.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: я кажете...

я кажете...

такамм.. утре ще излизам с едно момче.. да кажем , че го харесвам.. та той е от така да ги наречем бързите и със сигурност ще иска да ме целуне.. да се дърпам ли илиии да се права на лесна ? имам и още въпроси но по нататък в темата ще питам

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    А ако ти кажем да се нае*еш с него още на първата среща ще го направиш ли?!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

оф ти тъпа ли си бе ?! не питам тва .. кво ми се правиш на умна...... _!_ наеби са с авто-хуя на вашата първа среща

Ами ако имаш чувства към него и ако искаш да стане нещо между вас-отвърни му.Много зависи, обаче и от кога се познавате.Не може да се познавате от 1 ден и да го целунеш при положение, че искаш да стане нещо по-сериозно или да сте си писали само по скайп.Не знам това е лично мое мнение.Просто ако искаш да стане нещо отвърни, ако не дръж си езика в устата

амии от лятото го познавам....

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    ако 4устваш 4е момента е подходящт и ако искаш,не виждам защо трябва да се правиш на интересна,като се познавате не от в4ера...

Това ти си го решаваш .. не ние!

ако наистина имаш чувства към него не виждам смисъл да се дърпаш. .. така най-много да си помисли че се правиш на оборотна и да ти отреже квитанцийте! .. но както каза някой преди мен - ти решаваш, не ние!!
    FUCK-тически не ме интересувате..

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от ReachlessGirl
    Това ти си го решаваш .. не ние!
    Така си е..
    Все пак ти го познаваш ...
    А и 3oPuTy донякъде е права:
    Ако ти кажем да се на*беш ще го направиш ли ?
    Това си е твоя живот,ти решаваш какво да правиш
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    Пловдив : )
    Цитирай Първоначално написано от nadetee
    оф ти тъпа ли си бе ?! не питам тва .. кво ми се правиш на умна...... _!_ наеби са с авто-хуя на вашата първа среща

ШШш алооо!!! Ако беше по-умна от нея нямаше да искаш съвети по тийн форуми и да се правиш на много отворена зад монитора,нали така?! По-полека с наредбите! Нито сме на селски събор нито сме на лаф в кръчмата,че да си позволяваш такива обиди !!! Лапе!

По темата:

От опит бих ти казала..., не дей на първата., гледай да е поне на втората., просто излез от положението.. или се направи че се обръщаш и поглеждаш нещо наблизо или нещо такова,за да изглежда сякаш не си разбрала,че иска да те целуне.., !

Протсо.. ако го целунеш още първия път може да остане с впечатлението,че така постъпваш със всички момчета!
    Но в крайна сметка...не мога да ти кажа какво да правиш... просто... реши на момента и действай!
    Ohne dich kann ich nicht sein...

Град
    столицата
    От самото наличие на въпрос е ясно и сигурно,че искаш да го направиш.Въпросът е по-скоро,дали трябва да се поддадеш на желанието си или да го потиснеш в името на успеха.Няма нужда да се правиш на интересна пред него,щом ти е приятно и искаш да те целува.
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    ако 4устваш 4е момента е подходящт и ако искаш,не виждам защо трябва да се правиш на интересна,като се познавате не от в4ера...
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си