама това не е работа за теб.
Значи: HD0 57C
Temp1 30C
Temp2 98C
Core0 - 86C
Core1 - 86C
но горе тва CPU Usage зарежда ама и то нз как зарежда веднаж, 0,8 после 1,6 или 2,8 и пак се връща на 0,8
Високи са ти температурите и сработва защитата на процесора.![]()
и ся кфо да го полея със стодена вода ли![]()
Не сериозно значи ми остава само да чакам утре да го почистят.
![]()
![]()
![]()
Поне не се сещам за друга алтернатива. Сори.![]()
Няма проблем. Благодаря ти много за отделеното време и за помощта.![]()
ами едва ли е само от почистване.Има специални поставки да ги наречемкоито малко помагат да не "загрява" компа ти.Има ги по магазините за компютри
То една поставка ако върши работа като е нарушен въздушния поток, здраве му кажи.![]()
Е сега до някаде помага,но ако е от това защото съм чувал много хора да се оплакват от този проблем и като си сложат поставка и се свалят градусите до някаде.А и от половин година да е фанал толкова много пепел отвътре![]()
като се познавам нищо чудно![]()
оо сещам се защо. лаптопа ми през повечето време е на бюрото а зад него е радиатора и когато нямам място да пи6а избутвам лаптопа назад (леко не чак да падне) и така попада директно върху радиатора.
Попада и ли не като стигне над 80 и се задържа се изключва. И моя лаптоп правеше така, отворих, почистих, сложих паста на проца и купих 1 поставка и сега повече от 70 на товар не вдига. Иначе може да го повдигнеш с нещо от 4-те края, с някакви кутийки или нещо....
Давам покани за Lockerz. За повече инфо тук или на ЛС.
ами до някаде може да и така. сложи го някаде където да може да се "проветрява" (там където ти е мястото за провтряване трябва да няма нищо "върху" него)
Така е най-добре, ама смятам че за нея ще е непосилна работа. Инак дори без охлаждаша поставка над 55 градуса моя не вдига. Смяна на термопаста с Artic Silver, полиране на радиаторчето за по-добър контакт.Първоначално написано от jjjbbb
![]()
ами утре 6те го нося за да ми го преинсталират и да го почистят. но поне за днес за да не изгася. Благодаря ви мн мн мн мн мн![]()
![]()
![]()
![]()
попринцип мобилните интелски процесори са си големи печки и дори немогат да стигнат под 50 в idle,незнам на тебе какъв ти е проца. Ами ще извика някой които да и го направи или ще го заведе до най-близкия магазин за компютри не вярвам да и вземат чаак толкова пари
b
Вени, сори че разводних. Може да помогне ако го държиш далеч от печката и пуснеш някакъв вентилатор, да го обдухва.![]()
То и на AMD не са по-хладни. Инак ако е гаранционен го карай, където е сервиза, защото повечето фирми само за отварянето взимат 30 лв. , преинсталация - 30 лв. и сметката става солена.Първоначално написано от jjjbbb
![]()
Немогат за преинсталация да и вземат 30лв.
Пък и защо преинсталация?