.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Голям фен Аватара на shadows92

Проблем с развлечена блуза

Вчера си купих супер яката блуза която не беше никак евтина.Носих я един път и се наложи да я испера...Незнам как съм я простирала ,но на сутринта ми беше образно казано до коленете беше се развлякла...Моля вии помогнете ми как мога да я оправя ,бях чула някаде ,че ако я испера отново с вряла вода и я сложа "легнала" да съхне някаде ,че ще се възтанови поне малко !!!! Има ли такова нещо ? Ако не има ли други нчини ...Моля ви помогнете ми!!!1

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    лошо..... и да я иСпереш и да не я иСпереш няма как да я оправиш.... друг път чети на колко градуса трябва да се пере и дали аджеба не е по-добре да се изпере на ръка ...

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Цитирай Първоначално написано от ImmortalSportFreak
    лошо..... и да я иСпереш и да не я иСпереш няма как да я оправиш.... друг път чети на колко градуса трябва да се пере и дали аджеба не е по-добре да се изпере на ръка ...
    ++

Прах я на ръка просто при простирането явно е натежала и се е развлякла..

Град
    Горна Оряховица
    Да не си я защипала за крайчетата като си я простирала? На една приятелка майка й така ми беше съсипала една тениска (не питайте защо тя ми я е прала ). Нищо не ти пречи да пробваш това с врялата вода, така или иначе надали ще стане по-зле.

пробвай с центофуга тя попринцип свива дрехите
    Боси по асфалта вървят си .... lqlqllq

Блузката е менте. Скъпа блуза, която си струва цената наистина не би трябвало да се скапва след първото пране.
    Let the psycho plays with you...

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    еми явно проблема е бил в това,че не си я изсушила правилно и за съжаление не мисля,че може да се оправи

доказателство че скъпото не винаги е по- добро...

П.с. НЕГРАМОТНИИИ!!!!

Права си... проблема е наистина "ОГРОМЕН!!!!!!!!!".

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    ако е вълнена ..не се простира както дрте дрехи.. слага се или легнала или на половина се премята
    If I played you like a toy?

Памук е или нещо то този сорт :d

Цитирай Първоначално написано от Dopeass
    Блузката е менте. Скъпа блуза, която си струва цената наистина не би трябвало да се скапва след първото пране.
    Напълно съм съгласна. Вариянта ти е ако си пазиш касовата бележка и ако си ако наистина както казваш си я купила вчера отиваш и правиш рекламация. Парите едва ли ще ти ги върнат но можеш да си избереш друго. Поне аз докато работех в един магазин нямаше проблеми когато някой дойде и направи рекламация.

Мега фен
    Абе вие сте много зле.
    Боклук била блузата... Ми много ясно, че като я простре мокра, водата ще натежи и блузата ще се развлече. И има едно нещо, наречено ГРАВИТАЦИЯ. Като ще от най-невероятния плат на света да е, винаги може да се случи нещо подобно.
    Пробвай това с топлата вода, няма какво да изгубиш... Много ли скъпа е била?
    Като се знам, ако бях на твое място, да съм оревала света досега.

Град
    Пловдив
    ^ето защо не си купувам блузи за 50-60+
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Цитирай Първоначално написано от PinkFloydSound
    Абе вие сте много зле.
    Боклук била блузата... Ми много ясно, че като я простре мокра, водата ще натежи и блузата ще се развлече. И има едно нещо, наречено ГРАВИТАЦИЯ. Като ще от най-невероятния плат на света да е, винаги може да се случи нещо подобно.
    Пробвай това с топлата вода, няма какво да изгубиш... Много ли скъпа е била?
    Като се знам, ако бях на твое място, да съм оревала света досега.
    +++

Голям фен Аватара на Inn0cenCe
    Град
    Плевен
    Еми затва се ползва опцията ЦЕНТРОФУГА за да се изцеди водата и да не натежи и да се прецака

Нито една от раните ми, не ме кара да те обичам по-малко..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си