- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Към момичетата - - -
Пфф много е тъпо да определяте някой за гей![]()
Примерно моят приятел ще го убия ако се обръсне другаде освен мишниците и оная работаНо има такива, на които им седи хубаво
![]()
И както някой каза линийката под пъпа е невероятна![]()
Първоначално написано от mynichka
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Логиката е там,че момичетата много повече харесват момчета който се грижат за външния си вид.Първоначално написано от sladur4etyYy
![]()
където искат там да се обезкосмяват...но като,че аз лично по клоня към А)...все пак искам ако си затворя очите да знам дали пипам мъж![]()
![]()
....иначе би се получило леко сконфузно, ако да речем приятелят ви е по-гладко избръснат от самите вас
....аз съм жената и държа да бъда по-гладкия партньор от двамата
![]()
![]()
Първоначално написано от cherrygloss
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
обезкосмени навсякъде, аз не го намирам за гейско, освен ако не си прави и веждите..това вече е друга работа
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
И аз ще си кажа, че предпочитам първото. М/у другото виждам, че има коментари, че това второто било по-хигиенично. За мен БАНЯТА Е НАЙ-ХИГИЕНИЧНА!![]()
Така де ако не се къпеш редовно какъв е смисъла да се бръснеш навсякъде??
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Ми те гласовете си казаха думата... Имах един случай,при което едно момче ме попита веднъж... абе виж го тоя колко е космат по ръцете... иии съответно моя отговор беше: Е ти кво очакваш да е като някой гейтак ли?!Ииии момчето с което водих разговора в същия момент си дигна ръкавите на блузата и нямаше грам косъмче... В много кофти положение бях тогава..
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз СъМ МаЛка и СлаДка ИнТрИга Аз УмЕя ЧаРоВно Да МиГаМ НиЩо ЧуДно Че ХлЪтНа По МеНе ИмАм СтиЛ КоЙто Тя Не ВлаДеЕ Аз ОбиЧаМ ВкУсА На СкаНдАла Аз ХиЛяДа СъРца СъМ ПрЕдАла!!....
определно съм за A) ..
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
+++++++++Първоначално написано от cherrygloss
Running is my drug and I am overdosed ..
обезкосмени само под мишниците и оная работа
Просто аз
Първоначално написано от Harum_Scarum
^сигурно си мислят,че моделите,по които залитат са родени без косми![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
^^^^^ точно![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tu s мeн игрiчкa ли игрaeш?! Ho нe zнаeш, чe аz щe бъda пoбediiтeлkaтa sлeд тowa,зaщoтo вiiнaги съм нa върhа.. ;pp
Абе този не само че има косми, ами е и дебел, така че к'во го показваш - много ясно, че няма да го харесаме!Първоначално написано от Harum_Scarum
А) !
Определено-А
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
значи според теб мъже, които не търчат нон стоп с пинсети и не дърпат всяко 1 едва подало се косъмче, не се грижат за външния си вид? и тоя дебелак, който си дала, е супер смешен пример. все едно аз да пусна снимка на азис и да питам момичетата, които предпочитат гладко избръснати мъже (говорим за тялото, не за лицето), дали се възбуждат.Първоначално написано от Harum_Scarum
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Първоначално написано от Inn0cenCe
yep
Първоначално написано от cherrygloss
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
добре тогава вижте снимката и кажете трябва ли да махам нявсякаде![]()
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2...ewbJ4F6TOL.JPG